DayTrading: Wtorek 7.05.2013
Re: DayTrading: Wtorek 7.05.2013
zmiana kieruknku o 180 stopni, teraz rozpocznie się rycie tylko w drugą stronę, tą która nam wszystkim bardziej odpowiada.
Cóż torreador nie zawsze wygrywa
Cóż torreador nie zawsze wygrywa
- zastapmnie
- Pasjonat
cholera, miałem rację, a posłuchałem się forum i teraz long na kablu sterczy mi w gardle.... ech
Staram się przetrzymywać straty i ciąć zyski, bo tak podobno robi większość, która przecież nie może się mylić...
Nie martw sie mi teżzastapmnie pisze:cholera, miałem rację, a posłuchałem się forum i teraz long na kablu sterczy mi w gardle.... ech

Edek za to zarabia:)
zastapmnie pisze:cholera, miałem rację, a posłuchałem się forum i teraz long na kablu sterczy mi w gardle.... ech
coś mnie tkneło i wyskoczyłem z 4 pipsami zysku
czyżbym chwilami miał kobiecą intuicję

"Myśl przez 364 dni w roku, a jeden dzień pracuj, będziesz miał więcej kasy niż ten, który pracuje przez 364 dni a jeden dzień myśli"
Jezeli kabel pozostanie na aktualnym poziomie do końca dnia, to jeszcze niezłe cuda mogą się wydarzyć...
pożyjemy zobaczymy.
Szkoda mi kabelka, bo pozycje miałem na psich plusach i zakończyły się niestety stratą.....
pożyjemy zobaczymy.
Szkoda mi kabelka, bo pozycje miałem na psich plusach i zakończyły się niestety stratą.....
- niemiaszek
- Przyjaciel Forum
... zbieraj pips do pipa bo jak nie to z depo będzie lipa... G."niemiaszek"
złotówka włączyła nitro
o właśnie ciekawe bardzo jak zamówienia w Niemczech i poprawa we Włoszech, zresztą to pierwsze wynika z drugiego, wpłynie na kurs złotego w średnim terminie

o właśnie ciekawe bardzo jak zamówienia w Niemczech i poprawa we Włoszech, zresztą to pierwsze wynika z drugiego, wpłynie na kurs złotego w średnim terminie

- pl-samurai
- Pasjonat
Jeszcze zobaczymy jak to się dzisiaj zamknie wszystko.
chłopaki doradźcie: mam ski na eurpln i kiwi sprzedawane na rgr'ach obie zarobione i nie wiem czy trzymać do realizacji zasięgu czy zrealizować zyski?
Miałem dziś podobne pozycje i podobne dylematy. Obie zdecydowałem się zamknąć, ale zrobiłem to głównie dlatego, że pojawiły się na horyzoncie nowe setupy. Każdy decyzje podejmuje samalpha pisze:chłopaki doradźcie: mam ski na eurpln i kiwi sprzedawane na rgr'ach obie zarobione i nie wiem czy trzymać do realizacji zasięgu czy zrealizować zyski?