BO & FBO
Re: BO & FBO
Pięknie - tym ostatecznym podejściem do rynku będzie branie Fbo w zgodzie z wyższymi Tf tak?
Oby tak dalej.
Moje dzisiejsze wejscie.
Oby tak dalej.
Moje dzisiejsze wejscie.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
tak, aktualnie będę próbowałe się załapać dalej na ruch na aud/nzd tylko tutaj ciężko mi jeszcze określić moment wejścia, często jakieś małe FBO robią przed kontynuacją, zobaczymy ale dzisiaj jak narazie tą parę będę obserwował.
„Istnieje różnica między znajomością drogi, a podążaniem nią” – Morfeusz
wszedłem w longa na aud/nzd doszli do ZL H4 narazie widać jakąś reakację ale zobaczymy co dalej będzei z tego.
Czerwieniek siedzisz jeszcze w tym longu czy wycofałeś środki? Bo chyba niezbyt to wyglad dobrze wg mojej analizy... jak jest wg ciebie?
wiesz co wczoraj kilka razy wchodziłem i wychodziłem z pozycji przed wieczorem wyszedłem ostatecznie, ale dzisiaj znowu czaję się na L zobaczymy, muszę być bardziej cierpliwy i poczekać na dobrą okazję do wejścia jak nie dadzą szansy to odpuszczę
no i widzisz jakie życie brutalne raczej chyba uciekli a zjechali by kilka pipsów niżej robią FBO i byłoby git, nic może dadzą jeszcze wejść
- DigitalSmoke
- Pasjonat
Ja dzisiaj czaiłem się z rana na CADCHF, ale pojechali bezemnie nie dając sygnału.
Teraz obserwuję ED i USDCHF, szykuje się chyba jakiś zwrot na tych parach.

Teraz obserwuję ED i USDCHF, szykuje się chyba jakiś zwrot na tych parach.
Z drogie strony widać jak na h4 popyt słabnie. chyba nie będzie tak łatwo up. (rzuciłem tylko okiem bo jestem padniety)
- DigitalSmoke
- Pasjonat
Zamknąłem S na edku na ZL D1, chyba niżej już nie polecą.
Edit: 100 stron, party time
Edit: 100 stron, party time

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
dzisiaj dużo par pokazało fajne syganły ale eur/cad fajnie spadkowo wygląda więc może edek jeszcze polecieć, ja dzisiaj chwilę grałem sell eur/gbp ale raptem 10 pipek wyciągnąłem tam jest trochę miejsca na spadek na ta para chodzi na bardzo "wysokich " obrotach