Zagrałeś L'ke w miejscu gdzie zaczęła psuć się moja S'ka więc nie do końca moim zdaniem podobne miejsca
Ja myślałem o L'ce tak ok. 9:30 ale jedynka z 9:32 i jak to zrobili mnie zastopowała a 5min później wychodziłbym z jakimiś 20p
A jak nie czujesz rynku to lepiej wyłączyć ekg a nie zastanawiać się czy to zrobić bo zazwyczaj źle się to kończy.
Wszyscy wiedzą, że czegoś nie da się zrobić, i przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da, i on to właśnie robi.
Dla mnie eska się zepsuła od 8 rano i od tego czasu szukałem wejścia w eL
Czuję rynek, dla mnie na ejku narysowali pewniaka na L Tylko przy takiej ilości danych i moim ciasnym prowadzeniu pozycji marne szanse na wpięcie się w dłuższy ruch, więc odpuszczam
Pomyśl co powinna zrobić cena żeby zabrać ci pieniądze. Ona to zrobi!
hehe jakby wszyscy widzieli ten sam kierunek nie było by rynku
Ja tam dzisiaj bardziej widziałem down (a nie odrzuca się okazji wejścia z 5p stopem na ejku ) i takiej okazji do wejścia szukałem chociaż od dłuższego czasu nie myślę o tym co może być za te 1/2h bo gram to co widać tu i teraz. W między czasie może sporo się zmienić więc nie ma sensu wybiegać tak daleko wprzód
Ostatnio też zmieniłem godziny bo kiedyś było od 9 do 14 a teraz od 7 do 11/12 - rano lubię sobie popatrzeć do czego i jak się przygotowują a czym później tym więcej mało przewidzianych ruchów może się przytrafić więc oszczędzam nerwy.
Wszyscy wiedzą, że czegoś nie da się zrobić, i przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da, i on to właśnie robi.
Zrobiło się jak w dziale DT - "do góry", "na dół", "L nie bo S"
Ja gram to co widzę, czekam na swój sprawdzony schemat. Im bardziej dokładnie jest narysowany tym większy "pewniak" jest
Dobrze jest wcześnie obserwować rynek, tak jak piszesz. Od rana coś tam się już zaczyna rysować i można wejść w początek ruchu z wąskim stopem Z reguły ok 9 ten ruch znacznie przyspiesza
Pomyśl co powinna zrobić cena żeby zabrać ci pieniądze. Ona to zrobi!
adamkaluza pisze:Po wczorajszym dziwnym zachowaniu platformy MT4 zdecydowałem, że wracam do dukasa Wczoraj platforma MT4 sama z siebie otwierała mi pozycje. Jakiś konflikt był po aktualizacji platformy.
Ehe ale to tylko OTC Andrzeja tak robiło, przy załadowaniu jeb long w moim przypadku był ładowany.
Bez OTC wszystko jest ok, ja mam teraz LVOE i przy zawieraniu transakcji włączam strategie żeby tylko SL ustawiło,
no a później to przesuwam już w MT4 czerwone linie SL/TP.
“Obstacles can’t stop you. Problems can’t stop you. Most of all, other people can’t stop you. Only you can stop you.”J. Gitomer
"Otwórz oczy, pajacu." Sokrates
Faktycznie coś się chrzani ostatnio OCT po tej aktualizacji, ale nie szkodzi to w zarabianiu
edek i ejek cos koło 60p dziś nie grałem wcześniej , otworzyłem teraz platformę i proszę bardzo 60p wpadło
to lubię
miłego weekendu dla wszystkich
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Niezależnie od tego, czy spędzamy nasze życie śmiejąc się, czy płacząc (smucąc się) - to zawsze jest ten sam czas życia...