chwila przerwy od ekranu, świeże spojrzenie na wykres i już wiem co robić

moim zdaniem knoty ponad korpusem nie świadczą o wycince SLBemowo pisze:na edku dzisiejsza wycieczka zapewne wycięła trochę SL - one nadal pozostają w tym samym miejscu
moim zdaniem knoty ponad korpusem nie świadczą o wycince SLniemiaszek pisze:Bemowo pisze:na edku dzisiejsza wycieczka zapewne wycięła trochę SL - one nadal pozostają w tym samym miejscu
Ale jak na razie można grać od bandy do bandyBemowo pisze:moim zdaniem knoty ponad korpusem nie świadczą o wycince SLniemiaszek pisze:Bemowo pisze:na edku dzisiejsza wycieczka zapewne wycięła trochę SL - one nadal pozostają w tym samym miejscu![]()
po mojemu budowa świecy;
knot ponad korpusem - świadczy o większej ilości zleceń S (przewaga sprzedających)
korpus (pomimo tego że świeca może być wzrostowa lub spadkowa) pokazuje realizację zleceń, 2 strony tranksakcji (równowaga)
knot poniżej korpusu - świadczy o większej ilości zleceń L (przewaga kupujących)
Problematyczne są świece H4, D - w różnych strefach czasowych wyglądają inaczej, dla mnie wzorcowe pochodzą ze strefy brytyjskiej, więc robi się juz niezła plątanina...
-- Dodano: wt 07-05-2013, 17:58 --
kangur
11 miesiąc konsolidacji, to musi się źle skończyć!!!