pisałem wczesniej ze zamknalem swoja S jak byla na dole i czekam na 5300-5330 - tak bede szukal S nie wczesniej bo podbitke jutro widzeBemowo pisze:Atlanticos co dalej z kablem, dla mnie coś się popsuło
na edku chyba tez
pisałem wczesniej ze zamknalem swoja S jak byla na dole i czekam na 5300-5330 - tak bede szukal S nie wczesniej bo podbitke jutro widzeBemowo pisze:Atlanticos co dalej z kablem, dla mnie coś się popsuło
laktor pisze:na eurnzd jest 60 pipsów luki nadal do nabrania jeśli będą domykać, co myślicie?
Juz wiem , po napisaniu posta przeczytalem pozostale.Tomson pisze:Mam to samo. Po prostu Twój broker też ma przerwę techniczną o 23rabit pisze:Ktos tez tak mial ze o 23 wykres na kilka minut zamrozilo i otworzylo tak jak w zalaczniku?
Armada real i LMAX demo.
powyżej poziomu ze zdjęcia będę wchodził w long, poniżej 1.5260 szukał będę Satlanticos pisze:pisałem wczesniej ze zamknalem swoja S jak byla na dole i czekam na 5300-5330 - tak bede szukal S nie wczesniej bo podbitke jutro widzeBemowo pisze:Atlanticos co dalej z kablem, dla mnie coś się popsuło
na edku chyba tez
jak jutro edka podciagac beda to niby ta luka u nie ktorych mysle ze zostanie domknietalaktor pisze:na eurnzd jest 60 pipsów luki nadal do nabrania jeśli będą domykać, co myślicie?