10000 real

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.
Awatar użytkownika
Darkey
Pasjonat
Pasjonat

Re: 10000 real

Nieprzeczytany post autor: Darkey »

Dzisiaj wtopa :D nie ta h4 co czeba :) I co? I nic, tyle ile mogłem przegrać w zgodzie z MM przegrałem więcej nie dotykam konsoli jutro też jest dzień,
teraz pewnie spadną ale to nic zasady są zasady, setunie zwinę innym razem. Coś mi się wydaje że dystrybucję zaczęli zaraz po danych, później jeszcz
trochę upchnęli i obrót spadł.
ob1.PNG
ob2.PNG
Edit:
Chłopaki żądzą :D a Londyńskie świeczki są lepsiejsze do gry za to te z NY do analizy, wyczuli mnie jak pies kiełbasę można powiedzieć.
hehe xD.PNG
Następnym razem będzie mniej nonszalancko ;)
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
“Obstacles can’t stop you. Problems can’t stop you. Most of all, other people can’t stop you. Only you can stop you.”J. Gitomer
"Otwórz oczy, pajacu." Sokrates

Awatar użytkownika
Darkey
Pasjonat
Pasjonat

Wczoraj po tym jak się dałem wydymać, to sobie na demku pyknąłem S w końcu miało być S to było i myślę że jutro też będzie to potrzymam.
demo.PNG
[dziwna ta platforma, jednak co MT4 to MT4]

A tutaj dowód na to że więcej w rezultacie może oznaczać mniej, screan zrobiony jakieś pół roku temu:
pon.PNG
Jeszcze gdzieś mam taki co to jak i nasz kolega 4expage zmieniałem kierunek co 5 minut, totalna porażka :D
Jak znajdę to wrzucę.
“Obstacles can’t stop you. Problems can’t stop you. Most of all, other people can’t stop you. Only you can stop you.”J. Gitomer

Awatar użytkownika
Darkey
Pasjonat
Pasjonat

No to tak wczorajsze 2 trejdy łapane od samej góry zdjęte zostały na ~+160 i ~+140,
pokazał bym ale nie wiem jak :/, może czyta to ktoś kto handluje na AliorTrader i wie jak przenieść zagrania z historii transakcji na wykres?
Dzisiaj znieśli 50% póki co to dołożyłem popaczym co będzie.
nd.PNG
Miał być screan co się na maxa wypsztykałem ale póki co jeszcze nie znalazłem :( strasznie dużo różnych obrazków mam na dysku.
Ale znalazłem za to coś czym się można pochwalić :d
ejek.PNG
ejek2.PNG
korekta praktycznie cała moja :) wystarczająco dużo pipsów że reszta dnia była wolna :)
Jak się coś udaje to się tym Cieszę i nie kuszę losu, bo więcej może oznaczać mniej.

Awatar użytkownika
Darkey
Pasjonat
Pasjonat

A tutaj jak skurwiele spreadem wycięli i człowiek się wnerwić potrafi
1_0.PNG
Ok ale to tylko jedna strona fx z czasem zaczyna się więcej wygrywać jak przegrywać rośnie sk,
osoba mająca choć trochę pod kopułą skupiają się na wyższym rr 1:3, 1:6, a mają i po 1:12 ja jeszcze tak nie potrafię.

Kolega 4expage miał niebywałą podnietę jak chyba 16 transakcji z rzędu mu na + wyszło, w sumie to rozumiem co czuł
mi się też udało jakimś cudem w 2 czy 3 miesiącu inwestowania 40 transakcji pod rząd zamknąć na plus :) tylko z tą
różnicą że zawsze miałem SL i nie był większy jak 10 pips, też sobie myślałem że zaraz będę milionerem :D jak chyba każdy,
ale później ktoś wyłączył ea czy coś i jeszcze szybciej jak zyskałem straciłem bo lot wzrósł.

Później to już było tylko gorzej :) setki godzin poszukiwań, w efekcie to powrót do tego od czego zaczynałem z różnymi
obecnymi dodatkami. FX był dla mnie cholernie trudny, czasem czarne myśli witały czy warto aż tak się angażować?

