S/D tak to widzę

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.

Awatar użytkownika
brother
Pasjonat
Pasjonat

Re: S/D tak to widzę

Nieprzeczytany post autor: brother »

Jarek, a nie myślałeś nad czymś co ci aktualny flow pokazuje? czyli pary>indeksy> dług>surowce coś w ten deseń?
Certyfikaty i Zaświadczenia Potwierdzam rzetelność szkolenia każdy poziom. Dołącz do nas zostań autoryzowanym szkoleniowcem na terenie EU szczegóły na stronie http://piv.pivpiv.dk/

JAREK67
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: JAREK67 »

brother pisze:Jarek, a nie myślałeś nad czymś co ci aktualny flow pokazuje? czyli pary>indeksy> dług>surowce coś w ten deseń?
To jest koncepcja czysto technicznej rozgrywki. Mam już takie skrzywienie, ze wszystko próbuję ująć w powtarzalne najlepiej zautomatyzowane schematy. Bez oglądania się tym razem na otoczenie fundamentalne. Moze jakiś EA z tego powstanie ? ;)

Awatar użytkownika
andy11
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: andy11 »

JAREK67 pisze:
andy11 pisze:fajne te ea, rozumiem ze to twoja praca... czy mozna gdzies przetestowac ..???
wczesne wersje są tutaj.
http://forex-nawigator.biz/forum/narzed ... ie#p572222
dziekuje...
widze ze wersje komercyjna sprzedajesz na Allegro... czy jest mozliwosc przetestowania jej ...?
"...wyniki z przeszlosci wcale nie daja gwarancji zyskow w przyszlosci"...

Awatar użytkownika
freakout
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: freakout »

widzę że autor tematu korzysta z tego samego wskaźnika co ja - II_SupDem :P znalazłem ten wskaźnik kilka miesięcy temu i powiem tylko tyle że jeśli chodzi o strefy S/D to chyba nie ma w sieci lepszego narzędzia :) sprawdza się kapitalnie, zwłaszcza na wysokich interwałach ;)

JAREK67
Maniak
Maniak

freakout pisze:widzę że autor tematu korzysta z tego samego wskaźnika co ja - II_SupDem :P znalazłem ten wskaźnik kilka miesięcy temu i powiem tylko tyle że jeśli chodzi o strefy S/D to chyba nie ma w sieci lepszego narzędzia :) sprawdza się kapitalnie, zwłaszcza na wysokich interwałach ;)
zgadzam się z moim przedmówcą w całej rozciagłości.;)
Wejścia mozna czasem robic co do pipsa.
Ja preferuję własnie takie zagrania. Po trzydziestu pipsach BE i czekam.

JAREK67
Maniak
Maniak

Pouciekałem ze wszystkich pozycji kiedy zaczęło bujać. Nie mogłem pilnować więc wolałem byc poza rynkiem.
Obrazek
Obrazek
how to capture screen

JAREK67
Maniak
Maniak

Drabinka w strefie D H4
Obrazek

takie drabinki są tylko sposobem na wyjscie ze stratnej pozycji. tę mógłbym już zamknąć bo wyszła na +. Ale poczekam jeszcze ;)
Obrazek
screen shot on pc

JAREK67
Maniak
Maniak

Wczoraj byłem w podróży słuzbowej, więc tylko po powrocie spóźnione zagrania. Ale liczę, że coś da się urwać z tego ;)
Obrazek
image hosting picasa

Obrazek
upload

ODPOWIEDZ