10000 real
10000 real
Witam. Gra na serio.
Postanowiłem zagrać ponownie, tym razem większa ilość gotówki. Będę prowadził dziennik.
Postanowiłem zagrać ponownie, tym razem większa ilość gotówki. Będę prowadził dziennik.
Re: 10000 real
po co zakladasz nowy skoro masz juz jeden http://forex-nawigator.biz/forum/rachun ... 22132.html4expage pisze:Witam. Gra na serio.
"...wyniki z przeszlosci wcale nie daja gwarancji zyskow w przyszlosci"...
To jest nowe podejście do rynku dlatego nowy wątek.
To kolejne podejście. Jak teraz nie pójdzie to myśle, dam sobie spokój z forex na dłużej.
- adamkaluza
- Pasjonat
Na reszcie na serio. Teraz będzie duża kasa i soczyste trejdy4expage pisze:Witam. Gra na serio.

Pomyśl co powinna zrobić cena żeby zabrać ci pieniądze. Ona to zrobi!
Wlasnie skonczylem czytac poprzedni dziennik. Mistrz!andy11 pisze:po co zakladasz nowy skoro masz juz jeden http://forex-nawigator.biz/forum/rachun ... 22132.html4expage pisze:Witam. Gra na serio.

Do autora: wiem, ze to Cie nie powstrzyma, ale zrob sobie przysluge i wycofaj sie dopoki mozesz. Naprawde nie masz pojecia co robisz, szkoda takiej sumy pieniedzy

Witam,
nie ukrywam że czeka nas kolejna pasjonująca lektura. Niestety Bombay TV nie działa, a chciałem wystartować mocnym uderzeniem
Autorowi życzę oczywiście powodzenia (o ile to nie ściema i komuś się nie nudzi), liczę tym razem na jakiś bliższy opis transakcji czy systemu.
Pozdrowienia
PS. Autor nie sprecyzował, o 10000 czego chodzi - złotych, groszy, dolarów zimbabwe ?
nie ukrywam że czeka nas kolejna pasjonująca lektura. Niestety Bombay TV nie działa, a chciałem wystartować mocnym uderzeniem

Autorowi życzę oczywiście powodzenia (o ile to nie ściema i komuś się nie nudzi), liczę tym razem na jakiś bliższy opis transakcji czy systemu.
Pozdrowienia

PS. Autor nie sprecyzował, o 10000 czego chodzi - złotych, groszy, dolarów zimbabwe ?
Ostatnio zmieniony 15 kwie 2013, 16:13 przez mario4545, łącznie zmieniany 2 razy.
właśnie wielka szkoda że Bombay TV nie działa, bo zaglądałbym do tego wątku tylko po to żeby poprawić sobie humor 
niemniej jednak życzę autorowi powodzenia, mam nadzieję że teraz rynek nie skopie mu tyłka tak szybko

niemniej jednak życzę autorowi powodzenia, mam nadzieję że teraz rynek nie skopie mu tyłka tak szybko