Cel 100 tysięcy K. ostatnia szansa overalla.

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.
Awatar użytkownika
ZielonaMgielka
Maniak
Maniak

Re: Cel 100 tysięcy K. ostatnia szansa overalla.

Nieprzeczytany post autor: ZielonaMgielka »

overall pisze: Nie rozumiesz, reklamacja zostala mi uznana i dostalem zwrot kasy, chodzi o to ze w momencie gdy zaliczylem Sla na 1.3095 to cena w tym momencie byla na 1.3085 i po takiej powinno mi zrealizowac a jakims cudem w historii zlecen pojawilo sie ze zrealizowane po cenie o 10 pipsow wyzszej, cenie ktorej jeszcze nawet nie bylo na wykresie, czyli tak jak by spread doslownie w tym momencie sie rozszerzyl o 10 pipsow ale spokojnie juz wyjasnione, rozumiesz? i dopiero pare minut pozniej skoczyla na 1.3095 wiec nic sie tutaj nie zdarza, reklamacja rozpatrzona pozytywnie i chwała im za to.
:)
Dobrze slyszec ze sprawa rozwiazala sie pozytywnie :)
Pare tygodni temu 50 pipsowy bad tick na wykresie tez mnie niezle urzadzil na Dukasie.

Awatar użytkownika
mryko
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: mryko »

Mam pytanie do założyciela tematu, co zamierzasz po realizacji celu?
Sky is the limit

overall

Nieprzeczytany post autor: overall »

rabit pisze:Jak tak to tak :)
Sorki za nieporozumienie.
Pozdro.
hehe luz :)
ZielonaMgielka pisze:
Dobrze slyszec ze sprawa rozwiazala sie pozytywnie :)
Pare tygodni temu 50 pipsowy bad tick na wykresie tez mnie niezle urzadzil na Dukasie.
To na prawde póki co najlepszy brok z jakim mialem do czynienia.

Jaka byla odpowiedz z dukasa? swoją drogą nie spodziewalem sie bad tickow w ecnie.
mryko pisze:Mam pytanie do założyciela tematu, co zamierzasz po realizacji celu?
moze nowa furka? :D

hehe, nie wybiegajmy tak daleko na przód :) chcial bym go po prostu realizowac. Nie bede przeciez gromadzil mamony tylko wyplacal na zycie jak dobrze pojdzie ale cel w sam sobie jest by zarobic 100K z ocalalej sumy. Taki motywator do dzialania i trzymania sie zasad. W poprzednim dzienniku zrobilem sobie cel 1000 pips i na prawde czulem ze musze to zrobic i jakos lepiej mi sie gralo.

Dzisiejsze zagranie po tej zwale:

1. eurusd 0,10 lota/ +52 pips. zysk 164,94zł.

Na razie nie szarżuje wiecej. Bo jeszcze nie ochłonalem po dzisiejszej wtopie. 0,10 mi na razie odpowiada, nie czuje napiecia etc.

pozdro !
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
ZielonaMgielka
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: ZielonaMgielka »

overall pisze:Jaka byla odpowiedz z dukasa? swoją drogą nie spodziewalem sie bad tickow w ecnie.
Dukas poczatkowo twierdzil ze takie warunki mialy miejsce w interbanku co okazalo sie totalna brednia ale ostatecznie udalo sie roztrzygnac sprawe z pozytywnym skutkiem.

woqpow
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: woqpow »

overall pisze:
Dzisiejsze zagranie po tej zwale:

1. eurusd 0,10 lota/ +52 pips. zysk 164,94zł.

Na razie nie szarżuje wiecej. Bo jeszcze nie ochłonalem po dzisiejszej wtopie. 0,10 mi na razie odpowiada, nie czuje napiecia etc.

pozdro !
kto gra dobrze, musi wygrać. Życzę powodzenia. Zobaczyłem ładne zagranie na edku, w załączniku moje zagranie z dzisiaj. Ładnie pchnęliśmy rynek.

