hej. A masz pomysł jak wysoko mogą pociągnać?[/quote]kk.dreamer pisze:ja co podjazd pod wejscie pejsow kreconka a pozniej w dol
zrowanaj sie z FUTAMI %

hej. A masz pomysł jak wysoko mogą pociągnać?[/quote]kk.dreamer pisze:ja co podjazd pod wejscie pejsow kreconka a pozniej w dol
widziałem wczorajsze Twoje zdjęcie (trochę je zlekceważyłem - dzisiaj wspomniałeś)kashper pisze:Teraz jest kulminacyjny moment. Pod względem RR jak ktoś nie ma pozycji, to można próbować S. Ale to tylko ze względu na możliwe RR. Jeżeli chodzi o kierunek, to raczej będzie to jeszcze jeden atak na szczyty.Bemowo pisze:edek rozpoczyna falę 3 lub C i będzie lepiej szedł niż kabel
może o to???molmomas pisze:tak to wygląda więc nie kumam o co taki "ferment "
molmomas pisze:tak to wygląda więc nie kumam o co taki "ferment "
Apropos tego, to ja mam to tak rozrysowane. I nie wiem jak to będzie z tą parą, a tym samym z €$.Bemowo pisze:może o to???molmomas pisze:tak to wygląda więc nie kumam o co taki "ferment "
A może dolar spada bo pojawiło się mnóstwo gotówki Z surówców?Nowy123 pisze:mi sie ydaje ze EUR USD jest umacniane by Surowce ppodciagnac
Nowy123 pisze:mi sie ydaje ze EUR USD jest umacniane by Surowce ppodciagnac
Spoko, nie jestem żadną wyrocznią, że mnie nie wolno lekceważyć (a raczej moich kresek).Bemowo pisze:widziałem wczorajsze Twoje zdjęcie (trochę je zlekceważyłem - dzisiaj wspomniałeś)kashper pisze:Teraz jest kulminacyjny moment. Pod względem RR jak ktoś nie ma pozycji, to można próbować S. Ale to tylko ze względu na możliwe RR. Jeżeli chodzi o kierunek, to raczej będzie to jeszcze jeden atak na szczyty.Bemowo pisze:edek rozpoczyna falę 3 lub C i będzie lepiej szedł niż kabel
Mam podobnie i jeszcze trochę.
kilka, kilkanaście godzin konsolidacji na tych poziomach i mamy stzał w górę jak ta lala