RGR na h 4 ktos podawal wykresik
DayTrading: Poniedziałek 6.05.2013
Re: DayTrading: Poniedziałek 6.05.2013
KIWI
Alior robi restart systemu, platforma dostępna będzie około 11:30.... jak ich nie kochać...
Nie mam pojęcia o technice, wykresach i innych takich... Nie traktować mnie poważnie 
londyn nie handluje wolne widac 
Nowy123 pisze:londyn nie handluje wolne widac
az dziw , ze gospodarka moze istniec przez jeden dzien ze stala waluta....
jak uzyskać parytet na edku -swieca z 03.12 - tu podjada pod 1,053 i wtedy rura w jeden dzien 500 piepek 
- magura2004
- Pasjonat

Ja rezygnuję przebrała się miarka...aftek pisze:Alior robi restart systemu, platforma dostępna będzie około 11:30.... jak ich nie kochać...
E/D od piątku nie może przebić wsparcia 1.31, sądzę że będzie ostry zjazd w dół, ale poczekamy zobaczymy
Życzę wszystkim wolności i sukcesów!
mam coraz wieksze wątpliwości czy będzie ten zjazd, bardziej mnie martwi us/jp czy aby niepójdzie w dół 
- ForexTig3r
- Maniak

Jeżeli instytucje pieniadze zaczna lokowac w bardziej ryzykowne aktywa przez stope depozytowa mniejsza niz 0 % i jak te istrumenty potraca na wartości to banki straca płynność i bedzie prawdopodobnie jeszcze wiekszy kryzys niz 2008
więc w najblizszych latach lub nawet miesiacach moze byc naprawdę gorąco
Wszyscy drukują, a to do niczego nie prowadzi, więc bedzie można sporo zarobic na spadkach...
Wszyscy drukują, a to do niczego nie prowadzi, więc bedzie można sporo zarobic na spadkach...
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
subsilver2 趋势线
subsilver2 趋势线
-
PhilipMarlowe
- Bywalec

ForexTig3r pisze:Jeżeli instytucje pieniadze zaczna lokowac w bardziej ryzykowne aktywa przez stope depozytowa mniejsza niz 0 % i jak te istrumenty potraca na wartości to banki straca płynność i bedzie prawdopodobnie jeszcze wiekszy kryzys niz 2008
Jeśli taki scenariusz by się sprawdził, to będzie można faktycznie zarobić na spadkach, mnóstwo bezwartościowych wówczas pieniędzy
Jakieś 50 pipsów podciągną jeszcze do góry, albo dynamicznie wybiją opór, albo konsolanimrod pisze:mam coraz wieksze wątpliwości czy będzie ten zjazd, bardziej mnie martwi us/jp czy aby niepójdzie w dół
Życzę wszystkim wolności i sukcesów!