Darowizna

Reklamy oraz linki do ciekawych miejsc w sieci zajmujących się rynkiem Forex.
unitra

Re: Darowizna

Nieprzeczytany post autor: unitra »

kashper pisze:Nie mam potrzeby odrabiać depozytu ani nikogo naciągac. Kolego jak chcesz zobaczyć więcej transakcji w jednym miesiącu gdy ich zawieranie odbywa sie na podstawie czterogodzinnego interwalu?
Czyli Twój system ma miesiąc i na podstawie takiego okresu czasu sprzedajesz komuś prawdopodobnie bubel?
kashper pisze:nie wiem skąd wynika wasza pretensjonalnosc skoro z waszej strony nie macie nic do zaoferowania.
Stąd, że prawdopodobnie naciągasz ludzi. Ja nic nikomu nie sprzedaję.
kashper pisze:dane dg potrzebne są gdy prowadzi sie firmę. skoro masz firmę to jest twoja sprawa ale nie każ mi zakładać własnej.
nie jestem kutasem kapitalista więc sorry ze nie mieszcze sie w twoim światopoglądzie.
Czyli jesteś zwykłym złodziejem. Bo ja muszę płacić ogromne sumy za utrzymanie pracowników, balansując na krawędzi opłacalności natomiast tacy ludzie jak Ty oszukując zyskują przewagę i psują rynek. Ze złodziejami robi się prostą rzecz - zgłasza sprawę do Urzędu Skarbowego.
kashper pisze:Stary dbaj o swoje interesy. Żyj i daj żyć innym.
Skieruj ten apel do siebie. Daj żyć innym. Ja w tej branży nie działam, ale zastanów się, czy jesteś w porządku wobec ludzi, którzy sprzedają systemy/doradctwo (nie oceniam jakości) ale co miesiąc muszą płacić ogromne sumy na ZUS i inne głupoty.
jbm8 pisze:Unitra, to forum ma renomę. Bo ma. Taka jest prawda.
No nie bardzo ma. Przynajmniej ja nic o tym nie wiem. Jest najstarsze i być może największe, ale merytorycznie to leży całkowicie. Nie jest to problem, bo z większością for tak jest.
Ostatnio zmieniony 12 maja 2013, 13:17 przez unitra, łącznie zmieniany 1 raz.

jbm8
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: jbm8 »

Odpowiem a jak. Od dawna jestem tutaj i widzę jak ktoś dochodzi do muru i się odbija a ktoś inny przechodzi. Nie możesz ludziom oferować coś czego nie pokonałeś.

Unitra, bo każdy może inaczej to rozumie.

Był taki temat na forum, gdzie Greenhaze mówi polbandzie cała prawdę ale nie mogę go znaleźć. Autor doskonale będzie wiedział o co chodzi :D
Ostatnio zmieniony 12 maja 2013, 13:20 przez jbm8, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
kashper
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: kashper »

Jeszcze raz podkreślę. Nie sprzedaję usług finansowych ani doradztwa finansowego.
Nie jestem złodziejem. Odbieram to jako pomówienie. Zrzuty ekranu oczywiście robię na bieżąco.
Jeden TF daje wystarczająco dużo wątpliwości co do kierunku przyszłego ruchu.
O dywersyfikacji + wypłaty + statystyki + podsumowanie z pierwszego dziennika

jbm8
Gaduła
Gaduła

kashper pisze:Jeszcze raz podkreślę. Nie sprzedaję usług finansowych ani doradztwa finansowego.
Nie jestem złodziejem. Odbieram to jako pomówienie. Zrzuty ekranu oczywiście robię na bieżąco.
Był taki temat na forum, gdzie Greenhaze mówi polbandzie cała prawdę ale nie mogę go znaleźć. Autor doskonale będzie wiedział o co chodzi :D

I masz rację to jest pomówienie. Bo takich krętaczy będę tępić do samego końca.
Ostatnio zmieniony 12 maja 2013, 13:21 przez jbm8, łącznie zmieniany 1 raz.

unitra

jbm8 pisze:Unitra, bo każdy może inaczej to rozumie.
Merytorycznie to tu zawsze kulało, ale przyznam że kiedyś poziom dyskusji był znacznie wyższy. Neostrada wszystko zniszczyła, kiedy gimnazjaliści zaczęli opanowywać internet.

Awatar użytkownika
brother
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: brother »

jbm8 pisze:
Odpowiem a jak. Od dawna jestem tutaj i widzę jak ktoś dochodzi do muru i się odbija a ktoś inny przechodzi. Nie możesz ludziom oferować coś czego nie pokonałeś.
Dokładnie utopi jeden z drugim kapitał, a potem szkolenia, systemy albo wciskanie kont jako IB.

Kashper zapomnij, że coś sprzedasz jak tu mfxbooka zweryfikowanego nie pokarzesz albo hasła dostępu do konta.
Certyfikaty i Zaświadczenia Potwierdzam rzetelność szkolenia każdy poziom. Dołącz do nas zostań autoryzowanym szkoleniowcem na terenie EU szczegóły na stronie http://piv.pivpiv.dk/

unitra

kashper pisze: Nie jestem złodziejem. Odbieram to jako pomówienie. Zrzuty ekranu oczywiście robię na bieżąco.
Nie prowadzisz DG, robisz hurtową sprzedaż nie wiadomo czego - jesteś zwykłym złodziejem. Rób screeny, jestem absolutnie pewny, że tak odważny jesteś tylko zza monitora.

Daje Ci ostrzeżenie - zamknij aukcje i zwróć ludziom pieniądze, bo naprawdę może się zrobić nieprzyjemnie dla Ciebie.

jbm8
Gaduła
Gaduła

Tylko hasło inwestora. Okres 6-12 miesięcy. W 6 miesięcy to ty mi masz wejść na obroty i dobić do 12 miesięcy.

Unitra, czyli nie zawsze :D
Ostatnio zmieniony 12 maja 2013, 13:27 przez jbm8, łącznie zmieniany 3 razy.

Awatar użytkownika
zaccny
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: zaccny »

Jak zwykle ludzka zazdrość bierze górę nad inny i emocjami. Przecież nie pisze tu ze każe komuś kupować. Nie jesteś zainteresowany? Odplyń. Jak w temacie widzisz jest to darowizna na nowe przedsięwzięcie. W dodatku darowizna ta jest skierowana do osób które dzięki postom na forum udało się coś uskubac dla siebie. Nie wiem po co takie trolowanie.

Wysyłane z mojego GT-P5100 za pomocą Tapatalk 2

jbm8
Gaduła
Gaduła

zaccny idź do swojej piaskownicy robić za asystę a zostaw budowniczym co do nich należy.

Strategia widzę podpowiada, daj na chwilę spokój. Jak emocję opadną to wtedy porozmawiamy :D Tu miejsca nie zagrzejesz z takimi promocjami. Rób dziennik cokolwiek ale jak chcesz od ludzi brać pieniądze za swoją rzekomą ogromną wiedzę którą posiadasz to to najzwyczajniej w świecie P o T W i e r d Ź.
Ostatnio zmieniony 12 maja 2013, 13:35 przez jbm8, łącznie zmieniany 1 raz.

ODPOWIEDZ