DayTrading: Czwartek 6.06.2013

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 06 cze 2013, 23:36

Wzrost
21
43%
Bez zmian
3
6%
Spadek
25
51%

Liczba głosów: 49

Awatar użytkownika
jurekszczurek
Gaduła
Gaduła

Re: DayTrading: Czwartek 6.06.2013

Nieprzeczytany post autor: jurekszczurek »

McBorsuk pisze:Teoretycznie mamy 5 dzíen wzrosto tak wiec jakas korekta sie nalezy jak nhe to ok. A pozatym na weekly mamy rgr i mozemy go zrealizowac. Jestem poczatkujacy wiec prosze o wyrozumialosc.:-)
dobra, dobra MC się należy jak chłopu ziemia : "jak wszyscy to wszyscy - babcia też!" :561:
w życiu najważniejsze jest szczęście- pieniądze, zdrowie, młodość mieli na "TITANICU" - ja jestem dziecko szczęścia "urodzony w niedzielę" :)

Awatar użytkownika
Bemowo1
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Bemowo1 »

dywergent pisze:
Bemowo1 pisze:A teraz Quiz

jak będzie poruszał się kurs?

dorysuj kurs na kilkanaście dni, średnie będą wyglądały tak jak je powydłużałem

czekam na propozycje (wykorzystajcie zachowanie historyczne)

Za najlepsze prace - nagroda !!!!!!
prosze :mrgreen:
pije piwko :p :564:
Bardzo dobrze. Może tak będzie.
Dziękuję za zaangarzowanie

Awatar użytkownika
McBorsuk
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: McBorsuk »

jurekszczurek pisze:
McBorsuk pisze:Teoretycznie mamy 5 dzíen wzrosto tak wiec jakas korekta sie nalezy jak nhe to ok. A pozatym na weekly mamy rgr i mozemy go zrealizowac. Jestem poczatkujacy wiec prosze o wyrozumialosc.:-)
dobra, dobra MC się należy jak chłopu ziemia : "jak wszyscy to wszyscy - babcia też!" :561:
Ja jeszcze zera nie mam jest hujowo ale bedzie ok myslenie zyczeniowe troche ale pieniąse kasyna wiec loooz bracie i pij edwardsa...:-)

Awatar użytkownika
Bemowo1
Fanatyk
Fanatyk

dywergent pisze:kabel W1
Mądry system

:clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:

Awatar użytkownika
jurekszczurek
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: jurekszczurek »

McBorsuk pisze:
jurekszczurek pisze:
Ja jeszcze zera nie mam jest hujowo ale bedzie ok myslenie zyczeniowe troche ale pieniąse kasyna wiec loooz bracie i pij edwardsa...:-)
popieram
w życiu najważniejsze jest szczęście- pieniądze, zdrowie, młodość mieli na "TITANICU" - ja jestem dziecko szczęścia "urodzony w niedzielę" :)

ravos
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: ravos »

Dzisiaj nadszedł dzień w którym nie pilnowałem rynku i edzio mnie ogolił, pare tys poszło do kogoś innego, pierwszy duży breake w moim fx życiu. Pozdrawiam

dywergent
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: dywergent »

dywergent pisze:
Bemowo1 pisze:A teraz Quiz

jak będzie poruszał się kurs?

dorysuj kurs na kilkanaście dni, średnie będą wyglądały tak jak je powydłużałem

czekam na propozycje (wykorzystajcie zachowanie historyczne)

Za najlepsze prace - nagroda !!!!!!
prosze :mrgreen:
pije piwko :p :564:
i co nikt się nie zgłasza to mam wygrać ja pepik? w Polsce? :mrgreen: niemyślicie dlaczego tu jestem a nie w Czechach?

Awatar użytkownika
cytrynek
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: cytrynek »

ravos pisze:Dzisiaj nadszedł dzień w którym nie pilnowałem rynku i edzio mnie ogolił, pare tys poszło do kogoś innego, pierwszy duży breake w moim fx życiu. Pozdrawiam
Hmmmm.... czytam i nie wierzę. To niemozliwie, że tak łatwo niektórzy unikają (nie pamiętają) zlecenia SL. Rozumiem, że można zamknąć pozycję z palca w sytuacji gdy śledzi się rynek (wtedy i tak trzeba mieć dobrą psychę) ale pozostawić pozycję samej sobie bez SL to już sado-macho. Sorry ale za głupotę się płaci. Mam nadzieję, że te klika tysięcy nie stanowiły większego procentu z depo. Powodzenia!

EDIT:
I moja propozycja konkursowa. Niejeden by takiej oczekiwał ;)
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Zamieszczane przeze mnie analizy i opinie są wyłącznie moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią żadnych rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora.

marekdt
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: marekdt »

http://www.mql5.com/en/charts/371291/au ... da-markets
to tak - w sprawie AUDUSD...
ostatnia zaznaczona kreska - była rysowana przed świeczką która knotem przekroczyła górną LT trójkąta...
- Spodziewam się wybicia w górę - ok 150 pips. w rejon 0.9725 ... realizacja ewentualnego zysku - po przekroczeniu szczytu fali nr 3...
Quo Vadis? Już wiesz ?
"Rynek nagradza cierpliwych"
↱↴↱↴ więc siedź na dupie i czekaj↱↴↱↴↴↴

Awatar użytkownika
Bemowo1
Fanatyk
Fanatyk

dywergent pisze:
i co nikt się nie zgłasza to mam wygrać ja pepik? w Polsce? :mrgreen: niemyślicie dlaczego tu jestem a nie w Czechach?
przewczoraj będąc na koncercie Ramstajna był kolo, który miał napis na koszulce:

pivo je lek, genialne, tak jak pepickie pivo :564:

Zastanawiam się jak wykorzystujesz wskaźnik Alex Cud, męczyłem się z nim kiedyś, obecnie wolę mieć średnie na wykresie 1:1

Zablokowany