co oznacza TL? nigdy sie tym nie poslugiwalem:-(atlanticos pisze:najpierw odwiedzimy wybita TL raczej...
DayTrading: Czwartek 25.04.2013
Re: DayTrading: Czwartek 25.04.2013
Trend Line
OIl BRENT na S

OIl BRENT na S

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
overall pisze:Co jest kurna z Kiwi, juz dawno po premierze hobbita to tez zyski sie skonczyly i powinien spadac

Zamieszczane przeze mnie analizy i opinie są wyłącznie moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią żadnych rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora.
- atlanticos
- Maniak
Trend Line ( linia trendu) na sesji azjatyckiej wybili linię krótkoterminowego trendu spadkowego i przynajmniej po jej retest sądzę że wrócimyspontfx pisze:co oznacza TL? nigdy sie tym nie poslugiwalem:-(atlanticos pisze:najpierw odwiedzimy wybita TL raczej...
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
A na jakim poziomie ona jest?BOCZEK pisze:Trend Line![]()

https://www.google.pl/search?q=Trend+li ... 66&bih=667 na takim 
no i http://www.forex-nawigator.biz/trendy.php
jak nie potrafisz jej wyznaczyć yo znaczy ze nie kumasz podstaw

no i http://www.forex-nawigator.biz/trendy.php
jak nie potrafisz jej wyznaczyć yo znaczy ze nie kumasz podstaw
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
atlanticos pisze:najpierw odwiedzimy wybita TL raczej...
juz t ozrobili

- atlanticos
- Maniak
tu masz wykres... granatowa linia trendu...ale Take Profit mam wyżej bo możemy odbic od zielonej taśmy ... może wcześniej zabezpiecze Stop Lose jeśli dynamiczniej ruszymy i rozpatrze możliwosc powrotu pod linie w co na obecną chwilę wątpięDeejay24h pisze:A na jakim poziomie ona jest?BOCZEK pisze:Trend Line![]()
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
dla przypomnienia o lewandowskim...
Dortmund 4-1 Real Madrid
Mourinho o wielkim meczu Lewandowskiego. "Podarowaliśmy mu tytuł piłkarza meczu"
Dortmund 4-1 Real Madrid
Mourinho o wielkim meczu Lewandowskiego. "Podarowaliśmy mu tytuł piłkarza meczu"
a no wybili wybiliatlanticos pisze:Trend Line ( linia trendu) na sesji azjatyckiej wybili linię krótkoterminowego trendu spadkowego i przynajmniej po jej retest sądzę że wrócimyspontfx pisze:co oznacza TL? nigdy sie tym nie poslugiwalem:-(atlanticos pisze:najpierw odwiedzimy wybita TL raczej...