S/D tak to widzę

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.

Awatar użytkownika
Midas
Pasjonat
Pasjonat

Re: S/D tak to widzę

Nieprzeczytany post autor: Midas »

Dałbyś radę wrzucać bardziej przejrzyste screeny? Żeby było trochę więcej widać historii + Jaka to para + Jaki interwał. Dziennik będzie dużo przyjemniejszy do czytania :)

Pozdrawiam, Midas

Awatar użytkownika
ROA
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: ROA »

Midas pisze:Dałbyś radę wrzucać bardziej przejrzyste screeny? Żeby było trochę więcej widać historii + Jaka to para + Jaki interwał. Dziennik będzie dużo przyjemniejszy do czytania :)

Pozdrawiam, Midas

Na screenach w tle widać eur/gbp H1 :)

JAREK67
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: JAREK67 »

Tu nie zdążyłem dołożyć kolejnej L.
Obrazek
image hosting imageshack

Obrazek
image shack
Obrazek
studio screenshot
zamknąłem. generalnie była okazja do zamknięcia wszystkich pozycji na niezłym zysku, ale nie miałem dostępu do kompa i na Androidzie nie bardzo mi się to usmiechało klikać każdą pozycję oddzielnie.
Przy okazji czy jest może jakiś skrypt dla Metatradera na Androidzie do zamykania wszystkich zleceń?

JAREK67
Maniak
Maniak

Sytuacja po danych
Obrazek

To nie weszło :(
To pokazuje ułomnosć stawiania wirtualnych zleceń oczekujących.
Obrazek

EURUSD też się nie załapał niestety :( Często się tak zdarza, że tuż przed strefą trzeba się ustawiać ;)
Obrazek
Ostatnio zmieniony 07 cze 2013, 14:52 przez JAREK67, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
leszczu
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: leszczu »

Stefan Siara Siarzewski by powiedział - Co wy mnie tutaj Jarosław Mirosław Radosław dziennik prowadzicie?
Przy czym odpowiedź zgodna z pierwowzorem brzmiałaby "bo muszę zarobić na swój ZUS..."

Pytanie mam - czy da się przerobić wskaźnik od SD tak, żeby pokazywał wszystkie strefy, które już był? Wiem, że będzie rzeźnia na wykresie, ale może można to zrobić w jakiś w miarę przystępny sposób?

A może np. tak, żeby zaznaczał strzałką świecę która utworzyła strefę zamiast prostokąta?

JAREK67
Maniak
Maniak

Może taeraz się załapie ?
Obrazek

JAREK67
Maniak
Maniak

leszczu pisze:Stefan Siara Siarzewski by powiedział - Co wy mnie tutaj Jarosław Mirosław Radosław dziennik prowadzicie?
Przy czym odpowiedź zgodna z pierwowzorem brzmiałaby "bo muszę zarobić na swój ZUS..."

Pytanie mam - czy da się przerobić wskaźnik od SD tak, żeby pokazywał wszystkie strefy, które już był? Wiem, że będzie rzeźnia na wykresie, ale może można to zrobić w jakiś w miarę przystępny sposób?

A może np. tak, żeby zaznaczał strzałką świecę która utworzyła strefę zamiast prostokąta?
Chyba przestanę tak dużo pisać bo właśnie nie zarobię na ZUS ;)
Pewnie się da. Ale ja nie za bardzo mam wenę w tym grzebać. Dla moich potrzeb to znikanie nieaktualnych stref jest więc niezbędne ponieważ robot je wykrywa i mam alert że cos się ciekawego dzieje na konkretnym ekranie. Gdybym je zostawiał plus jeszcze wykrywanie linii trendu to by mi dzwoniło cały dzień bez przerwy ;)

Awatar użytkownika
Midas
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Midas »

ROA pisze:
Midas pisze:Dałbyś radę wrzucać bardziej przejrzyste screeny? Żeby było trochę więcej widać historii + Jaka to para + Jaki interwał. Dziennik będzie dużo przyjemniejszy do czytania :)

Pozdrawiam, Midas

Na screenach w tle widać eur/gbp H1 :)

Cholera, dopiero teraz zauważyłem. Przepraszam za przeoczenie w takim razie :P

Pozdro

JAREK67
Maniak
Maniak

Jak sięgnie TP to będzie całe 31 pln zysku. Na dobrą chińszczyznę ;)
Obrazek

ODPOWIEDZ