kubuś puchatek pisze:USDJPY -ja to widzę tak, spadek do 94.40, a potem jeszcze raz testowanie 95.70 bliżej FOMC.
-- Dodano: śr 19-06-2013, 14:13 --
kubuś puchatek pisze:USDJPY -ja to widzę tak, spadek do 94.40, a potem jeszcze raz testowanie 95.70 bliżej FOMC.
Albo na odwrót
Idę po 92.500
Zamieszczane przeze mnie analizy i opinie są wyłącznie moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią żadnych rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor. subsilver2趋势线
kk.dreamer pisze:zaraz sie okaze co kanadyjczyk odwali
obstawiam jeszcze lepsze dane i wyskok w góre cadjpy
i dupa
dziś tylko benek ma siłę żeby ruszyc rynkiem... do tego czasu na żadnej parze nie zostaną przebite kluczowe poziomy, spokojne spacerki pod skalpy tylko i wyłącznie do 20
atlanticos pisze:a jakby ktoś miał ochote na coś innego niż edek to proszę - zasięg jak ta lala
Przewaga na S - kanał trendowy, ogólnie na Jenie spadki z przeplotem i podkreśleniem wycinek.
Jen ma to do siebie, iż jak leci to w kosmos, ale jak się zatrzyma tak lepiej nie być dawcą kapitału....
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 19 cze 2013, 14:38 przez ForexTig3r, łącznie zmieniany 2 razy.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor. subsilver2趋势线
Bemowo1, dlaczego zabrałeś targecik z 1.37 ?
Rozmawiałeś z wujkiem Marianem albo Benkiem ? Są nowe wytyczne ?
Statystyka z http://www.myfxbook.com/community/outlook
84% graczy ma pozycje na walorze EUR/USD z czego 72% ma pozycję krótką.
EDIT: Na miejscu grubasów wrzuciłbym granat do wagonu pełnego misiaków...
Just trade opposite of what you think, that's the whole secret.