Awatar użytkownika
Darkey
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Darkey »

Witam,
nie pozostaje nic innego jak tylko życzyć trzymania się zasad i realizacji celu ;)

Pozdrawiam,
Darkey
“Obstacles can’t stop you. Problems can’t stop you. Most of all, other people can’t stop you. Only you can stop you.”J. Gitomer
"Otwórz oczy, pajacu." Sokrates

Awatar użytkownika
Kimkolwiek
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Kimkolwiek »

Jak zrobisz 100k to znowu uzupelnie depozyt! poki co lize rany i spie na kanapie ( probuje spac) Edzio pedzio mnie wydupczyl podobnie Ciebie... jakis pechowe te ostatnie dwa dni
Moja droga do wielkiego chajcu: http://www.forexfactory.com/kimkolwiek#27
Cos dla relaksu: https://www.youtube.com/watch?v=ACVUPrlDeTI
Nie sprzedaje sygnalow, nie robie szkolen.

WARNING:
DO NOT TRY THIS AT HOME!

Awatar użytkownika
Stforex
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: Stforex »

Oj, dosc ostro stawiasz sprawe. Moim zdaniem lepiej rozbic kapital na 10 czesci i pozycje tez. Bedziesz mial 10 szans.
Upieranie sie przy metodzie, ktorej nie jest sie w stanie realizowac jest imo bez sensu i skazuje Cie na porazke. Pomysl co wolisz. Szukac az znajdziesz czy zginac w bezsensownym uporze?
Jesli masz juz dosc, jestes zmeczony, a tak to brzmi, wplac kase na lokate i wroc za pol roku z glowa pelna zapalu... albo zrezygnuj bogatszy. ;P

Pozdrawiam serdecznie.

Awatar użytkownika
Sildra
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Sildra »

Jak Tobie się overall nie uda, to wypiję Twoje zdrowie. Tak po przyjacielsku :564:

W grze forexowej najgorsze wyniki osiąga się przy ciśnieniu. Graj na luzie, a będzie dobrze.

Keep doing, keep going.
Jeśli czegoś nie możesz albo Ci się nie chce - obejrzyj to koniecznie.....

Przeczytaj opis zanim zaczniesz:
http://www.youtube.com/watch?v=l6-bGtW83vA

overall

Nieprzeczytany post autor: overall »

Dzieki panowie za wsparcie, dzisiaj pocisnalem lotem bo wyweszylem szanse odrobienia ale mimo to dwa razy nie poczekalem na sygnal i dalem dupy, ostatnie wejscie po 3 stratach przestawilem na be tak by pokryc 3 straty i po danych liczylem na ostrą wybitke i ze zlape dlugoterminowca 1 lotem z czego bym sie nie zmiernie ucieszyl ale wiadomym jest ze nie ma tak dobrze to tez dzis tylko:

31zl i 81 gr na plus ;) a moglo byc z 500zl na plus gdybym zrealizowal zgodnie ze strategią skalpu ;)

slaba reakacja po tych danych mimo wszystko ale jesli pojdą górą to sie lekko wku.... :)

Nie lapac ruchow dlugoterminowych, nie wolno ! :D Do tego jestem pewien ze gdyby nie tak wysoka stawka jak dla mnie to nie dał bym az tak wysokiego BE i mozliwe ze ciagle byl bym w grze z szansą na wielki ruch. zasady polamane :D do tego na czubku po tym wybiciu widzialem rgra na m1 i sie jebany zrealizowal tak by wybic mojego BE. Mam nadzieje ze jednak nie pojda do gory to bede mial satysfakcje :D

milego weekendu !

edit. wlasnie sobie uswiadomilem ze zle to rozegralem, trza bylo zrealizowac polowe na gorze co pokrylo by prawie w calosci strate a be dac o wiele nizej a i tak w razie czego wyszedl bym na plus. madry polak... ;)

ODPOWIEDZ