DayTrading: Wtorek 7.05.2013
Re: DayTrading: Wtorek 7.05.2013
co przewidujecie na dane z chin? że będą dobre i AUD wkońcu się umocni...? Bo siedze w eSce na EurAud i narazie na + i nie wiem czy wczesniej nie zamknąć... hmm...?
Lepiej stracić okazje niż pieniądze...
- roberttheus
- Maniak
edek na moje w góre przed chwila zasadzilem longa na eur/ozzi edka zobaczymy jeszcze na 1.334 przed spadkami
windsurfing na falach trendu
tu sytuacja jest bylejaka - sąsiedztwo kupna i sprzedażyroberttheus pisze:edek na moje w góre przed chwila zasadzilem longa na eur/ozzi edka zobaczymy jeszcze na 1.334 przed spadkami
i trójkąt o którym wspominał Rabbit
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- roberttheus
- Maniak
sytuacja jest beznadziejna jedynie dane dostarcza momentum lub dj benio lub mario ewentualnie żółtki
jak obstawiacie dane z chin?
- roberttheus
- Maniak
gorsze od oczekiwań ich gospodarka jest juz od dluzszego czasu przegrzana
Jeśli ktoś cierpi na bezsenność, to można poczekać z wejściem do publikacji wieści z Chin. Co by nie mówić, to chyba najważniejsze w tym tygodniu.roberttheus pisze:sytuacja jest beznadziejna jedynie dane dostarcza momentum lub dj benio lub mario ewentualnie żółtki
ejek. tu także zaczyna się robić ciasno, jak na ten moment bardziej L
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- atlanticos
- Maniak
pisząc troszkę miałem na myśli moją perspektywę bo zamknąłem go na -30 pipsach... Jak porównac to do 40 pipsów wyciągnietych rano na edku i 100 łącznie na gbpjpy i ujku po południu to nie traktuję kabla jako wielkiej porażki...mogłem go trzymać ale leciał w dół razem z jenami, a tamte transakcje przynosiły spory zysk więc nie zastanawiałem się dłużej niż 10 sekund nad zamknięciem kabla żeby nie "zjadał" zysku z innych transakcjizastapmnie pisze:troszkę - delikatnie brzmi, biorąc pod uwagę Twoją wcześniejszą pewność, co do kierunkuatlanticos pisze:i tylko kabel troszke rozczarował, ale jak spojrzałem na wykres po fakcie na spokojnie to....wcale nie rozczarował tylko poszedł tam gdzie miał iśc, a ja to przegapiłem..Życie...kabel wyjątkowo Cię nie lubi

"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv