Darowizna

Reklamy oraz linki do ciekawych miejsc w sieci zajmujących się rynkiem Forex.
Awatar użytkownika
zaccny
Pasjonat
Pasjonat

Re: Darowizna

Nieprzeczytany post autor: zaccny »

jbm8 pisze:zaccny idź do swojej piaskownicy robić za asystę a zostaw budowniczym co do nich należy.
Wiesz co śmieszny jesteś. Ja wyraziłem swoje zdanie na ten temat i nie mam zamiaru się dalej w dyskusję wcinac. Miłej pogawędki

Wysyłane z mojego GT-P5100 za pomocą Tapatalk 2

jbm8
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: jbm8 »

Miłej pogawędki i tobie.

Awatar użytkownika
Tadzio
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Tadzio »

zaccny pisze:Jak zwykle ludzka zazdrość bierze górę nad inny i emocjami. Przecież nie pisze tu ze każe komuś kupować. Nie jesteś zainteresowany? Odplyń. Jak w temacie widzisz jest to darowizna na nowe przedsięwzięcie. W dodatku darowizna ta jest skierowana do osób które dzięki postom na forum udało się coś uskubac dla siebie. Nie wiem po co takie trolowanie.

Wysyłane z mojego GT-P5100 za pomocą Tapatalk 2

DAROWIZNA

Dokładnie, jeśli ktoś nie miał obranej drogi dotyczącej własnej gry. A dzięki podpatrywaniu, podobnych zagrań z dziennika polbandy udało mu się zarobić , to nie widzę żadnego problemu aby się w niewielkim stopniu odwdzięczyć.

W zamian dostanie powiedzmy więcej szczegół danej koncepcji. Może to mu się przyda może nie.

To nie jest stricte reklama szkolenia.

unitra

Nieprzeczytany post autor: unitra »

Równie dobrze prowadząc sklep z AGD możesz zrobić tak, że dajesz klientowi pralkę a on żeby się odwdzięczyć przekazuje darowiznę na rzecz sklepu. Jeśli chodzi o iluzję rzeczywistości to macie wysokie umiejętności.

Awatar użytkownika
kashper
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: kashper »

unitra pisze:Równie dobrze prowadząc sklep z AGD możesz zrobić tak, że dajesz klientowi pralkę a on żeby się odwdzięczyć przekazuje darowiznę na rzecz sklepu. Jeśli chodzi o iluzję rzeczywistości to macie wysokie umiejętności.
Raczej to by wyglądało w ten sposób, że pokazujesz klientowi jak skonstruować pralkę, a on w zamian za to przekazuje Ci darowiznę.

Poza tym, jeżeli umiesz liczyć. Od 20 kwietnia do 3 maja minęło 10 dni roboczych. I na tych 10 dni przypada 60 transakcji, a nie na miesiąc. I to jest screen drugi z dowodu wypłat. Natomiast pierwszy screen przedstawia 35 wcześniejszych dni roboczych. Razem wychodzi 45 dni giełdowych które dają zysk grubo ponad 5000 pipsów w 204 transakcjach.
Ostatnio zmieniony 12 maja 2013, 13:44 przez kashper, łącznie zmieniany 1 raz.
Jeden TF daje wystarczająco dużo wątpliwości co do kierunku przyszłego ruchu.
O dywersyfikacji + wypłaty + statystyki + podsumowanie z pierwszego dziennika

unitra

Prosta sprawa. Załóż sobie konto na PayPal, umieść przycisk "Donate" w stopce i wtedy nie widzę problemu. Natomiast to, co Ty robisz nie ma wiele wspólnego z darowizną.

jbm8
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: jbm8 »

Tadzio pisze:To nie jest stricte reklama szkolenia.

Kod: Zaznacz cały

Jeszcze nie zarabiasz? Zapraszam!
Sygnały? Szkolenia? A może radzicie się jak upiec ciasto?

-- Dodano: ndz 12-05-2013, 13:44 --

Polbanda, sprawa jest prosta. Hasło inwestora do rachunku i pokaż te 10 miechów że zarabiasz a wtedy będzie gest z mojej strony. Nie wyciągaj od tych ludzi żadnych pieniędzy. Zrobiłeś dwa miechy a teraz miałeś zacząć od 10$ tak?

-- Dodano: ndz 12-05-2013, 13:57 --

Bronisz tych swoich wejść jak niepodległości jakiejś. Wiesz co ja bym zrobił? Miałbym wyje.bane. A wiesz dlaczego? No właśnie chyba nie wiesz, stąd jestem 110% przekonany o słuszności moich słów w tym temacie.

