5 Reasons To Stay Long EUR/USD Targeting 1.34 S/T - BNP Paribas
EUR/USD now through 1.3100 and re-trying the high at 1.3120
I bez patrzenia na wykres wiem, jaką pozycję mam zająćDwa duże banki inwestycyjne z shortami na GBP/USD

5 Reasons To Stay Long EUR/USD Targeting 1.34 S/T - BNP Paribas
EUR/USD now through 1.3100 and re-trying the high at 1.3120
I bez patrzenia na wykres wiem, jaką pozycję mam zająćDwa duże banki inwestycyjne z shortami na GBP/USD
lub 1.33hrabia pisze:w co gra euro,czy inwestorzy juz przewiduja brak obnizki stop procentowych w europie i zaczeli atak wczesniej, no ale po takich danych makro i jeszcze do konca tego tygodnia to kurs powinien 1,2800 lapac
kabel w identycznymatlanticos pisze:edek d1 w bardzo ciekawym miejscu...TL kilkukrotnie respektowana przez cenę...
i bądz tu człowieku mądry... intuicja podpowiada mi że lawina tylko cały czas za duzo ludu w eskach... jakas zmylka musi jeszcze bycBemowo pisze:kabel w identycznymatlanticos pisze:edek d1 w bardzo ciekawym miejscu...TL kilkukrotnie respektowana przez cenę...
A nie wydaje Ci się, że podleci jeszcze troche do góry przed czwartkiem?atlanticos pisze:i bądz tu człowieku mądry... intuicja podpowiada mi że lawina tylko cały czas za duzo ludu w eskach... jakas zmylka musi jeszcze bycBemowo pisze:kabel w identycznymatlanticos pisze:edek d1 w bardzo ciekawym miejscu...TL kilkukrotnie respektowana przez cenę...
napiszę Ci to co pisałem na forum przy poprzednim teście okolic 1.32.... dla mnie ten dzisiejszy skok 100 pipsowy był absurdalnie sztuczny, a takie sztuczne ruchy są przeważnie przed zwaleniem sie w przeciwnym kierunku... z czego on niby wynikał... nie było ani tak ważnych danych anie tak pozytywnych dla euro czy sentymentu żeby skoczyło 120 pipsów... ostatnio jak tak było to na drugi dzień lecieliśmy 180 pipsow w drugą stronę... zobaczymy co wydarzy się w ciągu najbliższych dwóch dni... jesteśmy na silnym oporze i jak to wytrzyma bo byki z butów wyskoczą jak ruszymyrajdel pisze: A nie wydaje Ci się, że podleci jeszcze troche do góry przed czwartkiem?
Ja ogólnie z Twoim myśleniem się zgadzam i czytając różnie analizy "ekspertów od brokerów" ciągle widzę wszędzie górną granice 1,32 może ciut więcej.atlanticos pisze:napiszę Ci to co pisałem na forum przy poprzednim teście okolic 1.32.... dla mnie ten dzisiejszy skok 100 pipsowy był absurdalnie sztuczny, a takie sztuczne ruchy są przeważnie przed zwaleniem sie w przeciwnym kierunku... z czego on niby wynikał... nie było ani tak ważnych danych anie tak pozytywnych dla euro czy sentymentu żeby skoczyło 120 pipsów... ostatnio jak tak było to na drugi dzień lecieliśmy 180 pipsow w drugą stronę... zobaczymy co wydarzy się w ciągu najbliższych dwóch dni... jesteśmy na silnym oporze i jak to wytrzyma bo byki z butów wyskoczą jak ruszymyrajdel pisze: A nie wydaje Ci się, że podleci jeszcze troche do góry przed czwartkiem?