DayTrading: Środa 17.04.2013

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 17 kwie 2013, 23:51

Wzrost
13
31%
Bez zmian
3
7%
Spadek
26
62%

Liczba głosów: 42

Awatar użytkownika
atlanticos
Maniak
Maniak

Re: DayTrading: Środa 17.04.2013

Nieprzeczytany post autor: atlanticos »

moja wizja eurpln h4 - jutro lub w piątek chyba spory ruch nas czeka...preferuje UP ale trójkąt ma dwa kierunki więc zobaczymy

Bemowo - twardzielami mi położyłeś konstrukcje.... silni są - duże depozyty mają :mrgreen:
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv

Nevermind
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Nevermind »

To co teraz dzieje się na Eur/usd, utwierdza mnie w przekonaniu że nie ma jednej i tej samej wizji trendu, choćby w tysiącu książkach były te same schematy, zawsze będą traydarzy którzy będą obstawiać przeciwnie. Jednak moja wizja się nie sprawdziła, czekałam na sufit 1,3336 a 1,3312 jednak rynek to zanegował, przeanalizowałam to jeszcze raz i widać rzeczywiste założenie było oparte na czymś całkowicie innym, a i tak poziom 1,3200 na ''s'' mógł być wyznaczany na 100 innych sposobów przez innych trayderów :roll: hm. Ale to tak na marginesie.
I po co czytasz komentarze sfrustrowanych miernot?
Niech się durnie trują jadem, oszczędź sobie złego.

''Roguc''

Awatar użytkownika
książe ciemności
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: książe ciemności »

Commerzbank powiększa shorty na EUR/USD na poziomie 1.3150

Commerzbank uważa, że korekta wzrostowa na Eurodolarze dobiega końca i powiększa swoją krótką pozycję na poziomie 1.3150.

Stop Loss to 1.3225 a take proft 1.2679.

Awatar użytkownika
richard.cali
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: richard.cali »

Arturm21 pisze:Rysiu nie badz zazdrosny :)
kilka wiosen przepękasz to pogadamy, jak na razie mleko podetrzyj...
"Analitycy i brokerzy pozostają, zmieniają się tylko inwestorzy"...Mr. Wong Hong Kong sierpień 2010
W 2012 ZEUSS obalił tezę Wonga :)
2013- Team Zeussa :)

Awatar użytkownika
laktor
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: laktor »

Żaba pokaż szklaną kule a nie loty jestem przekonany że to na niej zależy hakerom:P:P:P swoją drogą z tym edkiem nawet mnei ześ uprzedził ja przyłączyłem się godzinę po Tobie, ale przynajmniej się wyspałem :P :P

Ryczard:D chciałem Ci tylko powiedzieć że jestem Twoim fanem a we Francji nie tylko sączyłem whisky, ale pracowałem, oczywiście jeśli Ci wygodniej możesz założyć że przy zbiorze truskawek i winogron :mrgreen:

ejek będzie leciał do góry chyba co? :564:
Aut viam inveniam aut faciam
Stultus non serunt, INVENIRE FORO NAVIGANTI

Awatar użytkownika
richard.cali
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: richard.cali »

książe ciemności pisze:Commerzbank powiększa shorty na EUR/USD na poziomie 1.3150

Commerzbank uważa, że korekta wzrostowa na Eurodolarze dobiega końca i powiększa swoją krótką pozycję na poziomie 1.3150.

