Darowizna
Re: Darowizna
Szantażujesz nas, tłumaczysz się nam teraz, no jakże to? Przytoczyłeś wyżej mój post, okay, podkreśliłeś co chciałeś to też okay, ja podkreślę sobie przyimek NA, który moŻe zmienić całkowicie sens mojej wypowiedzi. Po co ci to? Szkoda że reszty moich postów w swoim dzienniku nie przytoczyłeś i jak to zrezygnowałeś pod naporem ze swoich pozycji
Wiesz, ja się wmanewrować w twoje posty nie dam. Jest już tutaj ustalone, UdowoDnij pan coś sprzedajesz.

Ostatnio zmieniony 12 maja 2013, 14:38 przez jbm8, łącznie zmieniany 1 raz.
Proszę bardzo. Uwiarygadniam się.
Oczywiście dane personalne oraz dostępowe wycięte. Wtyczka do robienia screenshotów sama dodała na dole adres źródłowy. Przy okazji potwierdza daty.
Daty od rozpoczęcia do zamknięcia dziennika.
Niektórych mogą pewnie dziwić godziny transakcji. Po pierwsze serwer ma czas o godzinę do przodu od naszego. Po drugie te pozycje, które widać w załączniku, to są pozycje zamknięte, czego tabelka nie podkreśla. Niektóre są nawet zawarte w tej samej sekundzie. Wszystko stąd, że czasem zamykam wszystkie pozycje skryptem i stąd 2-3 sekundy na zamknięcie 10 transakcji.
Cały statement z dziennika.
http://i.imgur.com/yrYz7Td.png
Jest to ta wtyczka:
http://i.imm.io/15I2y.png
W niej można dokonywać podkreśleń itp w zrzutach. Screen od brokera nie poszedł pod nóż Painta czy Photoshopa. Nie mogę dać danych konta inwestorskiego bo byłoby to nie w porządku do tych klientów, którzy moje sygnały testują na demo po zakupie aukcji.
Oczywiście dane personalne oraz dostępowe wycięte. Wtyczka do robienia screenshotów sama dodała na dole adres źródłowy. Przy okazji potwierdza daty.
Daty od rozpoczęcia do zamknięcia dziennika.
Niektórych mogą pewnie dziwić godziny transakcji. Po pierwsze serwer ma czas o godzinę do przodu od naszego. Po drugie te pozycje, które widać w załączniku, to są pozycje zamknięte, czego tabelka nie podkreśla. Niektóre są nawet zawarte w tej samej sekundzie. Wszystko stąd, że czasem zamykam wszystkie pozycje skryptem i stąd 2-3 sekundy na zamknięcie 10 transakcji.
Cały statement z dziennika.
http://i.imgur.com/yrYz7Td.png
Jest to ta wtyczka:
http://i.imm.io/15I2y.png
W niej można dokonywać podkreśleń itp w zrzutach. Screen od brokera nie poszedł pod nóż Painta czy Photoshopa. Nie mogę dać danych konta inwestorskiego bo byłoby to nie w porządku do tych klientów, którzy moje sygnały testują na demo po zakupie aukcji.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 12 maja 2013, 14:56 przez kashper, łącznie zmieniany 4 razy.
Jeden TF daje wystarczająco dużo wątpliwości co do kierunku przyszłego ruchu.
O dywersyfikacji + wypłaty + statystyki + podsumowanie z pierwszego dziennika
Właśnie o to się rozchodzi cały czas. Czytaj co my piszemy choćkashper pisze:Proszę bardzo. Uwiarygadniam się.

I co kopary opadły???
wystarczy popatrzeć na miejsca zawierania transakcji i na podstawie tego można ocenieć skuteczność tradera, ale:
do tego trzeba mieć wiedzę!!!!
wystarczy popatrzeć na miejsca zawierania transakcji i na podstawie tego można ocenieć skuteczność tradera, ale:
do tego trzeba mieć wiedzę!!!!
Chcę uniknąć agresji i chamstwa. Nie wstydzę się swoich wyników, swojej gry. Nie boję się tego udowodnić. Trzy posty wyżej widać screen od brokera oraz statement za cały okres dziennika.
W razie pytań jestem do dyspozycji.
W razie pytań jestem do dyspozycji.
Brysiak, ty się nie wtrącaj. Przywiało cię tu z parkietu ale po co?
Dlaczego jesteś taki arogancki?jbm8 pisze:Brysiak, ty się nie wtrącaj. Przywiało cię tu z parkietu ale po co?
Zaktualizowałem ten post:
http://forex-nawigator.biz/forum/darowi ... ml#p584153
Proszę o zastosowanie się do regulaminu forum :
5. Maksymalna długość tekstu w sygnaturze to 255 znaków zawarte maksymalnie w 4 wierszach, dozwolona jest czcionka o standardowej wielkości lub mniejsza z efektami pogrubienia, kursywy, podkreślenia. Zabronione jest wykorzystywanie kolorów w sygnaturze.
5. Maksymalna długość tekstu w sygnaturze to 255 znaków zawarte maksymalnie w 4 wierszach, dozwolona jest czcionka o standardowej wielkości lub mniejsza z efektami pogrubienia, kursywy, podkreślenia. Zabronione jest wykorzystywanie kolorów w sygnaturze.
Polbanda tylko co cię to interesuję to raz. A dwa, my tu mówimy o wynikach większych niż 2 miesiące.
Zresztą, ja ci już napisałem raz, jeżeli rzeczywiście jesteś wart swoich wyników to byś olał cała tą nagonkę. Myślisz że ja to piszę od tak? Trochę, ale głównie dla sprawdzenia z kim mam do czynienia. I już wszystko co wiedzieć muszę to wiem. Obroń się, tylko tyle.
Zresztą, ja ci już napisałem raz, jeżeli rzeczywiście jesteś wart swoich wyników to byś olał cała tą nagonkę. Myślisz że ja to piszę od tak? Trochę, ale głównie dla sprawdzenia z kim mam do czynienia. I już wszystko co wiedzieć muszę to wiem. Obroń się, tylko tyle.
Ostatnio zmieniony 12 maja 2013, 15:08 przez jbm8, łącznie zmieniany 1 raz.
1. Nie chciałbym, żeby w moim wątku obrażano się na wzajem.
2. Niektórych interesują procenty przy malejącym ryzyku, innych z kolei mrożenie kapitału również przy małym ryzyku, albo stabilnym. Ja oferuję się tym pierwszym.
2. Niektórych interesują procenty przy malejącym ryzyku, innych z kolei mrożenie kapitału również przy małym ryzyku, albo stabilnym. Ja oferuję się tym pierwszym.