dzis kolejny dzień duzych profitów...jeszcze nie mogłem sie nacieszyć wczorajszym shortem na GBPUSD i 200 pipsami a tu kolejny piękny tym razem long i kolejne 200 pipsów na +....
od wczoraj para wygenerowała +400 pipsów
poza tym dały zarobić jeszcze EUR/USD (nocny short +50 pipsów) i AUD/USD-w tym momencie jeszcze wazą sie losy tej pary
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
nie jest to może rewelacyjna ilość pipsów w porownaniu z podana przeze mnie wyzej para GBP/USD...no ale euro dało tyle ile dało..dobre i te +50... ..jak sie potem okazalo to był max na wyciągniecie tylu pipsów,potem juz sie wszystko cofneło..niestety nie wszystkie trade dają nam tyle ile chcielibysmy
a tu masz galileo te wejścia...
na 1h potwierdzenie wejścia o 5.00 (ODL) przy 1,5909 (na 4h AO własnie o godzinie 5.00 ODL zmieniło kolor na taki sam jak AC-czerwony)
Ostatnio zmieniony 22 kwie 2008, 21:24 przez jaguarII, łącznie zmieniany 1 raz.
Ja się dopiero ...uczę i coś zrobiłam, nie tak ???? dlaczego moje świeczki nie są kolorowe..tylko zwykłe?? coś powinnam zaistalować, i drugie jak nalożyć jeden wskaźnik na drugi, u nie otwiera się kolejne okno??
"Samobójstwo nie jest kwestią wyboru, następuje, gdy cierpienie przekracza siły do walki z nim"
umika3 pisze:Ja się dopiero ...uczę i coś zrobiłam, nie tak ???? dlaczego moje świeczki nie są kolorowe..tylko zwykłe?? coś powinnam zaistalować, i drugie jak nalożyć jeden wskaźnik na drugi, u nie otwiera się kolejne okno??
Sciąniągnij załącznik i daj go do :
C:\Program Files\MetaTrader 4\templates
Zrestartuj MT4
Otwórz jakieś wykes i daj
SZABLON ---> OZFX-SQEEZEMORE
i to wszystko
aha i TF ustaw na H4
Rzeczą, którą najtrudniej w świecie zrozumieć, jest podatek dochodowy.
Albert Einstein
oki dzięki jaguarII musiałem najzwyczajniej to wejscie przeoczyc....
A jak zachowuja sie pary z Jenem japońskim?
bo z tego co testowałem i wiem to sys ten najlepszy jest pod pary eur/usd gbp/usd aud/usd oraz mozna jeszcze zaliczyc pary z nzd/usd i usd/cad...od biedy mozna zaliczyc usd/chf
galileo pisze: oki dzięki jaguarII musiałem najzwyczajniej to wejscie przeoczyc....
A jak zachowuja sie pary z Jenem japońskim?
bo z tego co testowałem i wiem to sys ten najlepszy jest pod pary eur/usd gbp/usd aud/usd oraz mozna jeszcze zaliczyc pary z nzd/usd i usd/cad..
Jeśli chodzi o JPY, to sie sprawdza znakomicie, tylko że do tych par trzeba dostosować większy S/L i T/P z racji ruchów. Wartości te dostosuj w zależności na jakim TF grasz i w jakich godzinach. Ja mam a pary z JPY 75 S/L, ale nie posiłkuj sie tym bo używam też innych wskaźników.
galileo pisze:od biedy mozna zaliczyc usd/chf
niby dlaczego ? też się sprawdza a ruchy dość spore
Rzeczą, którą najtrudniej w świecie zrozumieć, jest podatek dochodowy.
Albert Einstein