DayTrading: Środa 8.05.2013

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 08 maja 2013, 23:33

Wzrost
28
50%
Bez zmian
4
7%
Spadek
24
43%

Liczba głosów: 56

Awatar użytkownika
atlanticos
Maniak
Maniak

Re: DayTrading: Środa 8.05.2013

Nieprzeczytany post autor: atlanticos »

richard.cali pisze: nie rób z siebie kretyna, czekam na rewanż...jeśli stać cię na to
na razie kretyna to robisz z siebie TY zmieniając temat - jeśli nie znajdziesz odwagi żeby podać swoja pozycję to pisząc do mnie następnym razem przeczytaj to co masz niżej bo innej odpowiedzi nie otrzymasz...Jesteś Tchórz i tyle...wszystko w temacie...

Bemowo - to żadna kłótnia... po prostu Ryszard jak to ma w zwyczaju podpytuje każdego po kolei o pozycje żeby potem sie o nie czepiac a jest zwykłym tchórzem który boi się podac własna...ot cała prawda o której wszyscy tu doskonale wiedzą :564:
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv

alpha
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: alpha »

Wygląda na to że tego RGRa na edku zrobimy dziś :)

dywergent
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: dywergent »

jankesi atakują zobaczymy na ile

Bemowo

Nieprzeczytany post autor: Bemowo »

atlanticos pisze:
richard.cali pisze: nie rób z siebie kretyna, czekam na rewanż...jeśli stać cię na to
na razie kretyna to robisz z siebie TY zmieniając temat - jeśli nie znajdziesz odwagi żeby podać swoja pozycję to pisząc do mnie następnym razem przeczytaj to co masz niżej bo innej odpowiedzi nie otrzymasz...Jesteś Tchórz i tyle...wszystko w temacie...

Bemowo - to żadna kłótnia... po prostu Ryszard jak to ma w zwyczaju podpytuje każdego po kolei o pozycje żeby potem sie o nie czepiac a jest zwykłym tchórzem który boi się podac własna...ot cała prawda o której wszyscy tu doskonale wiedzą :564:
ja tam się swoich pozycji nie wstydzę od wczoraj dwie poraźki na złocie, wczorajszy kabel strata, dzisiaj edek pokrył wcześniejsze straty bilans 0 i tyle

test nowej taśmy... zobaczymy czy wytrzyma
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 08 maja 2013, 14:42 przez Bemowo, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
pl-samurai
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: pl-samurai »

Strach otwierać S :D

Awatar użytkownika
atlanticos
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: atlanticos »

Bemowo pisze: ja tam się swoich pozycji nie wstydzę od wczoraj dwie poraźki na złocie, wczorajszy kabel strata, dzisiaj edek pokrył wcześniejsze straty bilans 0 i tyle
nikt kto wie co to forex sie nie wstydzi... chyba że bawi się tylko w prowokacje... zresztą nieważne...temat zamknięty z mojej strony... :564:

Samurai - czemu strach? Strach to otwierac teraz L wg mnie :) S ze 100 pipsową granicą niepokoju jak dla mnie
Ostatnio zmieniony 08 maja 2013, 14:43 przez atlanticos, łącznie zmieniany 1 raz.
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv

lpiatek42
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: lpiatek42 »

TP 1.3160.

14:31 sygnał kupna po 1.3166. Czekam.

-- Dodano: śr 08-05-2013, 13:43 --

Już zrealizowane . Czekam na następny sygnał.

Awatar użytkownika
ghost_dog
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: ghost_dog »

Szanowni, mam poważny problem i proszę o pomoc. A mianowicie: mam realne konto, mój Meta Trader zawiesza się podczas próby zawarcia nowej transakcji, nie mogę również zamknąć wcześniej otwartych trejdów (mam poustawiane stopy, więc spoko). Sytuacja jest jednak mocno niekomfortowa, żeby nie użyć dużo wulgarniejszych przymiotników...
Jeśli ktoś z Was miał podobne problemy i wie, jak sobie z tym poradzić - bardzo proszę o wiadomość.

Pozdrawiam
Matters of great concern should be treated lightly. Matters of small concern should be treated seriously.

YoungDentist
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: YoungDentist »

Ja tak miałem jak miałem za dużo na wykresach - skończyło się reinstalacją MetaTradera i ostrożnym nanoszeniem kresek i wskaźników...

Bemowo

Nieprzeczytany post autor: Bemowo »

hmmmm, to tak, czyli ciąg dalszy loterii.....
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Zablokowany