zeby nie bylo
"o kuzwa spoznilem sie "

Jak Ci sie to udalo ? ja mam max 0835zibi pisze:S dolozone na edku 084
Ktoś musi stracić, żeby ktoś mógł zyskać.. nic w naturze nie ginierabit pisze:To tylko potwierdza ze trzeba samemu analizowac i trejdowac a nie nasladowac takich "debesciakow"antoniZ pisze:Szkoda kolesia z Kataru, powieźli go na 180k Euro (500 lotów L na usd/jpy) i skasował portfel na FF.
Coś Ci milionerzy nie mają szczęścia na forexie.
Dostanie kolejne kieszonkowe to wróci...
jest jeszcze trójkątpsxor pisze:co Wy z tym goldem, na edku jest na 1h rgr, jak przebije 1.3043 to lecimy na 1.2940
TMS sell limitrabit pisze:Jak Ci sie to udalo ? ja mam max 0835zibi pisze:S dolozone na edku 084
rabit pisze:Jak Ci sie to udalo ? ja mam max 0835zibi pisze:S dolozone na edku 084
Oczywiscie, dziwi mnie tylko podejscie niektorych tutaj, moj "mentor" z FF powiedzial to albo tamto... a pozniej jak wyzejHodis pisze:Ktoś musi stracić, żeby ktoś mógł zyskać.. nic w naturze nie ginierabit pisze:To tylko potwierdza ze trzeba samemu analizowac i trejdowac a nie nasladowac takich "debesciakow"antoniZ pisze:Szkoda kolesia z Kataru, powieźli go na 180k Euro (500 lotów L na usd/jpy) i skasował portfel na FF.
Coś Ci milionerzy nie mają szczęścia na forexie.
Dostanie kolejne kieszonkowe to wróci...
spoko, będzie uśredniał...richard.cali pisze:rabit pisze:Jak Ci sie to udalo ? ja mam max 0835zibi pisze:S dolozone na edku 084ktoś tu zmyśla...