DayTrading: Środa 8.05.2013

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 08 maja 2013, 23:33

Wzrost
28
50%
Bez zmian
4
7%
Spadek
24
43%

Liczba głosów: 56

Awatar użytkownika
atlanticos
Maniak
Maniak

Re: DayTrading: Środa 8.05.2013

Nieprzeczytany post autor: atlanticos »

richard.cali pisze:
atlanticos pisze:
richard.cali pisze:patrz Kermit, twój kumpel Lektor nie ma już pozycji na edku, ty pwenie też nie masz, co?

tu Cie zaskocze...mam i nawet Sl zdjąłem
pewnie to już L, co? wypiłeś czwartą kawe i cię olśniło w drugą strone, co? gdzie ta pozycja?
S- 3140 tak jak była...a Twoja...podasz gdzie?
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv

Awatar użytkownika
laktor
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: laktor »

richard.cali pisze:patrz Kermit, twój kumpel Lektor nie ma już pozycji na edku, ty pwenie też nie masz, co?

REczard daj hasło do konta brokerskiego będę na nim grał zgodnie ze wszystkim co mówisz tutaj - promise :wink:
i nie mam pozycji bo mi się ostatnio nei chce, za dużo innych spraw mam, także obecnie i przez jeszcze kilka dni wchodzę na rynek kilka razy dziennie na 5-15 minut biorę pare pipsów i wracam do innych zajęć. 8)
Aut viam inveniam aut faciam
Stultus non serunt, INVENIRE FORO NAVIGANTI

pr7emo
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: pr7emo »

na złotówkę ma teraz największy wpływ makro z Niemiec, bezpieczeństwo pieniądza na obligacjach jest tym na co patrzą inwestorzy od rentowności, takie mam wrażenie, dlatego obligi słabo reagują na zmianę stóp procentowych

Awatar użytkownika
atlanticos
Maniak
Maniak

no i rysio zapytany o swoją pozycje zamilkł... a podobno tylko krowa która dużo ryczy mało mleka daje :)

dla przypomnienia wykres Ryszarda z poniedziałku na którym namalował moje przewidywania, ale dziś mimo mojej prośby go nie zamieścił ponownie... Ja nie obawiam się porażki czy rozczarowania bo jest wkalkulowane w forex... Ale czasem Panie Rysiu trzeba miec klasę (nie taką ze szkoły). Powodzenia
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
richard.cali
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: richard.cali »

atlanticos pisze:no i rysio zapytany o swoją pozycje zamilkł... a podobno tylko krowa która dużo ryczy mało mleka daje :)

dla przypomnienia wykres Ryszarda z poniedziałku na którym namalował moje przewidywania, ale dziś mimo mojej prośby go nie zamieścił ponownie... Ja nie obawiam się porażki czy rozczarowania bo jest wkalkulowane w forex... Ale czasem Panie Rysiu trzeba miec klasę (nie taką ze szkoły). Powodzenia
Kermit, pisałem kilka postów wcześniej, że amerykanie podkupią 1.3120-25, co chcesz więcej, kierunek znasz, zgodnie z wykresem który zachowałeś...hej

jeszcze jedno dopisz w swojej stópce to co ma Cugan, skoro ciągle do niej odsyłasz wszystkich, którzy cię prowokują...
Ostatnio zmieniony 08 maja 2013, 14:30 przez richard.cali, łącznie zmieniany 2 razy.
"Analitycy i brokerzy pozostają, zmieniają się tylko inwestorzy"...Mr. Wong Hong Kong sierpień 2010
W 2012 ZEUSS obalił tezę Wonga :)
2013- Team Zeussa :)

Awatar użytkownika
atlanticos
Maniak
Maniak

richard.cali pisze: Kermit, pisałem kilka postów wcześniej, że amerykanie podkupią 1.3120-25, co chcesz więcej, kierunek znasz, zgodnie z wykresem który zachowałeś...hej

pytanie nie było o kierunek tylko o to gdzie masz L...ale nieważne...tylko Ty masz wyłącznosc na sprawdzanie pozycji innych... hej :d

dywergent
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: dywergent »

jankesi dopili chyba kawke a my już żubra otwieramy

Awatar użytkownika
kk.dreamer
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: kk.dreamer »

Co oni tam mówią, że edzio w kosmos leci?
Drodzy Panowie Panie również trejdują...

Awatar użytkownika
richard.cali
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: richard.cali »

atlanticos pisze:
richard.cali pisze: Kermit, pisałem kilka postów wcześniej, że amerykanie podkupią 1.3120-25, co chcesz więcej, kierunek znasz, zgodnie z wykresem który zachowałeś...hej

pytanie nie było o kierunek tylko o to gdzie masz L...ale nieważne...tylko Ty masz wyłącznosc na sprawdzanie pozycji innych... hej :d
nie rób z siebie kretyna, czekam na rewanż...jeśli stać cię na to
"Analitycy i brokerzy pozostają, zmieniają się tylko inwestorzy"...Mr. Wong Hong Kong sierpień 2010
W 2012 ZEUSS obalił tezę Wonga :)
2013- Team Zeussa :)

Bemowo

Nieprzeczytany post autor: Bemowo »

richard.cali pisze:
atlanticos pisze:

nie rób z siebie kretyna, czekam na rewanż...jeśli stać cię na to
Panowie, nie kłćta sie. Spotkajcie się strzelcie sobie po pyskach, a potem strzelcie piwo i do roboty :564: :mrgreen:

Zablokowany