Oj nie zgodzę się. Tylko trzeba się nauczyć trzymać pozycję długoterminowo. Złapać jest bardzo łatwo, ale wytrzymać z pozycją tydzień, a co dopiero miesiąc.overall pisze:Nie lapac ruchow dlugoterminowych, nie wolno !

Oj nie zgodzę się. Tylko trzeba się nauczyć trzymać pozycję długoterminowo. Złapać jest bardzo łatwo, ale wytrzymać z pozycją tydzień, a co dopiero miesiąc.overall pisze:Nie lapac ruchow dlugoterminowych, nie wolno !
kashper pisze:Oj nie zgodzę się. Tylko trzeba się nauczyć trzymać pozycję długoterminowo. Złapać jest bardzo łatwo, ale wytrzymać z pozycją tydzień, a co dopiero miesiąc.overall pisze:Nie lapac ruchow dlugoterminowych, nie wolno !
Po pierwsze mogę Cię uspokoić - nawet w Norwegii ciężko o 250zł na godzinęoverall pisze:kashper pisze:Oj nie zgodzę się. Tylko trzeba się nauczyć trzymać pozycję długoterminowo. Złapać jest bardzo łatwo, ale wytrzymać z pozycją tydzień, a co dopiero miesiąc.overall pisze:Nie lapac ruchow dlugoterminowych, nie wolno !
Co racja to racja, przestawiles sie na h4, zmniejszyles pozycje i dobrze ci to idzie, na dodatek mniej stresow. Z tym ze kurna gdybym trzymal sie zasad to dzis w 2 h bym ugral 500zl i koniec pracy. nigdzie nie dostane takiej stawki. chyba ze w norwegii... tam wiecej.
Zobaczymy, wiem ze potrafie ale nie chce sie tez przy tym wykonczyc wiec robie sobie testy i na H4 az po W1, back testy są rewelacyjne wiec zobaczymy.
pozdro.
a edek oczywiscie up... mialem nawet sygnal na wejscie gdy mnie wybilo ale wole juz imprezowac i cieszyc sie dniem. mowi sie trudno.
Widze ze podobnie sie przejechalemoverall pisze:Dzieki panowie za wsparcie, dzisiaj pocisnalem lotem bo wyweszylem szanse odrobienia ale mimo to dwa razy nie poczekalem na sygnal i dalem dupy, ostatnie wejscie po 3 stratach przestawilem na be tak by pokryc 3 straty i po danych liczylem na ostrą wybitke i ze zlape dlugoterminowca 1 lotem z czego bym sie nie zmiernie ucieszyl ale wiadomym jest ze nie ma tak dobrze to tez dzis tylko:
31zl i 81 gr na plusa moglo byc z 500zl na plus gdybym zrealizowal zgodnie ze strategią skalpu
![]()
slaba reakacja po tych danych mimo wszystko ale jesli pojdą górą to sie lekko wku....
Nie lapac ruchow dlugoterminowych, nie wolno !Do tego jestem pewien ze gdyby nie tak wysoka stawka jak dla mnie to nie dał bym az tak wysokiego BE i mozliwe ze ciagle byl bym w grze z szansą na wielki ruch. zasady polamane
do tego na czubku po tym wybiciu widzialem rgra na m1 i sie jebany zrealizowal tak by wybic mojego BE. Mam nadzieje ze jednak nie pojda do gory to bede mial satysfakcje
milego weekendu !
edit. wlasnie sobie uswiadomilem ze zle to rozegralem, trza bylo zrealizowac polowe na gorze co pokrylo by prawie w calosci strate a be dac o wiele nizej a i tak w razie czego wyszedl bym na plus. madry polak...
Według mnie trzymanie pozycji tydzień bądź miesiąc to trochę głupota, statystycznie najlepsze trejdy trwają od 2 do 3 dni,kashper pisze: Złapać jest bardzo łatwo, ale wytrzymać z pozycją tydzień, a co dopiero miesiąc.![]()
Naprawdę?Darkey pisze:Według mnie trzymanie pozycji tydzień bądź miesiąc to trochę głupota, statystycznie najlepsze trejdy trwają od 2 do 3 dni,
Szczerze... naprawdę.ukulele pisze:Naprawdę?Darkey pisze:Według mnie trzymanie pozycji tydzień bądź miesiąc to trochę głupota, statystycznie najlepsze trejdy trwają od 2 do 3 dni,A możesz pokazać te statystyki?
Nie waliłem głupaukulele pisze: Naprawdę?A możesz pokazać te statystyki?
Ciekawe stwierdzenie, możesz uzasadnić? Bo TF jak każdy inny - rynek przecież jest fraktalem, poza tym H4 zależy od strefy czasowej.Darkey pisze:To samo na h4 czyli tf którzy rządzi
Heh nie ma to jak outsider, który myśli, że jest insideremDarkey pisze:dlatego trzeba mieć dla nich respekt, ale i korzystać z ich przyzwyczajeń.