DayTrading: Piątek 19.04.2013
Re: DayTrading: Piątek 19.04.2013
a jedna powtorka z podebraniem s
- zastapmnie
- Pasjonat
coś się dzisiaj tak huśtają, że trudno ocenić, co będzie; mój bardziej doświadczony kolega sugeruje, że jak rosną, to spadają, co w wolnym tłumaczeniu oznacza, że każdą dużą świeczkę do góry będą następnie negować albo mocno schładzać, nim ponowią atak do góry...
ale to zdanie jednej osoby i nie mnie oceniać, czy ma rację - dzisiaj równie dobrze możemy na daily zrobić nowy szczyt, jak i namalowac spadającą gwiazdę, a co najzabawniejsze oba scenariusze są możliwe
ale to zdanie jednej osoby i nie mnie oceniać, czy ma rację - dzisiaj równie dobrze możemy na daily zrobić nowy szczyt, jak i namalowac spadającą gwiazdę, a co najzabawniejsze oba scenariusze są możliwe
Staram się przetrzymywać straty i ciąć zyski, bo tak podobno robi większość, która przecież nie może się mylić...
- atlanticos
- Maniak
z nowym szczytem dziś na edku (o ile o edku pisałeś) to chyba się zagalopowałeś... Mamy prawie 17 godzinę i piątek... Cena musiałaby zrobic ponad 100 pipsów... Dla mnie Mission Impossiblezastapmnie pisze:dzisiaj równie dobrze możemy na daily zrobić nowy szczyt, jak i namalowac spadającą gwiazdę, a co najzabawniejsze oba scenariusze są możliwe
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
ładne jaja się dzieją. Jak zamkniemy h4 poniżej 1.31 to kierunek będziemy mieli raczej obrany
-- Dodano: pt 19-04-2013, 15:39 --

-- Dodano: pt 19-04-2013, 15:39 --
w to wątpię, ale że h1 się pokryją już nieatlanticos pisze:z nowym szczytem dziś na edku (o ile o edku pisałeś) to chyba się zagalopowałeś... Mamy prawie 17 godzinę i piątek... Cena musiałaby zrobic ponad 100 pipsów... Dla mnie Mission Impossiblezastapmnie pisze:dzisiaj równie dobrze możemy na daily zrobić nowy szczyt, jak i namalowac spadającą gwiazdę, a co najzabawniejsze oba scenariusze są możliwe

kto kupuje SP500 ????
- stankiewiczpl
- Bywalec
13,5 % depo w pierwszym dniu gry to chyba nie najgorszy wynik.Tak przy okazji obserwując Wasze wypowiedzi na forum pomyslałem że przydałby sie jakiś czat czy cos w tym stylu.W chwilach wolnych pomiędzy kolejnymi skalpami zmontowałem na szybko coś takiego http://openforexchat.vot.pl/ .Oczywiście to tylko koncepcja i dokończenie tego uzależnione jest od Waszych opinii.Co myślicie?
http://forexdt.vot.pl/ Forex Day Trading
To normalne - realizacja zyskow, nienormalne jest raczej to ze w dziwnych miejscach to sie dzisiaj dzieje.zastapmnie pisze:mój bardziej doświadczony kolega sugeruje, że jak rosną, to spadają, co w wolnym tłumaczeniu oznacza, że każdą dużą świeczkę do góry będą następnie negować albo mocno schładzać, nim ponowią atak do góry...

Dobrze z epo drugim SL dalem sobie spokoj...
-- Dodano: pt 19-04-2013, 15:49 --
W drugim dni moze byc -13% albo i gorzej, kwestia czy wiesz co robisz ...stankiewiczpl pisze:13,5 % depo w pierwszym dniu gry to chyba nie najgorszy wynik.Tak przy okazji obserwując Wasze wypowiedzi na forum pomyslałem że przydałby sie jakiś czat czy cos w tym stylu.W chwilach wolnych pomiędzy kolejnymi skalpami zmontowałem na szybko coś takiego http://openforexchat.vot.pl/ .Oczywiście to tylko koncepcja i dokończenie tego uzależnione jest od Waszych opinii.Co myślicie?
Czat? A watek DT to czemu sluzy?
Ze mnie dupa nie trejder!!! 

- Janek Trader
- Pasjonat
tak spojrzałem na wykres i wtedy jeszcze nie było 60pipsowego ruchu w dół... może ze 45pipsrichard.cali pisze:Jak dla mnie to wpierdoliła dziś nieźle...Janek Trader pisze:a po ile otwierałaś ?kk.dreamer pisze:Zamknelam S na kablu. 60 pipkow do przodu.
dopiero teraz poszło dalej
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Forex - wielka zmanipulowana szulernia
Jakby co, to jestem po spożyciu legalnych napojów........
http://www.youtube.com/watch?v=mOB-LTL4jjg
Forex - wielka zmanipulowana szulernia
Jakby co, to jestem po spożyciu legalnych napojów........
http://www.youtube.com/watch?v=mOB-LTL4jjg
- zastapmnie
- Pasjonat
Żabcia, znowu miałeś nosa z otwieraniem esek...
-- Dodano: pt 19-04-2013, 16:00 --
piękne objęcie bessy, to byczki mają pozamiatane, na h4 będzie spadająca jak piorun
-- Dodano: pt 19-04-2013, 16:00 --
piękne objęcie bessy, to byczki mają pozamiatane, na h4 będzie spadająca jak piorun
Staram się przetrzymywać straty i ciąć zyski, bo tak podobno robi większość, która przecież nie może się mylić...
rafmax pisze:kto kupuje SP500 ????
masz na mysli Dt podajazd pod opory i zamkna L i lapac gdzies S
bo inaczej teg onie widze