Bemowo - twardzielami mi położyłeś konstrukcje.... silni są - duże depozyty mają

kilka wiosen przepękasz to pogadamy, jak na razie mleko podetrzyj...Arturm21 pisze:Rysiu nie badz zazdrosny
teraz ja wchodze w L to niech uważająksiąże ciemności pisze:Commerzbank powiększa shorty na EUR/USD na poziomie 1.3150
Commerzbank uważa, że korekta wzrostowa na Eurodolarze dobiega końca i powiększa swoją krótką pozycję na poziomie 1.3150.
Stop Loss to 1.3225 a take proft 1.2679.
no prosze...witam laktorlaktor pisze:Żaba pokaż szklaną kule a nie loty jestem przekonany że to na niej zależy hakerom:P:P:P swoją drogą z tym edkiem nawet mnei ześ uprzedził ja przyłączyłem się godzinę po Tobie, ale przynajmniej się wyspałem![]()
Ryczard:D chciałem Ci tylko powiedzieć że jestem Twoim fanem a we Francji nie tylko sączyłem whisky, ale pracowałem, oczywiście jeśli Ci wygodniej możesz założyć że przy zbiorze truskawek i winogron![]()
ejek będzie leciał do góry chyba co?
atlanticos pisze:no prosze...witam laktorlaktor pisze:Żaba pokaż szklaną kule a nie loty jestem przekonany że to na niej zależy hakerom:P:P:P swoją drogą z tym edkiem nawet mnei ześ uprzedził ja przyłączyłem się godzinę po Tobie, ale przynajmniej się wyspałem![]()
Ryczard:D chciałem Ci tylko powiedzieć że jestem Twoim fanem a we Francji nie tylko sączyłem whisky, ale pracowałem, oczywiście jeśli Ci wygodniej możesz założyć że przy zbiorze truskawek i winogron![]()
ejek będzie leciał do góry chyba co?nie odzywales sie to nie wiedziales co kula mówi
ha ha...
Godzine pózniej nic nie straciłeś, a może nawet kilka pipsów wyżej zapiąłeś bo cena się tam bujała deko...a co do hakerów i niektórych wypowiedzi to dziwie się że to forum nie może byc przez wszystkich traktowane jak cos w rodzaju wymiany mysli, dużej ilości analiz i wykresow zeby kazdy mogl to porownac ze swoimi przemysleniami - w końcu wszyscy jedziemy na tym samym wózku przeciwko banksterom... Mnie czy Tobie nie ubędzie jak ktoś inny zarobi jeśli mój balans sie zgadza... A niektórzy tu az zacieraja ręce jak ktoś sie wyłoży...Takie to polskie...Ale na szczęście coraz więcej ciekawych osob tu się pojawia wiec idzie wszystko w dobrym kierunku...
moze podleciec troche do gory, mysle 1.29, ale moze i nie, ja jestem zdania że powoli trend sie zmienia, a dokad doleci, to zobaczymy.laktor pisze:Żaba pokaż szklaną kule a nie loty jestem przekonany że to na niej zależy hakerom:P:P:P swoją drogą z tym edkiem nawet mnei ześ uprzedził ja przyłączyłem się godzinę po Tobie, ale przynajmniej się wyspałem![]()
ejek będzie leciał do góry chyba co?
już nie pamiętam kiedy ostatni raz dotykałem tej pary a to dlatego że ktoś kiedys zwrócił mi uwage że to w zasadzie edek tylko odwrotnie, choc czasem zachowuje się troche inaczej ale rzadko...współczynnik korelacji miedzy usdchf a edkiem jest -99% wiec sam widziszlaktor pisze: A Twoja szklana kula ma opcje usdchf?:P bo coś ostatnio lukam na tą parę ale nieoswojony jestem