Dzięki za linka . Tak uczę się podstaw jeszcze.
atlanticos
Dzięki

atlanticos pisze:tu masz wykres... granatowa linia trendu...ale Take Profit mam wyżej bo możemy odbic od zielonej taśmy ... może wcześniej zabezpiecze Stop Lose jeśli dynamiczniej ruszymy i rozpatrze możliwosc powrotu pod linie w co na obecną chwilę wątpięDeejay24h pisze:A na jakim poziomie ona jest?BOCZEK pisze:Trend Line![]()
zloto 1450 nie moga przejsc motali sie z 1400 przez pare dni teraz maja 1450 oto samoDamiano1100 pisze:Ach wczoraj spokojnie odrobiłem zaliczona z rana stratę, niby wszystko fajnie ale na noc pokorciło mnie otworzyć krótką na złocie i w plecy do poziomu wczorajszej stratyrano jak zobaczyłem strate to parsknałem śmiechem nie wiem dlaczego chyba potrzebuje przerwy:)
a mi się wizualnie nie podobają bo czasem zasłaniają cenę... ale skuteczne są w połączeniu z macd jak cholera... napisze CI ze to Moving Average a o resztę pytaj Bemowo bo to jego patent i nie wypada mi bez jego zgody udostępniac dalej... jesli sie zgodzi to sam Ci poda lub wtedy daj znac i Ci podam szczegóły na privNowy123 pisze:
zaba co to za tasiemki od komputera do laczenie dyskow co to za wskaniki podobaja mi sie wizualnie![]()
TP na 1.3020 dotrze? Bo jak zabraknie znowu 3 pipsów to wskakuje w samolot do londynu i nakopie jakiemus grubasowi do d.py swoja drogą ciekawy sposób na odreagowanie stresu nakopać jakiemuś grubemu traderowi za to że wycina slNowy123 pisze:Nawigacja
Poprzednia Story | Next Story
Hiszpański Bezrobocie Q1 Rises do nagrywania 27,2%
hahha pieknie EUR USDcwaniaczki LOndyjskie
to ja się przyłączam, ale jeszcze bym go zmusił zeby na ropie zaczoł na S graćDamiano1100 pisze:..... nakopie jakiemus grubasowi do d.py swoja drogą ciekawy sposób na odreagowanie stresu nakopać jakiemuś grubemu traderowi za to że wycina slMa to sens nie?