Czyli Twój system ma miesiąc i na podstawie takiego okresu czasu sprzedajesz komuś prawdopodobnie bubel?kashper pisze:Nie mam potrzeby odrabiać depozytu ani nikogo naciągac. Kolego jak chcesz zobaczyć więcej transakcji w jednym miesiącu gdy ich zawieranie odbywa sie na podstawie czterogodzinnego interwalu?
Stąd, że prawdopodobnie naciągasz ludzi. Ja nic nikomu nie sprzedaję.kashper pisze:nie wiem skąd wynika wasza pretensjonalnosc skoro z waszej strony nie macie nic do zaoferowania.
Czyli jesteś zwykłym złodziejem. Bo ja muszę płacić ogromne sumy za utrzymanie pracowników, balansując na krawędzi opłacalności natomiast tacy ludzie jak Ty oszukując zyskują przewagę i psują rynek. Ze złodziejami robi się prostą rzecz - zgłasza sprawę do Urzędu Skarbowego.kashper pisze:dane dg potrzebne są gdy prowadzi sie firmę. skoro masz firmę to jest twoja sprawa ale nie każ mi zakładać własnej.
nie jestem kutasem kapitalista więc sorry ze nie mieszcze sie w twoim światopoglądzie.
Skieruj ten apel do siebie. Daj żyć innym. Ja w tej branży nie działam, ale zastanów się, czy jesteś w porządku wobec ludzi, którzy sprzedają systemy/doradctwo (nie oceniam jakości) ale co miesiąc muszą płacić ogromne sumy na ZUS i inne głupoty.kashper pisze:Stary dbaj o swoje interesy. Żyj i daj żyć innym.
No nie bardzo ma. Przynajmniej ja nic o tym nie wiem. Jest najstarsze i być może największe, ale merytorycznie to leży całkowicie. Nie jest to problem, bo z większością for tak jest.jbm8 pisze:Unitra, to forum ma renomę. Bo ma. Taka jest prawda.