McBorsuk pisze:Teoretycznie mamy 5 dzíen wzrosto tak wiec jakas korekta sie nalezy jak nhe to ok. A pozatym na weekly mamy rgr i mozemy go zrealizowac. Jestem poczatkujacy wiec prosze o wyrozumialosc.
dobra, dobra MC się należy jak chłopu ziemia : "jak wszyscy to wszyscy - babcia też!"
w życiu najważniejsze jest szczęście- pieniądze, zdrowie, młodość mieli na "TITANICU" - ja jestem dziecko szczęścia "urodzony w niedzielę"
McBorsuk pisze:Teoretycznie mamy 5 dzíen wzrosto tak wiec jakas korekta sie nalezy jak nhe to ok. A pozatym na weekly mamy rgr i mozemy go zrealizowac. Jestem poczatkujacy wiec prosze o wyrozumialosc.
dobra, dobra MC się należy jak chłopu ziemia : "jak wszyscy to wszyscy - babcia też!"
Ja jeszcze zera nie mam jest hujowo ale bedzie ok myslenie zyczeniowe troche ale pieniąse kasyna wiec loooz bracie i pij edwardsa...
Ja jeszcze zera nie mam jest hujowo ale bedzie ok myslenie zyczeniowe troche ale pieniąse kasyna wiec loooz bracie i pij edwardsa...
popieram
w życiu najważniejsze jest szczęście- pieniądze, zdrowie, młodość mieli na "TITANICU" - ja jestem dziecko szczęścia "urodzony w niedzielę"
Dzisiaj nadszedł dzień w którym nie pilnowałem rynku i edzio mnie ogolił, pare tys poszło do kogoś innego, pierwszy duży breake w moim fx życiu. Pozdrawiam
ravos pisze:Dzisiaj nadszedł dzień w którym nie pilnowałem rynku i edzio mnie ogolił, pare tys poszło do kogoś innego, pierwszy duży breake w moim fx życiu. Pozdrawiam
Hmmmm.... czytam i nie wierzę. To niemozliwie, że tak łatwo niektórzy unikają (nie pamiętają) zlecenia SL. Rozumiem, że można zamknąć pozycję z palca w sytuacji gdy śledzi się rynek (wtedy i tak trzeba mieć dobrą psychę) ale pozostawić pozycję samej sobie bez SL to już sado-macho. Sorry ale za głupotę się płaci. Mam nadzieję, że te klika tysięcy nie stanowiły większego procentu z depo. Powodzenia!
EDIT:
I moja propozycja konkursowa. Niejeden by takiej oczekiwał
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Zamieszczane przeze mnie analizy i opinie są wyłącznie moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią żadnych rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora.
http://www.mql5.com/en/charts/371291/au ... da-markets
to tak - w sprawie AUDUSD...
ostatnia zaznaczona kreska - była rysowana przed świeczką która knotem przekroczyła górną LT trójkąta...
- Spodziewam się wybicia w górę - ok 150 pips. w rejon 0.9725 ... realizacja ewentualnego zysku - po przekroczeniu szczytu fali nr 3...
Quo Vadis? Już wiesz ?
"Rynek nagradza cierpliwych"
↱↴↱↴ więc siedź na dupie i czekaj↱↴↱↴↴↴