DayTrading: Piątek 19.04.2013

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 19 kwie 2013, 23:30

Wzrost
12
33%
Bez zmian
6
17%
Spadek
18
50%

Liczba głosów: 36

Awatar użytkownika
BOCZEK
Maniak
Maniak

Re: DayTrading: Piątek 19.04.2013

Nieprzeczytany post autor: BOCZEK »

jest info?

jen zrobił 100 pipa a edek nic
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!

Awatar użytkownika
atlanticos
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: atlanticos »

laktor pisze:
atlanticos pisze:Laktor - widzisz Kiwi? Mówiłem że jeszcze pod 8500 podejdzie :564:

hehe widzę widze czyli co pakujemy się? ja dopiero co obudzony grill się wczoraj przedłużył :mrgreen:

bardziej jednak wybałuszam na kabla oczy , moje wczorajsze prognozy się sprawdziły podwójnie i co do joty na tyle że zaczynam się wkrecać w nowy system, nic trzeba poczekać na jakąś wtopę bo się podjarałem 8)

edek już się odbił czy będzie ciągnąć dalej?
ja w kiwi juz siedzę z szerokim stopek od 8480 na średni termin... licze na jakies 200 pipsów z tego ale czy rynek da nie wiem...

kabel realizuje to co poniżej ( pokazywałem razem z kiwi chyba dwa dni temu - równośc korekt

a co do edka nie mam pojecia...L-ki pozamykalem i czekam na sygnał z kuli - za to wzialem L na usdpln przed chwilą
:564:
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv

rafmax
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: rafmax »

co do kabla sie zgadzam, moze byc trzesienie ziemi w najblizszych dniach/tygodniach. kto wie czy dzis nie jest jeden z najlepszych momentow na short szczegolnie jesli chodzi o midterm
"Buy the fu*king dip you fu*king idiot" :)
http://www.youtube.com/watch?v=jllJ-HeErjU

Awatar użytkownika
laktor
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: laktor »

atlanticos pisze:
ja w kiwi juz siedzę z szerokim stopek od 8480 na średni termin... licze na jakies 200 pipsów z tego ale czy rynek da nie wiem...

kabel realizuje to co poniżej ( pokazywałem razem z kiwi chyba dwa dni temu - równośc korekt

a co do edka nie mam pojecia...L-ki pozamykalem i czekam na sygnał z kuli - za to wzialem L na usdpln przed chwilą
hmm troche usdpln sie obsuwa jeszcze i mam jakąś dziwną luke na m15 chyba muszę zrestartować
Aut viam inveniam aut faciam
Stultus non serunt, INVENIRE FORO NAVIGANTI

Awatar użytkownika
atlanticos
Maniak
Maniak

laktor pisze:
atlanticos pisze:

hmm troche usdpln sie obsuwa jeszcze i mam jakąś dziwną luke na m15 chyba muszę zrestartować
ja go puscilem na sredni termin z bardzo duzym stopem - uwazam ze dlugo zlotowka juz nie pociagnie z tym obsuwaniem sie ciaglym... musi isc w gore przed okresem urlopowym zeby dobrze wymiana walut emigrantow szla :)

a tak powaznie to dolar sie zacznie umacniac dalej po korekcie to i usdpln bedzie rosl

antoniZ
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: antoniZ »

Żaba to chyba ja kupiłem od Ciebie tego szorta na edziu.
Przyznaj się ile wziałeś za reklamę dla urzedów skarbowych. Widziałem jak stoisz przed okienkiem i chcesz się rzoliczyć z żoną ;-) :-) ?

P.S. Byłeś w gumiakach ?
Just trade opposite of what you think, that's the whole secret.

Awatar użytkownika
atlanticos
Maniak
Maniak

antoniZ pisze:Żaba to chyba ja kupiłem od Ciebie tego szorta na edziu.
Przyznaj się ile wziałeś za reklamę dla urzedów skarbowych. Widziałem jak stoisz przed okienkiem i chcesz się rzoliczyć z żoną ;-) :-) ?

P.S. Byłeś w gumiakach ?
to ciekawe...wszystko sie zgadza tylko...żony nie mam :) :564:

Awatar użytkownika
laktor
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: laktor »

atlanticos pisze:
laktor pisze:
atlanticos pisze:

ja go puscilem na sredni termin z bardzo duzym stopem - uwazam ze dlugo zlotowka juz nie pociagnie z tym obsuwaniem sie ciaglym... musi isc w gore przed okresem urlopowym zeby dobrze wymiana walut emigrantow szla :)

a tak powaznie to dolar sie zacznie umacniac dalej po korekcie to i usdpln bedzie rosl
bardzo ciekawa uwaga z emigrantami :d

kabel mój wczorajszy wykres po auktualizacji od kciuka i momentu wieszczenia wzrostu, faktycznie ciekawy moment może zacząć mocno zawracać albo wręcz przeciwnie, ciekawe czy jeszcze dziś się zdecyduje
http://www.mql5.com/en/charts/185918/gb ... ari-uk-ltd

a i jeszcze coś apropos różnic w państwach EU :d
http://www.demoty.pl/wiezienie-w-austrii-60136
Aut viam inveniam aut faciam
Stultus non serunt, INVENIRE FORO NAVIGANTI

Awatar użytkownika
atlanticos
Maniak
Maniak

ujek podwójny szyt na m15 m30? na m5 objęcie bessy w tym miejscu wlasnie zrobil...

a usdpln zatrzymal sie dokladnie na linii ramion rgr'a ktory pokazywalem... ciekawe czy chwilowo czy szalony plan bedzie mial racje bytu :)
Ostatnio zmieniony 19 kwie 2013, 13:36 przez atlanticos, łącznie zmieniany 2 razy.

antoniZ
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: antoniZ »

Żaba, koniec tygodnia, piwko, żarty itp...
Jutro grill, odpoczynek, relaks...
Ja na longu na edziu w oczekiwaniu na przebicie 1.31 a nawet 1.312.
Stop blisko i Buba też. Pewnie wywalą te kilka pipsów na moim SL i poszybują UP. Poczekam, zobaczę...
Just trade opposite of what you think, that's the whole secret.

Zablokowany