DayTrading: Piątek 3.05.2013

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 03 maja 2013, 23:48

Wzrost
17
43%
Bez zmian
4
10%
Spadek
19
48%

Liczba głosów: 40

Awatar użytkownika
magura2004
Pasjonat
Pasjonat

Re: DayTrading: Piątek 3.05.2013

Nieprzeczytany post autor: magura2004 »

psxor pisze:Na rynku, jakies 8 lat, nigdy nie wyczyscilem depo, strat nie zamykam, w tym roku nie zamknalem jeszcze ani 1 straty (znaczacej, jakies pierdy tylko, na malym wolumenie), za duze depo i odpowiednio dobrane pozycje. Ale to juz pisalem kilka dni temu:) pozdro dla hejterów :) liczcie ze edek podleci na 1.40+ w tej sytuacji jakiej jest europa ^^ fajnie by bylo jak by ktos mial na tym forum podobne doswiadczenie jak Ja, moze nie techniczne ale nabyte ;)

Jak komuś zależy na udupieniu Europy to poleci :wink:

Awatar użytkownika
rabit
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: rabit »

magura2004 pisze:Sugerujesz koniec spadków?
Niczego nie sugeruje :wink:
psxor pisze:liczcie ze edek podleci na 1.40+ w tej sytuacji jakiej jest europa
Na nic nie licze . Napisalem tylko o sytuacji ktora moze miec miejsce , chodzby w tym tygodniu . Gdzie bedziesz zamykal pozycje jezeli tak sie stanie ? Masz upatrzone poziomy ? Chyba przeanalizowales wykres dlugoterminowo ? :D Dodam ze dla adka zrobic 500 pipsow w dwa dni to nic wielkiego...
psxor pisze:fajnie by bylo jak by ktos mial na tym forum podobne doswiadczenie jak Ja, moze nie techniczne ale nabyte
Nie ma problemu , zamiast spamowac zaloz odpowiedni temat w dziale np. "strategie" , podziel sie swoimi spostrzezeniami i moze ktos sie znajdzie . :D
Ze mnie dupa nie trejder!!! :D

Mirandola
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: Mirandola »

http://forex-nawigator.biz/forum/topic- ... ml#p566237

8 lat na rynku i się uczy. Haha.
Minie kilka miesięcy i cały zestaw piszących w daytrading się znów zmieni. I tak w kółko.

Aaaa jeszcze jeden kwiatek:

psxor pisze:
Kiedys madry czlowiek powiedzial mi, ze kazda pozycja S powyzej 1.3000 (jesli ma sie duze depo i gra sie nie przesadzonymi kwotami) zawsze zarobi, to tylko kwestia czasu! i jak do tej pory przez 2 lata mojej zabawy na fx, nigdy na edku nie stracilem kasy.

No tak zaraz będzie, że na forexie 2 a na giełdzie 6 wcześniej.
Ostatnio zmieniony 05 maja 2013, 13:03 przez Mirandola, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
rabit
Pasjonat
Pasjonat

psxor pisze:
Declan pisze:Nie chcę nikogo obrazić jako nowy na forum, ale mam nadzieję że "psxor" jest dłużej na rynku niż 15 marca. Ja jak ruszyłem z 30k PLN, waliłem lotami w rynek to po miesiącu wybierałem nowe fury. Dzisiaj zostało mi 0,01 lota.
Sorry, ale z 30k pln to bym nawet nie tykal forexa, nielubie bawic sie mikro lotami, za malo sie zarabia, a na wieksze pozycje za duzo stresu i strach. A jak Ty latales na lotach to nie dziwne ze wyczysciles depo w pare dni, pewnie wyczyscisz to 0.01 tez niedlugo.
To pochwal sie jaki procent srednio dziennie/tygodniowo robisz .
Nie ma to jak duuuzy depozyt...

-- Dodano: ndz 05-05-2013, 12:03 --
Mirandola pisze:http://forex-nawigator.biz/forum/topic- ... ml#p566237

Minie kilka miesięcy i cały zestaw piszących w daytrading się znów zmieni. I tak w kółko.
:509: :-DDD :-DDD :wall: :wall: :wall: :509:

Awatar użytkownika
ZielonaMgielka
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: ZielonaMgielka »

rabit pisze:
psxor pisze:
Declan pisze:Nie chcę nikogo obrazić jako nowy na forum, ale mam nadzieję że "psxor" jest dłużej na rynku niż 15 marca. Ja jak ruszyłem z 30k PLN, waliłem lotami w rynek to po miesiącu wybierałem nowe fury. Dzisiaj zostało mi 0,01 lota.
Sorry, ale z 30k pln to bym nawet nie tykal forexa, nielubie bawic sie mikro lotami, za malo sie zarabia, a na wieksze pozycje za duzo stresu i strach. A jak Ty latales na lotach to nie dziwne ze wyczysciles depo w pare dni, pewnie wyczyscisz to 0.01 tez niedlugo.
Nie karm trolla Rabit. Rynek go zweryfikuje predzej czy pozniej :)

