DayTrading: Czwartek 6.06.2013
- roberttheus
- Maniak
Re: DayTrading: Czwartek 6.06.2013
czy ta nagonka na waluty antypodów sié kiedys skonczy? aud i ndz oslabiaja sie jak jen
windsurfing na falach trendu
Witam szanowne grono
Moze ktos wrzucic swoja analize na temat zlotka?
euraud niewiele ma już miejsca na wzrosty. górna TL go witaroberttheus pisze:czy ta nagonka na waluty antypodów sié kiedys skonczy? aud i ndz oslabiaja sie jak jen
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
max 4.35 w okolicach 4.31 daje tłuste S target do końca roku 4.10 - portfel pełny siana
-- Dodano: 06 cze 2013, 07:45 --
Jaki dajecie zakres skalpowania na edku przed 13?
-- Dodano: 06 cze 2013, 07:45 --
Jaki dajecie zakres skalpowania na edku przed 13?
chciwość jest dobra
adk77 pisze:tylko wg d1 to my na uj cały czas jesteśmy w kanale i się nie wybiliśmy jeszcze z niego, ale rzeczywiście nocne minima to obecnie kluczowe wsparcie przed mocniejszym ruchem w dół. Chociaż ja spodziewałbym się jeszcze okolic 102-102,50 przed mocniejszym spadkiem.
to życzę powodzenie z tym 102 jak by mieli isc to juz by wtedy szli na szczyty ale nie nie przy tym nikkie
-- Dodano: czw 06-06-2013, 8:52 --
http://www.fxstreet.com/technical/marke ... /06/06/02/
Wybiliśmy się z trójkata na południespontfx pisze:Witam szanowne grono

Zamieszczane przeze mnie analizy i opinie są wyłącznie moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią żadnych rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora.
Warto poczekac do zakonczenia H1cytrynek pisze:Wybiliśmy się z trójkata na południespontfx pisze:Witam szanowne grono
Moze ktos wrzucic swoja analize na temat zlotka?Nie napisałem wcześniej bo śledziłem tę pozycję
Hmmm... wszedłem na m15. Gram mini lotami więc mam inny horyzont. Myślę, że warto teraz poczekać na retest i zająć ponownie krótką pozycję. Dodam jeszcze, że wybiliśmy się także z kanału i trójkąta (H4). To może być duży ruch na południe. Powodzenia we własnych analizach i trejdachspontfx pisze:Warto poczekac do zakonczenia H1cytrynek pisze:Wybiliśmy się z trójkata na południespontfx pisze:Witam szanowne grono
Moze ktos wrzucic swoja analize na temat zlotka?Nie napisałem wcześniej bo śledziłem tę pozycję

EDIT:
Trójkąt na m15 oczywiście powinien mieć podstawę na linii S1 (rysowałem go na szybko).
EDIT2: Zamiat retestu mamy zanegowanie pozycji. Zdarza się. Dlatego właśnie stosujemy SL

Ostatnio zmieniony 06 cze 2013, 10:35 przez cytrynek, łącznie zmieniany 2 razy.
Zamieszczane przeze mnie analizy i opinie są wyłącznie moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią żadnych rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora.
The best revers system
Bemowo. Każdy chce się wykazaćBemowo1 pisze:The best revers system