S- 3140 tak jak była...a Twoja...podasz gdzie?richard.cali pisze:pewnie to już L, co? wypiłeś czwartą kawe i cię olśniło w drugą strone, co? gdzie ta pozycja?atlanticos pisze:richard.cali pisze:patrz Kermit, twój kumpel Lektor nie ma już pozycji na edku, ty pwenie też nie masz, co?
tu Cie zaskocze...mam i nawet Sl zdjąłem
DayTrading: Środa 8.05.2013
- atlanticos
- Maniak
Re: DayTrading: Środa 8.05.2013
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
richard.cali pisze:patrz Kermit, twój kumpel Lektor nie ma już pozycji na edku, ty pwenie też nie masz, co?
REczard daj hasło do konta brokerskiego będę na nim grał zgodnie ze wszystkim co mówisz tutaj - promise

i nie mam pozycji bo mi się ostatnio nei chce, za dużo innych spraw mam, także obecnie i przez jeszcze kilka dni wchodzę na rynek kilka razy dziennie na 5-15 minut biorę pare pipsów i wracam do innych zajęć.

Aut viam inveniam aut faciam
Stultus non serunt, INVENIRE FORO NAVIGANTI
Stultus non serunt, INVENIRE FORO NAVIGANTI
na złotówkę ma teraz największy wpływ makro z Niemiec, bezpieczeństwo pieniądza na obligacjach jest tym na co patrzą inwestorzy od rentowności, takie mam wrażenie, dlatego obligi słabo reagują na zmianę stóp procentowych
- atlanticos
- Maniak
no i rysio zapytany o swoją pozycje zamilkł... a podobno tylko krowa która dużo ryczy mało mleka daje 
dla przypomnienia wykres Ryszarda z poniedziałku na którym namalował moje przewidywania, ale dziś mimo mojej prośby go nie zamieścił ponownie... Ja nie obawiam się porażki czy rozczarowania bo jest wkalkulowane w forex... Ale czasem Panie Rysiu trzeba miec klasę (nie taką ze szkoły). Powodzenia

dla przypomnienia wykres Ryszarda z poniedziałku na którym namalował moje przewidywania, ale dziś mimo mojej prośby go nie zamieścił ponownie... Ja nie obawiam się porażki czy rozczarowania bo jest wkalkulowane w forex... Ale czasem Panie Rysiu trzeba miec klasę (nie taką ze szkoły). Powodzenia
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- richard.cali
- Pasjonat
Kermit, pisałem kilka postów wcześniej, że amerykanie podkupią 1.3120-25, co chcesz więcej, kierunek znasz, zgodnie z wykresem który zachowałeś...hejatlanticos pisze:no i rysio zapytany o swoją pozycje zamilkł... a podobno tylko krowa która dużo ryczy mało mleka daje
jeszcze jedno dopisz w swojej stópce to co ma Cugan, skoro ciągle do niej odsyłasz wszystkich, którzy cię prowokują...
Ostatnio zmieniony 08 maja 2013, 14:30 przez richard.cali, łącznie zmieniany 2 razy.
"Analitycy i brokerzy pozostają, zmieniają się tylko inwestorzy"...Mr. Wong Hong Kong sierpień 2010
W 2012 ZEUSS obalił tezę Wonga
2013- Team Zeussa

2013- Team Zeussa

- atlanticos
- Maniak
richard.cali pisze: Kermit, pisałem kilka postów wcześniej, że amerykanie podkupią 1.3120-25, co chcesz więcej, kierunek znasz, zgodnie z wykresem który zachowałeś...hej
pytanie nie było o kierunek tylko o to gdzie masz L...ale nieważne...tylko Ty masz wyłącznosc na sprawdzanie pozycji innych... hej

jankesi dopili chyba kawke a my już żubra otwieramy
- kk.dreamer
- Pasjonat
Co oni tam mówią, że edzio w kosmos leci?
Drodzy Panowie Panie również trejdują...
- richard.cali
- Pasjonat
nie rób z siebie kretyna, czekam na rewanż...jeśli stać cię na toatlanticos pisze:richard.cali pisze: Kermit, pisałem kilka postów wcześniej, że amerykanie podkupią 1.3120-25, co chcesz więcej, kierunek znasz, zgodnie z wykresem który zachowałeś...hej
pytanie nie było o kierunek tylko o to gdzie masz L...ale nieważne...tylko Ty masz wyłącznosc na sprawdzanie pozycji innych... hej
"Analitycy i brokerzy pozostają, zmieniają się tylko inwestorzy"...Mr. Wong Hong Kong sierpień 2010
2013- Team Zeussa

2013- Team Zeussa

Panowie, nie kłćta sie. Spotkajcie się strzelcie sobie po pyskach, a potem strzelcie piwo i do robotyrichard.cali pisze:nie rób z siebie kretyna, czekam na rewanż...jeśli stać cię na toatlanticos pisze:richard.cali pisze: Kermit, pisałem kilka postów wcześniej, że amerykanie podkupią 1.3120-25, co chcesz więcej, kierunek znasz, zgodnie z wykresem który zachowałeś...hej