przeglądając wątki widzę, że osoby, które pluły na wszystkich z byle powodu robią to nadal hehe ... a miałem nadzieję, że coś się zmieniło

atlanticos pisze:Widzę że nawet w weekend kiedy rynek nie pracuje wojny i wojenki na forum sie toczą... Laktorowi który nikomu nie wadzi i z nikim wojenek nie toczy też się oberwało bo WIELKI ZEUSS chciał błysnosc![]()
Powoli jak czytam forum to przepraszam ze słownictwo ale na wymioty się zbiera... Każdy szuka tylko okazji żeby sie do kogos przywalic i pokazac że jest jedyna wyrocznią mającą rację...Szkoda gadac. Moderator powinien naprawde ostro zaczac reagowac bo odechciewa sie tu zagladac... ŻAL... Nie wiem czy to zawisc ze ktos inny zarabia czy zazdrosc ze ktos ma lepsza skutecznosc... Jak pisalem kiedys. To że ktos ma inna analizę i inna geneze wejsc nie oznacza ze go zastrzelic trzeba, ilu trejderow tyle analiz i tak bedzie zawsze, a troszke szkolenia z.... tolerancji przede wszystkim się przydałoby niektórym...Tyle ode mnie i miłego zakończenia weekendu...
P.S.
MAM APEL KTÓREGO OD JUTRA ZACZYNAM SIĘ TRZYMAC....Proponuje NIE REAGOWAC na wszelkiego rodzaju zaczepki i traktowac zaczepiającego jak powietrze... Jeśli kogos atakujesz to jest dla Ciebie WROGIEM, jesli go ignorujesz to znaczy ze hest dla Ciebie NIKIM... I tego sie powinien każdy tu trzymac... Dziękuję za uwagę
jak tak dalej pójdzie , skończymy na forexkonieistajniepljen-yy pisze:atlanticos pisze:Widzę że nawet w weekend kiedy rynek nie pracuje wojny i wojenki na forum sie toczą... Laktorowi który nikomu nie wadzi i z nikim wojenek nie toczy też się oberwało bo WIELKI ZEUSS chciał błysnosc![]()
Powoli jak czytam forum to przepraszam ze słownictwo ale na wymioty się zbiera... Każdy szuka tylko okazji żeby sie do kogos przywalic i pokazac że jest jedyna wyrocznią mającą rację...Szkoda gadac. Moderator powinien naprawde ostro zaczac reagowac bo odechciewa sie tu zagladac... ŻAL... Nie wiem czy to zawisc ze ktos inny zarabia czy zazdrosc ze ktos ma lepsza skutecznosc... Jak pisalem kiedys. To że ktos ma inna analizę i inna geneze wejsc nie oznacza ze go zastrzelic trzeba, ilu trejderow tyle analiz i tak bedzie zawsze, a troszke szkolenia z.... tolerancji przede wszystkim się przydałoby niektórym...Tyle ode mnie i miłego zakończenia weekendu...
P.S.
MAM APEL KTÓREGO OD JUTRA ZACZYNAM SIĘ TRZYMAC....Proponuje NIE REAGOWAC na wszelkiego rodzaju zaczepki i traktowac zaczepiającego jak powietrze... Jeśli kogos atakujesz to jest dla Ciebie WROGIEM, jesli go ignorujesz to znaczy ze hest dla Ciebie NIKIM... I tego sie powinien każdy tu trzymac... Dziękuję za uwagę
Żaba - święta racja.
Kiedyś stale czytałem Chciwego Spekulanta. Było wielu mądrych uczestników forum i wiele się tam nauczyłem.
Ale pojawiło się kilku debilnych troli i rozwalili merytoryczną dyskusję.
Tu też zaczynają pojawiać się debile zaczynający po raz 10 grę na demo (poprzednie konta wyczyszczone) i obrażają innych.
Jak moderator nie zareaguje albo nie zrealizujemy propozycji Zaby to forum straci najwartościowszych traderów
jak chcesz otwierac eski na tej parze to juz, do poziomu 1,22440 i spieprzac, bo korekta tych wzrostów potrwa tylko kilka godzinMarcin30 pisze:AUD/USD - kurs dotarł do 61,8% spadków z 1,0384.
We wtorek decyzja w sprawie stóp procentowych (06.30)
Obniżka sprowadzi kurs do 1,0220 zaś brak obniżki - bardzo prawdopodobny atak na 1,0384.
Co wg Was bardziej prawdopodobne?
Wg Mnie spadki, ale nie wiem czy nie poczekać z S do wtorku...
jeśli zakładasz wzrosty na edku to siłą rzeczy usdpln w dół... ale wciąż mam wątpliwości co do tego... zobaczymy jak zamknie się świeca tygodniowa za parę godzin...laktor pisze:
Ktoś myślał już nad losem złotówki w nadchodzącym tygodniu?
to jest ciekawe, że w świadomości inwestorów pogorszenie oczekiwań w Chinach nie ma wpływu na JaponieZielonaMgielka pisze:NIKKEI 15000
http://screencast.com/t/fHtQ8zna
Warto obserwowac crossy JPY kiedy Nikkei bedzie testowac ten dobrze zdefiniowany, dlugoterminowy PPZ.