Stop Loss to 1.3225 a take proft 1.2679.
teraz ja wchodze w L to niech uważają :lol:
Laktor: nie słyszałem jeszcze żeby kawior Polacy we Francji zbierali, więc...
"Analitycy i brokerzy pozostają, zmieniają się tylko inwestorzy"...Mr. Wong Hong Kong sierpień 2010
W 2012 ZEUSS obalił tezę Wonga :)
2013- Team Zeussa :)

Awatar użytkownika
atlanticos
Maniak
Maniak

laktor pisze:Żaba pokaż szklaną kule a nie loty jestem przekonany że to na niej zależy hakerom:P:P:P swoją drogą z tym edkiem nawet mnei ześ uprzedził ja przyłączyłem się godzinę po Tobie, ale przynajmniej się wyspałem :P :P

Ryczard:D chciałem Ci tylko powiedzieć że jestem Twoim fanem a we Francji nie tylko sączyłem whisky, ale pracowałem, oczywiście jeśli Ci wygodniej możesz założyć że przy zbiorze truskawek i winogron :mrgreen:

no prosze...witam laktor :564: nie odzywales sie to nie wiedziales co kula mówi :) ha ha...
Godzine pózniej nic nie straciłeś, a może nawet kilka pipsów wyżej zapiąłeś bo cena się tam bujała deko...a co do hakerów i niektórych wypowiedzi to dziwie się że to forum nie może byc przez wszystkich traktowane jak cos w rodzaju wymiany mysli, dużej ilości analiz i wykresow zeby kazdy mogl to porownac ze swoimi przemysleniami - w końcu wszyscy jedziemy na tym samym wózku przeciwko banksterom :)... Mnie czy Tobie nie ubędzie jak ktoś inny zarobi jeśli mój balans sie zgadza... A niektórzy tu az zacieraja ręce jak ktoś sie wyłoży...Takie to polskie...Ale na szczęście coraz więcej ciekawych osob tu się pojawia wiec idzie wszystko w dobrym kierunku... :564:

Awatar użytkownika
laktor
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: laktor »

atlanticos pisze:
laktor pisze:Żaba pokaż szklaną kule a nie loty jestem przekonany że to na niej zależy hakerom:P:P:P swoją drogą z tym edkiem nawet mnei ześ uprzedził ja przyłączyłem się godzinę po Tobie, ale przynajmniej się wyspałem :P :P

no prosze...witam laktor :564: nie odzywales sie to nie wiedziales co kula mówi :) ha ha...
Godzine pózniej nic nie straciłeś, a może nawet kilka pipsów wyżej zapiąłeś bo cena się tam bujała deko...a co do hakerów i niektórych wypowiedzi to dziwie się że to forum nie może byc przez wszystkich traktowane jak cos w rodzaju wymiany mysli, dużej ilości analiz i wykresow zeby kazdy mogl to porownac ze swoimi przemysleniami - w końcu wszyscy jedziemy na tym samym wózku przeciwko banksterom :)... Mnie czy Tobie nie ubędzie jak ktoś inny zarobi jeśli mój balans sie zgadza... A niektórzy tu az zacieraja ręce jak ktoś sie wyłoży...Takie to polskie...Ale na szczęście coraz więcej ciekawych osob tu się pojawia wiec idzie wszystko w dobrym kierunku... :564:
:564: racja racja ja tam się ciesze jak ktoś pomoże komuś zarobić i bicie piany uważam za stratę czasu w 99% przypadków ale cóż, mentalności nie zmienisz w jednym pokoleniu.

A Twoja szklana kula ma opcje usdchf?:P bo coś ostatnio lukam na tą parę ale nieoswojony jestem :d
Aut viam inveniam aut faciam
Stultus non serunt, INVENIRE FORO NAVIGANTI

psxor
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: psxor »

moze podleciec troche do gory, mysle 1.29, ale moze i nie, ja jestem zdania że powoli trend sie zmienia, a dokad doleci, to zobaczymy.

Awatar użytkownika
atlanticos
Maniak
Maniak

laktor pisze: A Twoja szklana kula ma opcje usdchf?:P bo coś ostatnio lukam na tą parę ale nieoswojony jestem :d
już nie pamiętam kiedy ostatni raz dotykałem tej pary a to dlatego że ktoś kiedys zwrócił mi uwage że to w zasadzie edek tylko odwrotnie, choc czasem zachowuje się troche inaczej ale rzadko...współczynnik korelacji miedzy usdchf a edkiem jest -99% wiec sam widzisz

Zablokowany