Awatar użytkownika
kashper
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: kashper »

Jeśli nie przyjmiesz osobistej odpowiedzialności ryzykujesz tym, że będziesz:

- Zbytnio zależny(a) od uznania, aprobaty, afirmacji i akceptacji innych.
- Chronicznie wrogo usposobiony(a), zły(a), lub przygnębiony(a) z powodu tego jak niesprawiedliwie cię traktowano lub traktuje.
- Zawsze obawiał(a) się podejmowania decyzji lub ryzyka.
- Przytłoczony(a) przez paraliżujące lęki.
- Niezdrowy(a) emocjonalnie lub fizycznie.
- Uzależniony(a) od szkodliwych substancji: nadużycia alkoholu, narkotyków, jedzenia, lub od szkodliwego zachowania: przesadnego hazardu, zakupów, seksu, palenia, pracy, itp.
- Czuł(a) nadmierną odpowiedzialność i poczucie winy, związane z ciągłą koniecznością ratowania i pomagania innym.
- Niezdolny(a) do zaufania lub czucia się pewnie w obecności innych.
- Niewrażliwy(a) na słabość innych.

Ryzykujesz też, że: Twoje życiowe przedsięwzięcia będą kończyły się niepowodzeniem / Twoje relacje z innymi ludźmi będą nieudane.
źródło: http://www.analizatransakcyjna.pl/artyk ... alnosci/46

Obrazek

-- Dodano: 12 maja 2013, 14:11 --
jbm8 pisze:Bronisz tych swoich wejść jak niepodległości jakiejś. Wiesz co ja bym zrobił? Miałbym wyje.bane. A wiesz dlaczego? No właśnie chyba nie wiesz, stąd jestem 110% przekonany o słuszności moich słów w tym temacie.
Bo nie lubię niesłusznego oskarżania BEZ DOWODÓW! Kodeks etyczny zdrowego człowieka opiera się na tym, że udowadnia się czyjąś winę, a nie własną niewinność, a do tego właśnie mnie zmuszacie!
Nie czuję się ani nie dam się zaszczuć, ale wydaje mi się, że postępujecie trochę nie fair. Na aukcji wyraźnie jest podkreślone, że jest to materiał edukacyjny i za żadne skarby nie podejmuję się zarządzania cudzym kapitałem jako że zdaję sobie sprawę z konsekwencji. Nie łowię ryb czyjąś wędką. Łowię swoją i pokazuję innym jak "mają trzymać kij". :wink:

-- Dodano: 12 maja 2013, 14:15 --

http://www.money.pl/forum/sprzedaz-na-a ... 39513.html

Wystawić, a sprzedać - wielka różnica. Jeśli sprzedam 50 sztuk, sam pójdę do Skarbówki. Teraz, jest to okazyjną sprzedażą i nie muszę nic do US zgłaszać. Stary na prawdę. Jest niedziela. Po co bić pianę. Bo już nie wiem o co Ci chodzi. Czy o US, czy o statementy, czy że ja nie zarabiam, czy że Ty nie zarabiasz. Albo może martwisz się o kupców. Że przegrają. Podziwiam...
Jeden TF daje wystarczająco dużo wątpliwości co do kierunku przyszłego ruchu.
O dywersyfikacji + wypłaty + statystyki + podsumowanie z pierwszego dziennika

unitra

@kashper

Ja Ci już wytknąłem, co robisz źle. Miałem wiele takich spraw. Parę razy mnie oszukano na Allegro (sprzedając podróbki), w mojej branży działa wiele krzaków. Nie jestem konfidentem i zawsze zwracałem się osobiście do tych ludzi z propozycją naprawienia swoich błędów. W odpowiedzi zawsze był atak i pseudo wywody (także prawnicze). Zamknij aukcje i wystaw kolejną, jak będziesz miał DG. Ja już Ciebie ostrzegałem, także dalsze konsekwencje będą już bez ostrzeżenia.

Co do Twojego systemu, to już napisałem swoje zdanie. Skoro administracja forum dopuszcza do takich rzeczy, to ich sprawa. Mnie nie zależy na renomie i poczytności tego forum.

Awatar użytkownika
brother
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: brother »

Kashper prosta i jedyna skuteczna metoda UDOWODNIJ, że zarabiasz inaczej nie ma o czym rozmawiać. Nie znam żadnego zarabiającego tradera, który sprzedaje "wiedzę" albo systemy, znam za to dziesiątki, którzy nie zarabiają na fx i takie numery właśnie robią:)
Certyfikaty i Zaświadczenia Potwierdzam rzetelność szkolenia każdy poziom. Dołącz do nas zostań autoryzowanym szkoleniowcem na terenie EU szczegóły na stronie http://piv.pivpiv.dk/

ODPOWIEDZ