DayTrading: Środa 1.05.2013
Re: DayTrading: Środa 1.05.2013
Zostawiłem trailing stopa na dwóch S na edziu, teraz wracam i 20 pipsów w kielni.
Całkiem fajny dzień.
Całkiem fajny dzień.
Just trade opposite of what you think, that's the whole secret.
- ZielonaMgielka
- Maniak
Jak nie na drugi to moze na trzeciNowy123 pisze:pamietac reakcja jest dopier ona drugi dzienprawidlowa

Pamietac! Kiedy cena zamiast spadac rosnie to znaczy ze rynek sie myli, tak?
E J zaliczl 128
myslalem ze pojada glebiej
strzalem w dol pod FEd

- roberttheus
- Maniak
po zapoznaniu się z raportem i z dzisiejszymi danymi i wyciągnięciu wniosków stwierdzam iż mam dobrze obrany kierunek jutro kolejny piękny dzień tym bardziej piękny iż będzie ebc w roli głównej i to jutro rynek wyznaczy kierunek
windsurfing na falach trendu
- zastapmnie
- Pasjonat
wygląda, że kabel powyżej 1,5600 to był prezent dla niedźwiedzi
Staram się przetrzymywać straty i ciąć zyski, bo tak podobno robi większość, która przecież nie może się mylić...
widze nie masz pojecia o czym piszesz ale twoje zaczepki splywaja po mnie mowie tutaj o reakcji na akcjach indeksach jak bys gral na indeksach to bys zrozumialZielonaMgielka pisze:Jak nie na drugi to moze na trzeciNowy123 pisze:pamietac reakcja jest dopier ona drugi dzienprawidlowa
Pamietac! Kiedy cena zamiast spadac rosnie to znaczy ze rynek sie myli, tak?
aa juz o moje ES na SP500 sie nie martwisz hahahahah skoncz prosze Cie i odpimpaj sie od mej osoby
roberttheus pisze:po zapoznaniu się z raportem i z dzisiejszymi danymi i wyciągnięciu wniosków stwierdzam iż mam dobrze obrany kierunek jutro kolejny piękny dzień tym bardziej piękny iż będzie ebc w roli głównej i to jutro rynek wyznaczy kierunek
masz eski na parach z jenem?
jak myslisz obniza bo ja stawiam ze nie i pojdzie dalej na polnoc choc chcialbym zeby obnizyli
tez mysle ze nie bedzie obnizki i czekam jak zacznie sie placz w UE znowu ze EUR jest za drogie wtedy znowu Shrabia pisze:jak myslisz obniza bo ja stawiam ze nie i pojdzie dalej na polnoc choc chcialbym zeby obnizyli