profession pisze:Dołek o którym pisałem właśnie się zrealizował.
Atlanticos - krytycznie się odniosłes do mojego pomysłu ale to znów zadziałał. Statystyka zawsze wygrywa.
Przy znasz, że chyba lepiej wykorzystać ten ruch up i teraz szukać opcji do short niż non stop siedzieć w shorcie?
Ale żaba bez szortów to goła żaba, a żaba bez gaci, no wiesz niewypada
metro pisze:Dorzucam następny short do USD/CHF, szkoda że wyżej nie podeszli wcześniej.
Tez w to wchodze. Oby nie za wczesnie bo mogą do bandy kanału jeszcze probowac, aczkolwiek mysle ten SR jest dosc silny aby ich powstrzymac. Zobaczymy.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
metro pisze:Dorzucam następny short do USD/CHF, szkoda że wyżej nie podeszli wcześniej.
Tez w to wchodze. Oby nie za wczesnie bo mogą do bandy kanału jeszcze probowac, aczkolwiek mysle ten SR jest dosc silny aby ich powstrzymac. Zobaczymy.
tak jak pisałem godzinkę temu wydaję mi się kształtować ruch down i m15 zaczyna coraz lepiej do tego wyglądać także myśle że ewentualne podejście nieduże jeśli już
-- Dodano: 23 kwie 2013, 12:43 --
kk.dreamer pisze:
profession pisze:Dołek o którym pisałem właśnie się zrealizował.
Atlanticos - krytycznie się odniosłes do mojego pomysłu ale to znów zadziałał. Statystyka zawsze wygrywa.
Przy znasz, że chyba lepiej wykorzystać ten ruch up i teraz szukać opcji do short niż non stop siedzieć w shorcie?
Ale żaba bez szortów to goła żaba, a żaba bez gaci, no wiesz niewypada
hehe widzę że ktoś się czuje wśród Nas coraz swobodniej
Aut viam inveniam aut faciam
Stultus non serunt, INVENIRE FORO NAVIGANTI