DayTrading: Poniedziałek 6.05.2013
Re: DayTrading: Poniedziałek 6.05.2013
130.328 jak dla mnie zatrzyma ejka i bedzie konkretna zwałka.
Aut viam inveniam aut faciam
Stultus non serunt, INVENIRE FORO NAVIGANTI
A myślisz, że ejek podciągnie ujka w góre potem dół?laktor pisze:130.328 jak dla mnie zatrzyma ejka i bedzie konkretna zwałka.
ujek ma już tylko 10 pips do swojego 5d high więc istnieje wg mnei sporo szansa że jeszcze popodbija razem z ejkiem przed spadkiem, ale cholera ich wie - japońce się lenią to różnie może byćrajdel pisze:A myślisz, że ejek podciągnie ujka w góre potem dół?laktor pisze:130.328 jak dla mnie zatrzyma ejka i bedzie konkretna zwałka.

Aut viam inveniam aut faciam
Jak to powiada atlanticos (chyba on) rynek zweryfikujelaktor pisze:ujek ma już tylko 10 pips do swojego 5d high więc istnieje wg mnei sporo szansa że jeszcze popodbija razem z ejkiem przed spadkiem, ale cholera ich wie - japońce się lenią to różnie może byćrajdel pisze:A myślisz, że ejek podciągnie ujka w góre potem dół?laktor pisze:130.328 jak dla mnie zatrzyma ejka i bedzie konkretna zwałka.

- pl-samurai
- Pasjonat
[quote="laktor"]130.328 jak dla mnie zatrzyma ejka i bedzie konkretna zwałka.[/quote]
3mam kciuki bo tez jestem w S - trochę pod prąd
3mam kciuki bo tez jestem w S - trochę pod prąd
nie koniecznie pod prada, pod edkiem 1,3 jest sporo sl do wyjecia wiec na h1 to powinni kluczowo obronic 1,3096 a gora przejsc 1,3138 a ta juz 3 razy pukali wiec jeszcz szansa na dol. i na 1,2994 jak by odbili to laduje sie w eLke ale na razie za malo czytelne i na sile nie ma co wchodzic.pl-samurai pisze:3mam kciuki bo tez jestem w S - trochę pod prądlaktor pisze:130.328 jak dla mnie zatrzyma ejka i bedzie konkretna zwałka.
jak uzyskać parytet na edku -swieca z 03.12 - tu podjada pod 1,053 i wtedy rura w jeden dzien 500 piepek 

Zastawiałem się czy jeśli giełdy w Tokio i Londynie dzisiaj nie pracują to jest sens zajmowania pozycji przed wejściem NY?
Zamieszczane przeze mnie analizy i opinie są wyłącznie moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią żadnych rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora.
Mają świętocytrynek pisze:Zastawiałem się czy jeśli giełdy w Tokio i Londynie dzisiaj nie pracują to jest sens zajmowania pozycji przed wejściem NY?

a ja się zastanawiam, czy jak podciągnęli gbpusd i eurusd pod górę i się odbili, to czy jeszcze raz zechcą testować czy pozwolą sobie na zjazd
- kosmowariat
- Gaduła
O którym odbiciu mówisz ?
Stop Loss (SL) - zlecenie giełdowe określające zysk Twojego banku. Pomaga ono bankom określić kierunek kursu wybranego przez Ciebie instrumentu.
Postaw SL'a! Ja już mam akcje tego banku ...
Postaw SL'a! Ja już mam akcje tego banku ...