Dodanie opcji wizualizacji zleceń raczej nie jest dużym problemem i można taką sugestię przekazać BRE. Jeśli, póki co, potrzebujesz mieć zaznaczone transakcje historyczne na wykresie to przerzuć je z historii na wykres z wciśniętym shiftem - zostaną zaznaczone punkty wejścia i wyjścia.Mlody22 pisze:Armada ma opcje visualizacji zleceń n wykresie mało tego ma mozożliwość ustawienia wcześniej parametrów i za pomocą jednego kliknięcia stawie dwie przeciw stawne pozycje.. Ale niestety nie założe tam konta dopóki nie ogarną jakiegoś nadzoru do zabezpieczeń depozytów.
Otwarcie hedge za pomocą jednego kliku to też nieduży kłopot tylko broker może nawet nie wiedzieć, że jego klienci czegoś takiego potrzebują

Akurat przy zleceniach oczekujących myślę, że obecna forma jest lepsza. Z reguły pendingi ustawiane są w konkretnych miejscach wynikających z AT (opory, wsparcia), a jednocześnie czas nie jest tutaj najważniejszy przy ich ustawianiu więc można sobie na spokojnie sprawdzić poziom i wpisać.Mlody22 pisze:A tak przy okazji w tych okienkach które zaznaczyłem można zmienić wartości na pipsy i zamiast ustawiać zlecenia w konkretnych cenach, ustawiać je w konkretnej odległości od obecnego kursu podanej w pip ( czyli tak jak jest z ustawieniem sl i tp). Może jeszcze by ktoś sie wypowiedział z forumowiczów co o tym sądzi czy nie było by tak wygodniej????
OBRAZEK W ZAŁĄCZNIKU
Pewnie jakby się ktoś uparł, możnaby dać opcję wyboru w ustawieniach, że pending będzie ustawiany w danej odległości od kursu rynkowego lub przy wpisanym poziomie ale wg mnie obecne rozwiązanie jest OK.
edit:
wcześniej padło pytanie czy w BRe Smart Orders można przesuwać po wykresie zlecenia oczekujące - można. Zarówno Limit jak i Stop. Od razu też można rozsunąć od nich SL i TP.