Awatar użytkownika
rabit
Pasjonat
Pasjonat

ZielonaMgielka pisze:Nie karm trolla Rabit. Rynek go zweryfikuje predzej czy pozniej
Fakt, troche mnie ponioslo ale widze ze kolega Mirandola niezle pozamiatal :lol: :lol: :lol: Trafiony , zatopiony :D

psxor
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: psxor »

rabit pisze:
psxor pisze:

-- Dodano: ndz 05-05-2013, 12:03 --
Mirandola pisze:http://forex-nawigator.biz/forum/topic- ... ml#p566237

:509: :-DDD :-DDD :wall: :wall: :wall: :509:
Ale Wy jestescie malo inteligentni :) dopiero ucze sie analiz technicznych bo cale zycie korzystalem z uslug brokerow, a nie platform, wiec analizy techniczne nie byly mi potrzebne.

Miesiecznie robie 10-15% calego depo

Eot trolliki, widze ze tu sa juz moje ostatnie posty.
Milego.

Matrix
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Matrix »

Po co te kłótnie jak tak dalej bedziecie robic to jescze troche i nikogo tu nie bedzie . Pamietajmy ze tu nikt nikomu nie zabierze kazdy jedzie na TYM SAMYM WÓZKU . Kazdy chce coś ugrać dla siebie a le wy zamiast sobie pomóc to sie obrażacie jeden na drugiego. Lubie ten wątek czytać mimo tego że nic do nie go nie wnoszę , ale to co się tu dzieje ostatnio szkoda gadać i pisać . Pozdrawiam.
NAJLEPSZĄ BRONIĄ PRZECIWKO WROGOWI JEST INNY WRÓG

Awatar użytkownika
zastapmnie
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: zastapmnie »

psxor pisze:
(...)widze ze tu sa juz moje ostatnie posty.
Milego.
Nie zwracaj uwagi na osobiste przytyki, tylko pisz, co lubisz pisać. Rabita jak coś irytuje, to niech Cię doda do ignorów. Nie wydaje mi się, by miał więcej praw od innych, by decydować, co kto ma pisać na tym wątku.

Oczywiście, fajnie byłoby, gdyby każdy uczestnik dodawał analizę na wysokim poziomie, ale nie każdy to potrafi. A podawanie miejsc, gdzie się ustawiło zlecenia i poziomy wyjścia w oczywisty sposób wskazują na zapatrywania autora wpisu na to, w którym kierunku pójdzie rynek - jest to więc taka mocno sucha analiza, bez tłumaczenia przyczyn, dla których podjęło się daną decyzję:-)
Choć akurat Psxor podawał przyczynę - Edek powyżej 1,3 to zawsze okazja do dobrej eski, a im wyżej tym lepiej.
Staram się przetrzymywać straty i ciąć zyski, bo tak podobno robi większość, która przecież nie może się mylić...

Awatar użytkownika
atlanticos
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: atlanticos »

Widzę że nawet w weekend kiedy rynek nie pracuje wojny i wojenki na forum sie toczą... Laktorowi który nikomu nie wadzi i z nikim wojenek nie toczy też się oberwało bo WIELKI ZEUSS chciał błysnosc :)
Powoli jak czytam forum to przepraszam ze słownictwo ale na wymioty się zbiera... Każdy szuka tylko okazji żeby sie do kogos przywalic i pokazac że jest jedyna wyrocznią mającą rację...Szkoda gadac. Moderator powinien naprawde ostro zaczac reagowac bo odechciewa sie tu zagladac... ŻAL... Nie wiem czy to zawisc ze ktos inny zarabia czy zazdrosc ze ktos ma lepsza skutecznosc... Jak pisalem kiedys. To że ktos ma inna analizę i inna geneze wejsc nie oznacza ze go zastrzelic trzeba, ilu trejderow tyle analiz i tak bedzie zawsze, a troszke szkolenia z.... tolerancji przede wszystkim się przydałoby niektórym...Tyle ode mnie i miłego zakończenia weekendu...

P.S.
MAM APEL KTÓREGO OD JUTRA ZACZYNAM SIĘ TRZYMAC....Proponuje NIE REAGOWAC na wszelkiego rodzaju zaczepki i traktowac zaczepiającego jak powietrze... Jeśli kogos atakujesz to jest dla Ciebie WROGIEM, jesli go ignorujesz to znaczy ze hest dla Ciebie NIKIM... I tego sie powinien każdy tu trzymac... Dziękuję za uwagę :564:
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv

Zablokowany