DayTrading: Piątek 19.04.2013
Re: DayTrading: Piątek 19.04.2013
i ruszula maszyna na edku w koncu
I tego nienawidzę na edziu. Sygnał kupna, kupno. SL ustawiony. SL wybity. Ponowienie niżej, SL=BE . SL zrealizowany.
Ponowienie ponowne i dopiero sukces.
EDIT:
Zamykam w cholere, straty na SL odrobione. Piwko za darmo się leje...
Poczekam na tego szorta na weekend.
EDIT2: za wczesnie brałem L, nastepnym razem poczekam byczki.
Ponowienie ponowne i dopiero sukces.
EDIT:
Zamykam w cholere, straty na SL odrobione. Piwko za darmo się leje...
Poczekam na tego szorta na weekend.
EDIT2: za wczesnie brałem L, nastepnym razem poczekam byczki.
Ostatnio zmieniony 19 kwie 2013, 14:16 przez antoniZ, łącznie zmieniany 2 razy.
Just trade opposite of what you think, that's the whole secret.
rosnie w gore, ale delikatny wzrost przed zakonczeniem tygodnia
Co Wy gracie tak pod te spadki na EUR/JPY? Przecież skoro na G20 powiedzieli, że nie ma nic przeciwko polityce monetarnej Japonii, która dalej będzie luzować swoją politykę, to czemu inwestorzy mieli by grać przeciw BOJ'owi??
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
edek do góry a ujek się uparł i nie chce zdychać, tym bardziej należy chcieć aby zdechł w końcu 
-- Dodano: 19 kwie 2013, 13:15 --
od 3 stron nie widziałem aby ktokolwiek powiedział coś o spadkach na eur jpn, UJEK to nie EJEK

Nyxa pisze:Co Wy gracie tak pod te spadki na EUR/JPY? Przecież skoro na G20 powiedzieli, że nie ma nic przeciwko polityce monetarnej Japonii, która dalej będzie luzować swoją politykę, to czemu inwestorzy mieli by grać przeciw BOJ'owi??
Pozdrawiam.
od 3 stron nie widziałem aby ktokolwiek powiedział coś o spadkach na eur jpn, UJEK to nie EJEK

Aut viam inveniam aut faciam
Stultus non serunt, INVENIRE FORO NAVIGANTI
To samo tyczy się Waszego USD/JPY czyli UJKA.
W ciągu miesiąca - dwóch za dolara pewnie będziemy płacili 105 JPY.
W ciągu miesiąca - dwóch za dolara pewnie będziemy płacili 105 JPY.
Ostatnio zmieniony 19 kwie 2013, 14:18 przez Nyxa, łącznie zmieniany 1 raz.
- richard.cali
- Pasjonat
Mnie w to nie mieszaj, Komisja nadzoru jest wszędzie, dziś Tobie się udało, Rafmax dostał po żołędziach, ja czekam na dzień kiedy żaba zamieni się w Zieloną Mgiełke...laktor pisze:no właśnie miałem pisać że męczy się ze szczytem po czym zobaczyłem że go przebił ale jakoś tak koślawo, więc chyba nie tylko brokerzy się bawią naszym kosztematlanticos pisze:u was też na ujku wybili szczyt o 1 pips ?a może to tylko mój broker się tak bawi?
węszę w tym spisek Ryczarda
"Analitycy i brokerzy pozostają, zmieniają się tylko inwestorzy"...Mr. Wong Hong Kong sierpień 2010
W 2012 ZEUSS obalił tezę Wonga
2013- Team Zeussa
W 2012 ZEUSS obalił tezę Wonga

2013- Team Zeussa

- atlanticos
- Maniak
dokladnie..ale przyznam ze po 3112 na edku S-ke wrzucilem na gornej bandzie...a niech sobie bedzielaktor pisze:edek do góry a ujek się uparł i nie chce zdychać, tym bardziej należy chcieć aby zdechł w końcu
Nyxa pisze:Co Wy gracie tak pod te spadki na EUR/JPY? Przecież skoro na G20 powiedzieli, że nie ma nic przeciwko polityce monetarnej Japonii, która dalej będzie luzować swoją politykę, to czemu inwestorzy mieli by grać przeciw BOJ'owi??
Pozdrawiam.

"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
jestem bliski przyłączenia się ale coś nie mogę się zdecydowaćatlanticos pisze:dokladnie..ale przyznam ze po 3112 na edku S-ke wrzucilem na gornej bandzie...a niech sobie bedzielaktor pisze:edek do góry a ujek się uparł i nie chce zdychać, tym bardziej należy chcieć aby zdechł w końcu
Pozdrawiam.

za to s na kiwi zaczęło zarabiać zobaczymy co dalej

Aut viam inveniam aut faciam
- atlanticos
- Maniak
richard.cali pisze:
Mnie w to nie mieszaj, Komisja nadzoru jest wszędzie, dziś Tobie się udało, Rafmax dostał po żołędziach, ja czekam na dzień kiedy żaba zamieni się w Zieloną Mgiełke...
Żabie to nie grozi z 1 ważnego powodu o którym kiedyś pisałęm... Wielkosc transakcji mam tak dobraną że nawet jak sie obsunie o 100 pipsów to trace 3% depo... dlatego nie uzywam SL trzeba sie naprawde konkretnie rabnac zeby miec poslizg np 200 pipsow a i to czasem dopuszczam bezbolesnie... Tak wiec nie martw sie mną bo będę żył jeszcze długo (przynajmniej jeśli chodzi o forex)

"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz