DayTrading: Wtorek 30.04.2013

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 30 kwie 2013, 23:38

Wzrost
14
30%
Bez zmian
4
9%
Spadek
28
61%

Liczba głosów: 46

Awatar użytkownika
jurekszczurek
Gaduła
Gaduła

Re: DayTrading: Wtorek 30.04.2013

Nieprzeczytany post autor: jurekszczurek »

kk.dreamer pisze:na edku h1 ostatnia świeca mało mi się podoba
mnie tam żadne świece się nie podobają, ale panie mogą je "inaczej" używać..... :oops:
w życiu najważniejsze jest szczęście- pieniądze, zdrowie, młodość mieli na "TITANICU" - ja jestem dziecko szczęścia "urodzony w niedzielę" :)

Awatar użytkownika
zastapmnie
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: zastapmnie »

atlanticos pisze:kabel w naprawde fajnym miejscu h4 - górna banda kanału
hej, Żaba
spojrzałem na dzienny i wydaje mi się, że moga dążyć do okragłych poziomów, 15600, fibo 50 i kanał z daily...

-- Dodano: wt 30-04-2013, 19:16 --

wczoraj na usdjpy ktoś dostrzegł formującego się ORGra na h1/h4 i też go zobaczyłem, ale dzisiaj skutecznie wybito mi go z głowy... natomiast obecnie skłonny byłbym prorokować, ze dzisiaj wytyczyliśmy zasięg głowy, lewe ramię wczoraj, a prawe za kilka dni...

-- Dodano: wt 30-04-2013, 19:42 --

a, jeszcze ema 200 na daily na kablu jest w rejonie 15600
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Staram się przetrzymywać straty i ciąć zyski, bo tak podobno robi większość, która przecież nie może się mylić...

Awatar użytkownika
kk.dreamer
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: kk.dreamer »

Co to było???
Drodzy Panowie Panie również trejdują...

rafmax
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: rafmax »

otworzyłem zlecenie buy i szarpneło rynkiem :)
"Buy the fu*king dip you fu*king idiot" :)
http://www.youtube.com/watch?v=jllJ-HeErjU

Awatar użytkownika
cajto
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: cajto »

Poszła plotka że Lewy puścił tłustego Longa na EJ...

A tak poważnie, to zgodnie ze zwyczajem Ejman rozpoczął marsz ponad maxy cobySL powycinać. TG - 129.6x

Awatar użytkownika
TsunamiPL
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: TsunamiPL »

Panowie jak jutro będzie z aktywnością na rynku ? Z góry dzięki za odpowiedź.
The only way is up

psxor
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: psxor »

Ja Panowie jutro wyjezdzam, takze do zobaczenia po Majówce ;) bede na rynku, ale nie na forum :) miłego.

Awatar użytkownika
hrabia
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: hrabia »

w co gra euro,czy inwestorzy juz przewiduja brak obnizki stop procentowych w europie i zaczeli atak wczesniej, no ale po takich danych makro i jeszcze do konca tego tygodnia to kurs powinien 1,2800 lapac

Zami17
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: Zami17 »

Jutro europejskie banki mają wolne (niemieckie, włoskie oraz francuskie). Najważniejsze to to, że pejsaci pracują. Z doświadczenia wiem, że jak pejsaci mają wolne to jest konsola. Jak europejscy, to nie musi być konsoli. Jutro protokół FOMC, dlatego moja prognoza to konsola na edku do momentu publikacji.

Ja od paru tygodni staram się bardziej szukać okazji na GBPUSD, dlatego nie będę może zbytnio się wypowiadał na temat edka. Jak dla mnie silny sygnał sprzedaży na GBPUSD, bo:

1. Na wykresie D1 osiągnięty opór flagi.
2. 6 świec wzrostowych. W końcu musi być odreagowanie (chociażby symboliczne).
3. Patrząc z perspektywy ostatniego miesiąca, jesteśmy nadal w kanale spadkowym.

EDIT.
hrabia pisze:w co gra euro,czy inwestorzy juz przewiduja brak obnizki stop procentowych w europie i zaczeli atak wczesniej, no ale po takich danych makro i jeszcze do konca tego tygodnia to kurs powinien 1,2800 lapac
Jak dla mnie to specjalne podciągnięcie ceny pod jutrzejszy FOMC. W końcu, jak spadać to z wysoka... Ale będę nad wyraz ostrożny, bo z FOMCem nic nie wiadomo (tzn. hazard przez duże H).

Pozdrawiam,
btw. witam ponownie : )
Ostatnio zmieniony 30 kwie 2013, 22:01 przez Zami17, łącznie zmieniany 2 razy.

Bemowo

Nieprzeczytany post autor: Bemowo »

TsunamiPL pisze:Panowie jak jutro będzie z aktywnością na rynku ? Z góry dzięki za odpowiedź.
Z początku trochę powieje nudą, następnie pojawi się niepewność i niezdecydowanie. Potem trochę nonszalancji zmieszanej z sennością.

-- Dodano: wt 30-04-2013, 21:02 --
Zami17 pisze:Jutro europejskie banki mają wolne (niemieckie, włoskie oraz francuskie). Najważniejsze to to, że pejsaci pracują. Z doświadczenia wiem, że jak pejsaci mają wolne to jest konsola. Jak europejscy, to nie musi być konsoli. Jutro protokół FOMC, dlatego moja prognoza to konsola na edku do momentu publikacji.

Ja od paru tygodni staram się bardziej szukać okazji na GBPUSD, dlatego nie będę może zbytnio się wypowiadał na temat edka. Jak dla mnie silny sygnał sprzedaży na GBPUSD, bo:

1. Na wykresie D1 osiągnięty opór flagi.
3. Patrząc z perspektywy ostatniego miesiąca, jesteśmy nadal w kanale spadkowym.

EDIT.
hrabia pisze:w co gra euro,czy inwestorzy juz przewiduja brak obnizki stop procentowych w europie i zaczeli atak wczesniej, no ale po takich danych makro i jeszcze do konca tego tygodnia to kurs powinien 1,2800 lapac
Jak dla mnie to specjalne podciągnięcie ceny pod jutrzejszy FOMC. W końcu, jak spadać to z wysoka... Ale będę nad wyraz ostrożny, bo z FOMCem nic nie wiadomo (tzn. hazard przez duże H).

Pozdrawiam,
btw. witam ponownie : )
z tym się zgadzam.

Zablokowany