Przecież praktycznie cały czas dawałem dupy, a nie tak to miało być, to ona miała dawać mi ;)
images.jpg
Później to już tylko motywacyjny wkurw, postanowienie że ja Ci jeszcze pokażę :D Nie będziesz mną tak poniewierała.
Kolejne kilka miesięcy pracy nad łapaniem wiatru w żagle.

Dobrze że po tym jak się o fx dowiedziałem pokochałem tą kurwę inaczej było by ciężej a tak to mimo wszystko entuzjazm pozostał.
Bo przecież fx można uczynić łatwym tylko trzeba sporo wiedzieć :) Warto się dowiedzieć by robić to co się lubi.
A przede wszystkim mieć satysfakcję 8)

A i jeszcze cytat :D "szukam możliwości w ograniczeniach, a nie ograniczeń w możliwościach" D. Budzyńska
AT rules, na dane leję (jednak warto wiedzieć kiedy są) wszystko jest w cenie te całe publikacje na celu mają
tylko i wyłącznie dać zarobić ile trzeba + gratis czasem,tym którzy mają zarobić dymiemy, dymiemy, dymiemy
i zarabiamy, dane działają tylko wtedy gdy pokrywają się z kierunkiem sternika, a sternik jak to sternik od razu
kierunku nie zmienia bo i się nie da, tak na łapu cap.

Awatar użytkownika
Darkey
Pasjonat
Pasjonat

Chyba zaś zapitalamy w S :D
zap.PNG
teraz tylko mam zagwozdkę czy to zrobili żebym wyskoczył czy jeszcze ciśniemy zabezpieczyłem i liczę że ciśniemy.

Awatar użytkownika
Darkey
Pasjonat
Pasjonat

Close ALL zrobili to i wynik jak najbardziej mnie satysfakcjonuje.
end.PNG

Awatar użytkownika
freakout
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: freakout »

widzę że kolega Darkey gra w oparciu o FX Agency Advisor :P

Awatar użytkownika
Darkey
Pasjonat
Pasjonat

Podliczyłem te 6 transakcji i wyszło 787,3 pips
Jak to wspominałem trejdy czasem warto potrzymać 2-3 dni.
end_chwilę później.PNG
Tak więc :569: :
1. Żeby wygrać z wrogiem trzeba go dobrze poznać (z przyjaciółmi blisko ale wrogów jeszcze bliżej trzeba trzymać, zwłaszcza na fx)
2. Nie jebiemy zleceniami jak z kałasznika, nie wiedząc do końca w którą stronę lufa wycelowana (4expage to tak najpierw po kostkach, później w kolana, na końcu między uszy oberwał).
3. Przestrzegamy własnego MM, im więcej mądrych zasad tym lepiej (tylko nie popadamy w skrajności).

Człowieki nie panujące nad sobą to od fx jak najdalej bo się to źle skończy.
Póki fx się nie ubierze w ramki, to fx ma Cię w ramce i poniewiera :D

Jednostrzałowcy są bez szans. A jeszcze co do tego kałasznika, gotówka to są naboje zwiększając lota zwiększasz kaliber,
4expage strzelał na oślep i obrywał dzielnie, ale jaki jest sens w chwytaniu za bazukę skoro doskonale wie że większość,
pocisków zatrzymuje się w nim? Czy to jest mądre to zostawiam do własnego przemyślenia.

Panowie RR i SK a wtedy nie trzeba gigantycznego L-O-Ta, taka jest zasada.
Człowiek nie czuje kiedy rymuje :D

Pamiętamy że rywalizujemy z najlepszymi :D

Dziękuję za uwagę i pozdrawiam.

Awatar użytkownika
Darkey
Pasjonat
Pasjonat

freakout pisze:widzę że kolega Darkey gra w oparciu o FX Agency Advisor :P
A co to takiego?

Awatar użytkownika
freakout
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: freakout »

Darkey pisze:Obrazek
tutaj screen wklejałeś :)

ODPOWIEDZ