DayTrading: Wtorek 7.05.2013
- atlanticos
- Maniak
Re: DayTrading: Wtorek 7.05.2013
niestety kabel zamknięty ze strata (znowu chce mnie zdenerwować)
ale rzeźnik i ujek wynagradzają to...Freakout... od poniedziałku piszę że na wysokich interwałach aż pachnie większa korektą na parach jenowych... zobaczymy co na to rynek...

"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Wszystko ladnie pieknie ale co z kablem sie stalo ze tak upadl, teraz czeka go wystrzeł czy dalsze spadki ?
- atlanticos
- Maniak
byłem przekonany że zrobi jeszcze jedno podejście przed spadkiem ale skoro przebił dwutygodniową TL to nie wróżę mu już powrotu do góry dlatego go zamknąłem i pozwoliłem spokojnie jenom nabijac licznik żeby się nie irytowac znowu na kabla...birkof86 pisze:Wszystko ladnie pieknie ale co z kablem sie stalo ze tak upadl, teraz czeka go wystrzeł czy dalsze spadki ?

Kabel pokusze sie o okolice 15420-30 w dol
edek ustawił się na S czy to pułapka.
Kabel jeszcze nie do końca los przesądzony
atlanticos pisze:byłem przekonany że zrobi jeszcze jedno podejście przed spadkiem ale skoro przebił dwutygodniową TL to nie wróżę mu już powrotu do góry dlatego go zamknąłem i pozwoliłem spokojnie jenom nabijac licznik żeby się nie irytowac znowu na kabla...birkof86 pisze:Wszystko ladnie pieknie ale co z kablem sie stalo ze tak upadl, teraz czeka go wystrzeł czy dalsze spadki ?![]()
ja sie pomylilem z sl i wykrecilo mi tylko 30 dychy straty na kablu, ale za to ejek wsadzil mi troche grosza do konta

- atlanticos
- Maniak
ja sobie już go darowałem... zabijal mi zysk z innych trejdow wiec wolalem go szybciej odciac i nie zastanawiac co zrobi potem...Bemowo pisze:edek ustawił się na S czy to pułapka.
-- Dodano: 07 maja 2013, 15:27 --
dokładnie ten sam manewr przerobiłem... tylko nie ejek u mnie a gbpjpy i ujekbirkof86 pisze: ja sie pomylilem z sl i wykrecilo mi tylko 30 dychy straty na kablu, ale za to ejek wsadzil mi troche grosza do konta![]()

- niemiaszek
- Przyjaciel Forum
celem jest zniesienie fiboBemowo pisze:Kabel jeszcze nie do końca los przesądzony

http://forex-nawigator.biz/forum/daytra ... ml#p582314
... zbieraj pips do pipa bo jak nie to z depo będzie lipa... G."niemiaszek"
Informacje
07 May 2013 at 14:30:10 (GMT)
TMS Alerts: GBPUSD sprzedajemy 1 pozycje po bieżącej cenie rynkowej 1,5486. Stop loss do sprzedanje pozycji 1,5560, targety open
DM TMS Brk.
07 May 2013 at 14:30:10 (GMT)
TMS Alerts: GBPUSD sprzedajemy 1 pozycje po bieżącej cenie rynkowej 1,5486. Stop loss do sprzedanje pozycji 1,5560, targety open
DM TMS Brk.
- atlanticos
- Maniak
dobra robotaniemiaszek pisze:celem jest zniesienie fiboBemowo pisze:Kabel jeszcze nie do końca los przesądzony(specjalnie podkreślałem poziomy, głównie robię to tylko dla edka, ale tym razem popatrzyłem też na kabla
)
http://forex-nawigator.biz/forum/daytra ... ml#p582314