DayTrading: Wtorek 16.04.2013
Re: DayTrading: Wtorek 16.04.2013
nowy "patrz na U J ile podbili to obstawim ze albo UJ zejdzie do pozimow SP500 albo SP500 podjedzie pod 1 %" jak oze U J korekluje z SP%00 co nie co
Nie gram 0,1 lota, gram albo lotem albo 2 lotami, akurat to jest pozycja 1 lot. Dziennie mam naliczane 6zl na takiej pozycji, wiec jakos mnie to nie boli, zwlaszcza ze mam bardzo duze depo.kuchara23 pisze:psxor pisze:Ja cały czas mam takie wrazenie, siedze w S na ejku na 128.20 bez sla, zobaczymy co sie wydarzy, ryzyk fizyk, jak jebnie do gory to najwyzej zamkne ta pozycje za kilka tygodni.kashper pisze:Mam dziwne przeczucie, że teraz jednak jest dobry czas na odwracanie pozycji. Mnóstwo par na to wskazuje. No, może poza Kablem, bo tam marazm i raczej dalej prowzrostowo wygląda.
musi to byc mala pozycja na kika tygodnii trzymasz transakcje, jaki lot? 0,1 ?
nie boi sie swapow naliczanych codziennie po 23 ?
Nie wiem czy oglądacie TVN CNBC ale bardzo mądry gościu Marek Rogalski, którego słucham jak wyroczni, bo w 95% to co mówi się sprawdza, prognozuje że 1.3130-40 podleci, jest szansa że rynek odbije na 1.32 (mała) ale potem już tylko SSSS.
http://www.bankfotek.pl/image/1470455.jpeg
teraz by mi pasowali jakies posciemnianie jeszcze na SP500 z podbitkami i prawe ramie taka mam wizje
teraz by mi pasowali jakies posciemnianie jeszcze na SP500 z podbitkami i prawe ramie taka mam wizje
jeszcze troszeczke panowie i 200 pip wpadnie , dlugo tak nie trzymalem pozycjiicrok. pisze:jaka korekta , powrot tam gdzie pejsy zaczely zabaweNowy123 pisze:crok. pisze:o widze ze chiny juz nie strasza i jest dobrze na swiecie
spokojnie t otylko korekta spadkow jak i na SP500 i dalej w dol129 tp ne e.j
-- Dodano: wt 16-04-2013, 14:34 --
Nowy123 pisze:http://www.bankfotek.pl/image/1470455.jpeg
albo znowu jakis bankier wysadzi cos w stanach bo jest na eSce na DJ

jak uzyskać parytet na edku -swieca z 03.12 - tu podjada pod 1,053 i wtedy rura w jeden dzien 500 piepek 

U J pchany pod lepsz dane teraz
a EUR USD S i czekam jak przestana pchac i odpuszcza pod dobre dane z USA
a EUR USD S i czekam jak przestana pchac i odpuszcza pod dobre dane z USA
Od dolu sobie zabezpiecz z 20-30 pipkow bo przed jutrzejszym bojem moze byc jeszcze tąpnięcie.crok. pisze:jeszcze troszeczke panowie i 200 pip wpadnie , dlugo tak nie trzymalem pozycjii
Byki są silne na rynku $CHF. Skupują coraz niższe dołki. Taka akumulacja.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Jeden TF daje wystarczająco dużo wątpliwości co do kierunku przyszłego ruchu.
O dywersyfikacji + wypłaty + statystyki + podsumowanie z pierwszego dziennika
O dywersyfikacji + wypłaty + statystyki + podsumowanie z pierwszego dziennika
Edek zbliża się do oporu na 1.3170, duża szansa (przynajmniej) na korektę.
ale ja nie trzymam pozycji oprocz e.chf na nocpsxor pisze:Od dolu sobie zabezpiecz z 20-30 pipkow bo przed jutrzejszym bojem moze byc jeszcze tąpnięcie.crok. pisze:jeszcze troszeczke panowie i 200 pip wpadnie , dlugo tak nie trzymalem pozycjii

jak uzyskać parytet na edku -swieca z 03.12 - tu podjada pod 1,053 i wtedy rura w jeden dzien 500 piepek 

i zalapietemek pisze:Edek zbliża się do oporu na 1.3170, duża szansa (przynajmniej) na korektę.
-- Dodano: 16 kwie 2013, 13:59 --
na ejku 131 mowiszcrok. pisze:ale ja nie trzymam pozycji oprocz e.chf na nocpsxor pisze:Od dolu sobie zabezpiecz z 20-30 pipkow bo przed jutrzejszym bojem moze byc jeszcze tąpnięcie.crok. pisze:jeszcze troszeczke panowie i 200 pip wpadnie , dlugo tak nie trzymalem pozycjiiwiec zaraz ja zamkne bo prdukcja moze namieszac ... ale nie zdziwie sie ja 131 jeszcze dzisiaj bedzie ....