10000 real

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.
jak_zyc
Gaduła
Gaduła

Re: 10000 real

Nieprzeczytany post autor: jak_zyc »

Kimkolwiek pisze:Chodzi mi o to ze zarabiam stosujac wysokie ryzyko i grajac jedna pozycje dziennie. Jak dlugo zarabiasz 10 lat? Czy kilka miesiecy? Bo ja chce wyciagnac 10k USD i wyplacic bo wiem ze strace za tydzien za rok lub za dwa lata bo taki jest forex.
To jak ty zarabiasz, skoro już się przekonałeś na własnej skórze że tracisz (bo chyba nie jest to tylko przeczucie) ? - co za ironia :?
A ja chcę zarobić trylion Chinese Renminbi i wtedy wypłacić, mogę? bo broker zabronił mi mniejszych kwot wypłacać. :lol: jaki ja nieszczęśliwy :cry:

Wiele osób daje tu mądre rady, a w zamian same kopniaki i obruszanie się osób zarabiających "stosując mega nano giga ultra ryzyko i grając jedną pozycję na miesiąc", hehehehehehe :563:
Wygranym nie jest ten, kto zgarnia pule najczęściej, wygrany to taki, kto zgarnia najwięcej pieniędzy!

jak_zyc
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: jak_zyc »

http://zarabianie-na-forex.pl/startegia ... -zyczenia/

cytat z powyższej strony ( z jego dziennika)
Dobre rzeczy, które zrobiłem:

- Zamykałem pozycje z stratą
koleś wymiata :d
Wygranym nie jest ten, kto zgarnia pule najczęściej, wygrany to taki, kto zgarnia najwięcej pieniędzy!

Awatar użytkownika
Kondek
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Kondek »

Ale z niego coś jeszcze może być, natomiast "kimkolwiek" to typowy hazardzista i myśli, że forex to ruletka.
Konsekwencja i żelazne zasady to droga do sukcesu

Awatar użytkownika
Darkey
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Darkey »

Kondek pisze:Ale z niego coś jeszcze może być
Raczej wątpię, polityk by z niego był dobry tylko te świnie* dostają kasę praktycznie za nic, coś by tam po obiecywał i już pensyjka marzenie.

*(Ci co tylko za kasą tam polecieli, ok 90-99% ogółu)
“Obstacles can’t stop you. Problems can’t stop you. Most of all, other people can’t stop you. Only you can stop you.”J. Gitomer
"Otwórz oczy, pajacu." Sokrates

Awatar użytkownika
T-REX
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: T-REX »

Szczerze mówiąc wątpię że przyjdzie po rozum do głowy bo prze ...rdala kasę z prędkością światła. i po przewaleniu kasy i tak TO ON ma rację "świetny system tylko go trochę poniosło..." Jak w końcu sam wpadnie na to że gra przeciwko statystyce to zostanie mu 100 złotych na depo albo żona da szlaban na komputer i forex. pewnie nie wie o stratach bo moja za taką kasę W JEDEN DZIEŃ to by mi wpier...liła. Może tego mu trzeba...
Prawdziwa głupota zawsze pokona sztuczną inteligencję

4expage
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: 4expage »

Na prośbę Darkey informacja. Spłukałem depo:( Będzie przerwa

Awatar użytkownika
Kimkolwiek
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Kimkolwiek »

Witaj w klubie. My przynajmniej mamy jaja zeby sie przyznac
Moja droga do wielkiego chajcu: http://www.forexfactory.com/kimkolwiek#27
Cos dla relaksu: https://www.youtube.com/watch?v=ACVUPrlDeTI
Nie sprzedaje sygnalow, nie robie szkolen.

WARNING:
DO NOT TRY THIS AT HOME!

Awatar użytkownika
ZielonaMgielka
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: ZielonaMgielka »

Kimkolwiek pisze:Witaj w klubie. My przynajmniej mamy jaja zeby sie przyznac
Teraz wasza kasa obraca ktos kto ma mozg.

Awatar użytkownika
Darkey
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Darkey »

Niech zgadnę chciwość cię zgubiła :D nie trzymanie się zasad :D i takie tam durne wymówki.
Widzisz jak łatwo było przewidzieć Twoje losy. Jedno strzałowcy zawsze przegrywają, zawsze.
Nie wiem ile jeszcze MC będziesz potrzebował żeby sobie uświadomić że nie potrafisz zarabiać,
a tak jak chcesz to robić do tej pory się nie da, po prostu nie ma szans.

Żeby zarabiać trzeba mieć strategię, trzymać się niej, racjonalnie zarządzać swoim kapitałem,
bez tego to będziesz tylko i wyłącznie tak jak do tej pory dawcą.

Ty chcesz ograć SM tylko że oni wiedzą jak Ty myślisz, co Tobą kieruje, gdzie masz stopa, gdzie zawita MC,
wiedzą gdzie muszą ruszyć by nałapać odpowiednią ilość kontraktów a jak już je mają to
realizują swój plan i pchają cenę w swoją stronę. Konsola łowimy, fala płyniemy i tak w kółko.

Finito, nudny ten dziennik cały czas to samo, wiesz lepiej i dostajesz po dupie i tak w kółko,
lepiej sobie odpuść albo postaraj się ich rozgryźć w takim stopniu by statystycznie prowadzić.
Co nie jest łatwe i wymaga jak nie sporej skuteczności to sporego rr, inaczej się nie da.
“Obstacles can’t stop you. Problems can’t stop you. Most of all, other people can’t stop you. Only you can stop you.”J. Gitomer
"Otwórz oczy, pajacu." Sokrates

Awatar użytkownika
T-REX
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: T-REX »

ZielonaMgielka pisze: Teraz wasza kasa obraca ktos kto ma mozg.
:564:

Nie lubię kopać leżącego ale to niestety jest prawda. Tu był dłuższy komentarz ale już sobie daruję. Zróbcie przerwę panowie, bo większą głupotą będzie tylko odrabianie na siłę. Tak czy śmak_ powodzenia...
Prawdziwa głupota zawsze pokona sztuczną inteligencję

ODPOWIEDZ