BO & FBO

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.
Awatar użytkownika
DigitalSmoke
Pasjonat
Pasjonat

Re: BO & FBO

Nieprzeczytany post autor: DigitalSmoke »

Dzięki za szybką odpowiedź. Twój wkład jest oczywiście bezcenny. Mam ten sam problem co ty, chroniczny brak czasu, ale postaram się wrzucić coś od czasu do czasu żeby wątek nie umarł.

Awatar użytkownika
Trader1
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Trader1 »

Hey koledzy... Prawda Czerwieniek - milionów jeszcze nie ma ciągle kręcę mikrolitami ale wciąż powolutku do przodu.
Pozdrawiam was wszystkich, i kilometrów pipsow życzę.

a ogólnie to przeszedłem na wyższe interwały szukam wejść od h4 w gore (psychicznie łatwiej to odbieram) na niższych tylko dopracowuje - przez jakiś czas będę miał troszke mniej czasu na ten rynek :) ale staram sie jak mogę żeby nie zapomnieć czego się nauczyłem.

Awatar użytkownika
zaccny
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: zaccny »

Jeśli chodzi o mnie to również jakoś ciagne:-) może nie gram już w oparciu o samo fbo ale polaczylem wszystko w całość i jakoś lecę do przodu:-) może kokosow nie ma ale frajda zawsze jest:-) pozdrawiam

Wysyłane z mojego GT-P5100 za pomocą Tapatalk 2

Awatar użytkownika
Trader1
Pasjonat
Pasjonat

Cos dla podtrzymania tematu..
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
Trader1
Pasjonat
Pasjonat

Moje dzisiejsze zabawy z Ejkiem. Mialem troszkę więcej czasu wiec poskalpowalem. Na dziś koniec już nie chce mi sie patrzeć na wykres .
Pozdrawiam.

edit a jednak drani jeszcze złapałem - juz miałem zamykać platformę. (zalacznik m1)

Awatar użytkownika
DigitalSmoke
Pasjonat
Pasjonat

Widzę że wymiatasz na m1, ja na tym interwale zebrałem takie baty, że uciekłem na H1 i niżej nie schodzę. :D

Awatar użytkownika
Trader1
Pasjonat
Pasjonat

Na m1 szukałem wejścia z większych interwałów jak można zauważyć wszystkie były longi nie szukałem shortow .. szybko przestawiałem na be bo ejek jest bardzo drogi.
Kiedy widziałem, ze coś mi nie pasuje, to najczęściej już miałem fajna sumkę (jak na moje depo) wiec myślałem wyjdę najwyżej ..... lepszy wróbel w garści niż orzeł na dachu (Sl tez byl bardzo wąski) dziś akurat się opłacało.
Z dłuższych trejdow siedzę w aud cad na bui.

Awatar użytkownika
DigitalSmoke
Pasjonat
Pasjonat

Nie chcę już kalać dziennik Marcina dlatego kontynuuję tutaj, ale niezłej kiszki dopatrzyłem się dzisiaj. EURGBP dotarło do ZL weekly up i ponieważ kabel napiera wciąż w górę to edek stanął jak wryty i prawdopodobnie to on ulegnie i odbije w górę, więc czas pożegnać się z S na edku.

Edit: No i po zabiegu, wywaliło moje BE i zrobiło FBO na edku i na kablu. Teraz to już albo razem w górę albo w dół. To się nazywa siła korelacji. To czego brakowało to FBO na funcie, bez niego edek nie mógł lecieć w dół.

Awatar użytkownika
czerwinek
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: czerwinek »

racja też tak potem pomyślałem że nie ma co śmiecić za bardzo.
Ja grałem jeszcze raz S po danych, zobaczę czy nie będę załował ale wyszedłem, wejście takie bardziej na czuja i z uparcia to trochę mnie wkurza, że nie lecą do profitu, który czeka ale i tak sytuacja byłaby nie pewna, oólnie przy takich jazdach góra dół to wszystkich powykaszają jak chcą a i tak dojdą gdzie mają dojść. Ostatnio ciężko mi na jakiś dobry ruch załapać się, a tak swoją droga trochę ostatni przeżywałem eur/aud po ponad miesiąc temu analizę dawałem i jakoś teraz niedawno do TP by doszło, które wyznaczyłem, byłoby to dobre kilkaset pipsów bez większych korekt... może kiedyś :)

EDIT: Zobaczcie jaki spread w momencie wejścia :)
„Istnieje różnica między znajomością drogi, a podążaniem nią” – Morfeusz

Awatar użytkownika
Trader1
Pasjonat
Pasjonat

Co myślisz czerwieniek o eur/gbp na sell longterminowo..
Konto Demo.
Tak jak pisałem odłożyłem real narazie bo nie mam zbyt dużo czasu..

ODPOWIEDZ