mozliwe, a lapiesz jakies S na edku teraz czy czekasz do 14.30 a i jeszcze dzis o 15 znowu Dj Draghi bedzie miksowalNowy123 pisze:mi sie ydaje ze EUR USD jest umacniane by Surowce ppodciagnac
DayTrading: Wtorek 16.04.2013
Re: DayTrading: Wtorek 16.04.2013
tak, tu niestety jesteśmy w dużej dziurze logarytmicznejkashper pisze:Apropos tego, to ja mam to tak rozrysowane. I nie wiem jak to będzie z tą parą, a tym samym z €$.Bemowo pisze:może o to???molmomas pisze:tak to wygląda więc nie kumam o co taki "ferment "
-- Dodano: 16 kwie 2013, 13:10 --
A może dolar spada bo pojawiło się mnóstwo gotówki Z surówców?Nowy123 pisze:mi sie ydaje ze EUR USD jest umacniane by Surowce ppodciagnac
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
eda bankstera zaraz zrowna sie % z SP%00 futami
-- Dodano: wt 16-04-2013, 13:21 --
to by indeksy w UE rosly
-- Dodano: wt 16-04-2013, 13:21 --
kashper pisze:Apropos tego, to ja mam to tak rozrysowane. I nie wiem jak to będzie z tą parą, a tym samym z €$.Bemowo pisze:może o to???molmomas pisze:tak to wygląda więc nie kumam o co taki "ferment "
-- Dodano: 16 kwie 2013, 13:10 --
A może dolar spada bo pojawiło się mnóstwo gotówki Z surówców?Nowy123 pisze:mi sie ydaje ze EUR USD jest umacniane by Surowce ppodciagnac
to by indeksy w UE rosly

i wszystko w zgodzie z oandą. Ponownie przypadek??
siedze na 1.3050 na edku i nie zapowiada sie zeby dzis tam chcial wrocic
drobna korekta i dalej up
tez teraz zaczynam to stwierdzac,moze potroje stawke na L to wyjde na zeroBemowo pisze:drobna korekta i dalej up
gra jest warta świeczkihrabia pisze:tez teraz zaczynam to stwierdzac,moze potroje stawke na L to wyjde na zeroBemowo pisze:drobna korekta i dalej up
jutro, pojutrze powinny być do tego okazje
poczekamy zobaczymy....???
Goldman Sachs (I kw.): EPS 4,29 USD (prognoza 3,88 USD)
jak by inaczej manipulanty i walkarze
z cala wataha kolegow bylych prezesow na stanowiskach plitycznych i centralnych bankow hahaha
jak by inaczej manipulanty i walkarze

nie lepiej zwiększyć czterokrotnie ? Będziesz wtedy na plushrabia pisze: tez teraz zaczynam to stwierdzac,moze potroje stawke na L to wyjde na zero