A tutaj jak skurwiele spreadem wycięli i człowiek się wnerwić potrafi
1_0.PNG
Ok ale to tylko jedna strona fx z czasem zaczyna się więcej wygrywać jak przegrywać rośnie sk,
osoba mająca choć trochę pod kopułą skupiają się na wyższym rr 1:3, 1:6, a mają i po 1:12 ja jeszcze tak nie potrafię.
Kolega
4expage miał niebywałą podnietę jak chyba 16 transakcji z rzędu mu na + wyszło, w sumie to rozumiem co czuł
mi się też udało jakimś cudem w 2 czy 3 miesiącu inwestowania 40 transakcji pod rząd zamknąć na plus

tylko z tą
różnicą że zawsze miałem SL i nie był większy jak 10 pips, też sobie myślałem że zaraz będę milionerem

jak chyba każdy,
ale później ktoś wyłączył ea czy coś i jeszcze szybciej jak zyskałem straciłem bo lot wzrósł.
Później to już było tylko gorzej

setki godzin poszukiwań, w efekcie to powrót do tego od czego zaczynałem z różnymi
obecnymi dodatkami. FX był dla mnie cholernie trudny, czasem czarne myśli witały czy warto aż tak się angażować?
Przecież praktycznie cały czas dawałem dupy, a nie tak to miało być, to ona miała dawać mi
images.jpg
Później to już tylko motywacyjny wkurw, postanowienie że ja Ci jeszcze pokażę

Nie będziesz mną tak poniewierała.
Kolejne kilka miesięcy pracy nad łapaniem wiatru w żagle.
Dobrze że po tym jak się o fx dowiedziałem pokochałem tą kurwę inaczej było by ciężej a tak to mimo wszystko entuzjazm pozostał.
Bo przecież fx można uczynić łatwym tylko trzeba sporo wiedzieć

Warto się dowiedzieć by robić to co się lubi.
A przede wszystkim mieć satysfakcję
A i jeszcze cytat

"szukam możliwości w ograniczeniach, a nie ograniczeń w możliwościach" D. Budzyńska
AT rules, na dane leję (jednak warto wiedzieć kiedy są) wszystko jest w cenie te całe publikacje na celu mają
tylko i wyłącznie dać zarobić ile trzeba + gratis czasem,tym którzy mają zarobić dymiemy, dymiemy, dymiemy
i zarabiamy, dane działają tylko wtedy gdy pokrywają się z kierunkiem sternika, a sternik jak to sternik od razu
kierunku nie zmienia bo i się nie da, tak na łapu cap.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
“Obstacles can’t stop you. Problems can’t stop you. Most of all, other people can’t stop you. Only you can stop you.”J. Gitomer
"Otwórz oczy, pajacu." Sokrates