Ale żaba bez szortów to goła żaba, a żaba bez gaci, no wiesz niewypadaprofession pisze:Dołek o którym pisałem właśnie się zrealizował.
Atlanticos - krytycznie się odniosłes do mojego pomysłu ale to znów zadziałał. Statystyka zawsze wygrywa.
Przy znasz, że chyba lepiej wykorzystać ten ruch up i teraz szukać opcji do short niż non stop siedzieć w shorcie?
DayTrading: Wtorek 23.04.2013
- kk.dreamer
- Pasjonat

Re: DayTrading: Wtorek 23.04.2013
Drodzy Panowie Panie również trejdują...
Ma ktoś jakiś działający kalendarz? Ani FF ani FXStreet nie działają. Macronext jest wybiedzone w tym aspekcie.
Jeden TF daje wystarczająco dużo wątpliwości co do kierunku przyszłego ruchu.
O dywersyfikacji + wypłaty + statystyki + podsumowanie z pierwszego dziennika
- kk.dreamer
- Pasjonat

http://pl.investing.com/economic-calendar/kashper pisze:Ma ktoś jakiś działający kalendarz? Ani FF ani FXStreet nie działają. Macronext jest wybiedzone w tym aspekcie.
Drodzy Panowie Panie również trejdują...
-
metro
Dorzucam następny short do USD/CHF, szkoda że wyżej nie podeszli wcześniej.
Dziękikk.dreamer pisze:http://pl.investing.com/economic-calendar/kashper pisze:Ma ktoś jakiś działający kalendarz? Ani FF ani FXStreet nie działają. Macronext jest wybiedzone w tym aspekcie.
----------------------------------------------------------
DE PMI vs €$
http://forex-nawigator.biz/forum/kashpe ... ml#p577426
Jeden TF daje wystarczająco dużo wątpliwości co do kierunku przyszłego ruchu.
Na dwoje Babka wróżyła....
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
"Nie ważne, że straciłeś lub zarobiłeś mniej, niż mogłeś. Ważne, czego się nauczyłeś".
Tez w to wchodze. Oby nie za wczesnie bo mogą do bandy kanału jeszcze probowac, aczkolwiek mysle ten SR jest dosc silny aby ich powstrzymac. Zobaczymy.metro pisze:Dorzucam następny short do USD/CHF, szkoda że wyżej nie podeszli wcześniej.
Atak na 100??????
"Nie ważne, że straciłeś lub zarobiłeś mniej, niż mogłeś. Ważne, czego się nauczyłeś".
tak jak pisałem godzinkę temu wydaję mi się kształtować ruch down i m15 zaczyna coraz lepiej do tego wyglądać także myśle że ewentualne podejście nieduże jeśli jużrafmax pisze:Tez w to wchodze. Oby nie za wczesnie bo mogą do bandy kanału jeszcze probowac, aczkolwiek mysle ten SR jest dosc silny aby ich powstrzymac. Zobaczymy.metro pisze:Dorzucam następny short do USD/CHF, szkoda że wyżej nie podeszli wcześniej.
-- Dodano: 23 kwie 2013, 12:43 --
hehe widzę że ktoś się czuje wśród Nas coraz swobodniejkk.dreamer pisze:Ale żaba bez szortów to goła żaba, a żaba bez gaci, no wiesz niewypadaprofession pisze:Dołek o którym pisałem właśnie się zrealizował.
Atlanticos - krytycznie się odniosłes do mojego pomysłu ale to znów zadziałał. Statystyka zawsze wygrywa.
Przy znasz, że chyba lepiej wykorzystać ten ruch up i teraz szukać opcji do short niż non stop siedzieć w shorcie?
Aut viam inveniam aut faciam
Stultus non serunt, INVENIRE FORO NAVIGANTI
Stultus non serunt, INVENIRE FORO NAVIGANTI
zwykla korekta pod SP500 podjazd i dalej S na oporze szukacChris.ldn pisze:Atak na 100??????