DayTrading: Środa 17.04.2013
Re: DayTrading: Środa 17.04.2013
to mi sie podoba na tym forum , ze wszyscy otwieraja eSki na gorkach a eLki na dolkach

jak uzyskać parytet na edku -swieca z 03.12 - tu podjada pod 1,053 i wtedy rura w jeden dzien 500 piepek 
-
Bemowo
A mówiłem, że edek się wczoraj wystrzelał. Dzisiaj na edku nie byłem i nie narzekam.
ten schemat powtarza się bardzo często
dzienne świczki pięknie wyglądają
ten schemat powtarza się bardzo często
dzienne świczki pięknie wyglądają
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
D1 wygląda dośc interesująco i możliwie, natomiast W1 raczej nie możliwie, chyba że jakiś kraj wyjdzie z EU albo zbankrutuje coś i będzie zagrożona strefa euroatlanticos pisze:na d1 i w1 ciekawy setup sie rysuje na edku...zobaczymy jak sie skonczy dzis jedna a w niedziele druga z tych swiec
trzesienie ziemi w japoni
- atlanticos
- Maniak

specjalnie dla Ciebie gdybys miał problem z wiarącrok. pisze:to mi sie podoba na tym forum , ze wszyscy otwieraja eSki na gorkach a eLki na dolkach![]()
transakcja wciaż otwarta choc kusi żeby ją zamknąc lub przynajmniej zabezpieczyc hedgem bo może byc kilkudziesieciu pipsowy powrót
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Możecie coś więcej powiedzieć nt. tego setupu albo jakiś wykres proszę.psxor pisze:D1 wygląda dośc interesująco i możliwie, natomiast W1 raczej nie możliwie, chyba że jakiś kraj wyjdzie z EU albo zbankrutuje coś i będzie zagrożona strefa euroatlanticos pisze:na d1 i w1 ciekawy setup sie rysuje na edku...zobaczymy jak sie skonczy dzis jedna a w niedziele druga z tych swiec
-- Dodano: 17 kwie 2013, 16:11 --
gratulejszynsmolmomas pisze:bardzo fajnie że zamazałeś loty,
Money flow.
"pips to the people"
"pips to the people"
-
Bemowo
jeszcze powinno dzisiaj pipnąć w dółatlanticos pisze:specjalnie dla Ciebie gdybys miał problem z wiarącrok. pisze:to mi sie podoba na tym forum , ze wszyscy otwieraja eSki na gorkach a eLki na dolkach![]()
![]()
transakcja wciaż otwarta choc kusi żeby ją zamknąc lub przynajmniej zabezpieczyc hedgem bo może byc kilkudziesieciu pipsowy powrót
ejek sie przebija przez 127.25 potem jest 126.70
Money flow.
"pips to the people"
"pips to the people"
- atlanticos
- Maniak

można podzielić się sygnałami i trejdami, ale nie każdy musi znać zasoby Twojego portfela czy nr transakcjimolmomas pisze:bardzo fajnie że zamazałeś loty,
-- Dodano: 17 kwie 2013, 16:11 --
gratulejszynsmolmomas pisze:bardzo fajnie że zamazałeś loty,
Nigdy chyba na forum nie podałem iloma lotami gram bo po co
Bemowo - dlatego wciąż otwarta...na m15 wychodzi mi ze na 4 fali jestesmy wiec jeszcze 5 do 1.30 lub 1.2980 okolice... popraw mnie jesli widzisz to inaczej
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz