bo nie pomyślałem o tymNowy123 pisze: czyli dobrze mysle a czemu ci zajelo tyle czasu wrzucenie d owykresu jak sobie robisz na jednym zapisujesz szablon i tylko g oustawiasz na innych wykresach
DayTrading: Czwartek 25.04.2013
- atlanticos
- Maniak

Re: DayTrading: Czwartek 25.04.2013
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
-
Bemowo
atlanticos pisze:bo nie pomyślałem o tymNowy123 pisze: czyli dobrze mysle a czemu ci zajelo tyle czasu wrzucenie d owykresu jak sobie robisz na jednym zapisujesz szablon i tylko g oustawiasz na innych wykresach![]()
Zaba, co Ty nie wiedziałeś o szablonie?
aha to szkoda zaoszczedzil bys spor oczasuatlanticos pisze:bo nie pomyślałem o tymNowy123 pisze: czyli dobrze mysle a czemu ci zajelo tyle czasu wrzucenie d owykresu jak sobie robisz na jednym zapisujesz szablon i tylko g oustawiasz na innych wykresach![]()
BEMOWO jak to MA wyglada ustawianie
- atlanticos
- Maniak

Bemowo pisze:atlanticos pisze:bo nie pomyślałem o tymNowy123 pisze: czyli dobrze mysle a czemu ci zajelo tyle czasu wrzucenie d owykresu jak sobie robisz na jednym zapisujesz szablon i tylko g oustawiasz na innych wykresach![]()
Zaba, co Ty nie wiedziałeś o szablonie?o Stary ale żeś się naje.....
-
Bemowo
Jak powiecie jak załączyć TPL to wyślę mojego - jest inny od Atlanicosowego
Chodzi ci o template???Bemowo pisze:Jak powiecie jak załączyć TPL to wyślę mojego - jest inny od Atlanicosowego
"Nie ważne, że straciłeś lub zarobiłeś mniej, niż mogłeś. Ważne, czego się nauczyłeś".
nie wiem o co chodzi nie pomogeBemowo pisze:Jak powiecie jak załączyć TPL to wyślę mojego - jest inny od Atlanicosowego
ale mieszaja na EDKU cudny dzien do DT
UWAGA KABEL I DANE PKB
- atlanticos
- Maniak

bo moje taśmy są po tuningu dostosowane pod moją strategię.... i każdy powinien dostosować pod swoją bo inaczej efekt może byc odwrotny:564:Bemowo pisze:Jak powiecie jak załączyć TPL to wyślę mojego - jest inny od Atlanicosowego
-
Bemowo
edek
Atlanticos - Wskaźnik najlepiej działa na m30 - widać to zwłąszcza w sytuacjach korekty w rozwijającym się trendzie
edek - wczoraj z pod takiej czapy wystrzeliliśmy na kiwi, kablu
-- Dodano: czw 25-04-2013, 9:17 --
Atlanticos - Wskaźnik najlepiej działa na m30 - widać to zwłąszcza w sytuacjach korekty w rozwijającym się trendzie
edek - wczoraj z pod takiej czapy wystrzeliliśmy na kiwi, kablu
-- Dodano: czw 25-04-2013, 9:17 --
takChris.ldn pisze:Chodzi ci o template???Bemowo pisze:Jak powiecie jak załączyć TPL to wyślę mojego - jest inny od Atlanicosowego
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
mam nadzieje że dane z UK rozruszają trochę inne pary