kwestia oczekiwań rynkupsxor pisze:obniżka stop a złotówka się umacnia, takie rzeczy tylko w Polsce.
DayTrading: Środa 8.05.2013
- kosmowariat
- Gaduła
Re: DayTrading: Środa 8.05.2013
Stop Loss (SL) - zlecenie giełdowe określające zysk Twojego banku. Pomaga ono bankom określić kierunek kursu wybranego przez Ciebie instrumentu.
Postaw SL'a! Ja już mam akcje tego banku ...
Postaw SL'a! Ja już mam akcje tego banku ...
dobrze że poprawiłeś posta bo patrzyłem na to Twoje L i się zastanawiałem czego nie kumam w Twoim wywodzie:Patlanticos pisze:Laktor... ktos musi stracic zeby ktos mógł zarobic... juz nie pisz o tym wiecej bo wszyscy w S wejda i banki podciagna w gore po wycinkelaktor pisze:
Patrząc na kształt porzedniej i obecnej h1 na edku to jakoś nie widzę czego maja tu byki szukać...![]()
i of course że cena pójdzie bokiem czyli wilkiem

ja nie mam pozycji na edku ATM, zgadzam się z Cajto że ostatnio patrząc na jego wykres to głowa boli i jakoś tak coraz rzadziej puszczam coś na nim
Aut viam inveniam aut faciam
Stultus non serunt, INVENIRE FORO NAVIGANTI
Stultus non serunt, INVENIRE FORO NAVIGANTI
- ForexTig3r
- Maniak
Co za idiota ustawił na mało-rozmiarowe okienka, przy załącznikach 

Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
subsilver2 趋势线
subsilver2 趋势线
- atlanticos
- Maniak
a mnie wciaz nie zawodzi... a co do złotówki i umocnienia to sądze ze to chwilowa reakcja tylko...laktor pisze:
ja nie mam pozycji na edku ATM, zgadzam się z Cajto że ostatnio patrząc na jego wykres to głowa boli i jakoś tak coraz rzadziej puszczam coś na nim
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
- richard.cali
- Pasjonat
patrz Kermit, twój kumpel Lektor nie ma już pozycji na edku, ty pwenie też nie masz, co?
"Analitycy i brokerzy pozostają, zmieniają się tylko inwestorzy"...Mr. Wong Hong Kong sierpień 2010
W 2012 ZEUSS obalił tezę Wonga
2013- Team Zeussa

2013- Team Zeussa

- atlanticos
- Maniak
richard.cali pisze:patrz Kermit, twój kumpel Lektor nie ma już pozycji na edku, ty pwenie też nie masz, co?
tu Cie zaskocze...mam i nawet Sl zdjąłem
myślałem że Ty żartujesz a Ty naprawdę wierzysz że będą wzrosty

Ostatnio zmieniony 08 maja 2013, 14:04 przez atlanticos, łącznie zmieniany 1 raz.
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poszły zlecenie kupna na wszystkich surowcach...
gra ktoś na miedzi?
gra ktoś na miedzi?
- richard.cali
- Pasjonat
pewnie to już L, co? wypiłeś czwartą kawe i cię olśniło w drugą strone, co? gdzie ta pozycja?atlanticos pisze:richard.cali pisze:patrz Kermit, twój kumpel Lektor nie ma już pozycji na edku, ty pwenie też nie masz, co?
tu Cie zaskocze...mam i nawet Sl zdjąłem
"Analitycy i brokerzy pozostają, zmieniają się tylko inwestorzy"...Mr. Wong Hong Kong sierpień 2010
2013- Team Zeussa

2013- Team Zeussa

- zastapmnie
- Pasjonat
na m15 zrobili dwa podejścia idealnie podobne - 44 pipsy do góry, a potem korekta na 61,8
Staram się przetrzymywać straty i ciąć zyski, bo tak podobno robi większość, która przecież nie może się mylić...
co oni w tym dziadostwie widzą?
Złote zęby? już nie modne
Złote zęby? już nie modne
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.