bo nie pomyślałem o tymNowy123 pisze: czyli dobrze mysle a czemu ci zajelo tyle czasu wrzucenie d owykresu jak sobie robisz na jednym zapisujesz szablon i tylko g oustawiasz na innych wykresach

bo nie pomyślałem o tymNowy123 pisze: czyli dobrze mysle a czemu ci zajelo tyle czasu wrzucenie d owykresu jak sobie robisz na jednym zapisujesz szablon i tylko g oustawiasz na innych wykresach
atlanticos pisze:bo nie pomyślałem o tymNowy123 pisze: czyli dobrze mysle a czemu ci zajelo tyle czasu wrzucenie d owykresu jak sobie robisz na jednym zapisujesz szablon i tylko g oustawiasz na innych wykresach![]()
aha to szkoda zaoszczedzil bys spor oczasuatlanticos pisze:bo nie pomyślałem o tymNowy123 pisze: czyli dobrze mysle a czemu ci zajelo tyle czasu wrzucenie d owykresu jak sobie robisz na jednym zapisujesz szablon i tylko g oustawiasz na innych wykresach![]()
Bemowo pisze:atlanticos pisze:bo nie pomyślałem o tymNowy123 pisze: czyli dobrze mysle a czemu ci zajelo tyle czasu wrzucenie d owykresu jak sobie robisz na jednym zapisujesz szablon i tylko g oustawiasz na innych wykresach![]()
Zaba, co Ty nie wiedziałeś o szablonie?o Stary ale żeś się naje.....
Chodzi ci o template???Bemowo pisze:Jak powiecie jak załączyć TPL to wyślę mojego - jest inny od Atlanicosowego
nie wiem o co chodzi nie pomogeBemowo pisze:Jak powiecie jak załączyć TPL to wyślę mojego - jest inny od Atlanicosowego
bo moje taśmy są po tuningu dostosowane pod moją strategię.... i każdy powinien dostosować pod swoją bo inaczej efekt może byc odwrotny:564:Bemowo pisze:Jak powiecie jak załączyć TPL to wyślę mojego - jest inny od Atlanicosowego
takChris.ldn pisze:Chodzi ci o template???Bemowo pisze:Jak powiecie jak załączyć TPL to wyślę mojego - jest inny od Atlanicosowego